Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Nechte si zdarma zkontrolovat ojeté auto!

13 komentářů

Neurotic
No já nevím, ale já auto kontroluju ještě před koupí a ne až po ní to už je pozdě na to zjistit, že je to vrak >😁
rohYpnol
Jistě, všchno bude zralé na výměnu, a samozřejmě v autorizovaném servise... Chudáci, co se nechají opít rohlíkem. Podruhé. Poprvé v bazáru, podruhé v autorizáku 8-s 8-s
nalimer
Ale konečne vytúžený článok o škode
Anonym
Ukol zněl jasně: každý den článek o Škodě >😒] :yes:
vladox789
čo vykúpili. môže dať zdarma skontrolovať....
esenbe
Hned mě napadla tato scénka ze Simpsnů ...
Myslím, že něco podobného vás čeká taky >😁
petrsk
Přesně. Škoda, že se víc neangažují ještě před nákupem auta. "Kupuješ ojeté auto? Vem si s sebou zdarma našeho mechanika, zajeď zdarma k nám do servisu, když najdeme závady a ty si auto přesto koupíš, získáš na opravu těchto závad u nás 20 % slevu. Nebo 10 %."

Ale bude tam nějaká přidaná hodnota, narozdíl od této pseudoakce typu zimní prohlídka za 99 Kč. Uplně na nic.
vabis
Dobra akce. Vsak si nikdo nic opravovat nemusi, je to na kazdem. Znat diagnozu je vzdycky fajn. Akorat mam starch aby se to nezvrhlo na kontrolu lekarnicek a bodu varu brzdove kapaliny, coz jsou kraviny. Vetsina kupujicich ojetin spis resi zda sedi najezd, zda auto bylo bourane, vule v cepech, zarostle vstrikovace, spatne foukajici turbo nebo netesnou klimatizaci.
Blue Sun
v článku se píše o citigo, fabii, roomsteru...
Kde jsou ta auta?
twistedTSD
nemůže, není fyzickou osobou.
defusiq
Už druhý 😉 První byl facelift
lordlord
Není lepší si ho prolustrovat před koupí, aby šlo hýbat s cenou?
Damian120
ale tak treba se najdou lidi, kterym tahle sluzba hodne pomuze. Hlavne nakup v malym bazaru je dost rizikovej, takze tam muze pripadny uklidneni, nebo doplaceni zakladnich oprav hodne pomoct. Ale v tech velkejch bazarech si myslim ze maj auta v dobrym stavu a jde jen o preventivni prohlidku 😄