Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nechte si zdarma zkontrolovat ojeté auto!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (13)
Koupili jste si ojeté auto a nejste si jistí jeho stavem? Autorizované servisy Škodovky vám vůz zdarma zkontrolují.

Akce platí na modely citigo, fabia, rapid, octavia, roomster, yeti a superb, podmínkou je minimální staří čtyři roky a také nejvýš tříměsíční doba od nákupu vozu. Vůz musí být přitom zakoupený mimo síť autorizovaných prodejců Škodovky. Na konci prohlídky pak dostanete formulář „kontroly stavu ojetého vozu“. A co všechno vlastně v servisu zkontrolují?

Kromě výpisu z diagnostiky se technici zaměří také na platnost emisní kontroly, STK a lékárničky, nezapomenou ani prověřit povinnou výbavu nebo prověří účast na svolávacích akcích. Dále se kontrolují například světlomety, vyhřívání oken, ostřikovače, stěrače, řízení, spojka, pneumatiky (včetně rezervního kola), prohlídka počítá také s kontrolou stavu a množství motorového oleje. Prověřuje se i chladicí systém, akumulátor, řemen alternátoru, výfuková soustava, brzdové destičky nebo antikorozní ochrana.

O svém autě se tak dozvíte docela dost a pak už bude jen na vás, jestli případné problémy budete řešit přímo v autorizovaném servisu. Pro tyto případy má Škodovka připravenu ještě „šekovou knížku“, která obsahuje až dvacetiprocentní slevy na vybrané servisní úkony a originální náhradní díly.

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (13)
14. 11. 2016 11:35
Re: Všechno špatně
Přesně. Škoda, že se víc neangažují ještě před nákupem auta. "Kupuješ ojeté auto? Vem si s sebou zdarma našeho mechanika, zajeď zdarma k nám do servisu, když najdeme závady a ty si auto přesto koupíš, získáš na opravu těchto závad u nás 20 % slevu. Nebo 10 %."

Ale bude tam nějaká přidaná hodnota, narozdíl od této pseudoakce typu zimní prohlídka za 99 Kč. Uplně na nic.
Avatar - vabis
26. 10. 2016 09:20
Dobra akce
Dobra akce. Vsak si nikdo nic opravovat nemusi, je to na kazdem. Znat diagnozu je vzdycky fajn. Akorat mam starch aby se to nezvrhlo na kontrolu lekarnicek a bodu varu brzdove kapaliny, coz jsou kraviny. Vetsina kupujicich ojetin spis resi zda sedi najezd, zda auto bylo bourane, vule v cepech, zarostle vstrikovace, spatne foukajici turbo nebo netesnou klimatizaci.
Avatar - Blue Sun
26. 10. 2016 09:02
Jenže
v článku se píše o citigo, fabii, roomsteru...
Kde jsou ta auta?
Avatar - twistedTSD
25. 10. 2016 20:08
Re: takže AAAauto si svoje škodovky
nemůže, není fyzickou osobou.
Avatar - defusiq
25. 10. 2016 18:39
Re: Už som sa obával
Už druhý ;-) První byl facelift