Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž 2016

Zpět na článek

Koncernový večer v Paříži: Kde jsou nějaké novinky?

4 komentáře

twistedTSD
Prezentování zvěrstva od Google na koncernové party mě nanaplňuje zrovna nadšením. Ale zadek nové Panamery mi spravil chuť...i té Atece to docela sluší.
troo
Ak to bude drahsie ako porovnatelne vybaveny Tiguan, tak to bude predajne skrz patriotizmus akurat v CZ . Pocet ludi co vyuzije 7 miest a k tomu batozinovy priestor na 2 tasky bude minimum. A komu staci 5 miest a velky kufor, moze vyberat z plejady inych aut. Odhliadnuc od toho, ze to auto je skarede ako noc - Kaban sa jednoducho nezaprie >😁 Este aj novy Touran vyzera lepsie ...
rokyta.p
Ceníkové ceny známe, za ty ale kupuje je jen blbec a je otázkou za kolik to usmlouváte😒br />
Anglie 23.000 liber
Indie 30 mil rupii
Austrálie 41.000 australských dolarů
Irsko 27.000 euro
atd atd

A pro tuzemce je Škodovka přece milionová 😉 Za mě po všech stránkách fajn :yes: :yes: :yes: Ale zadní sedák je dost nízko a dveří výplně stále vixlajvan ;-\
Horst Fuchs
Jasně, u auta s čekací dobou nejpíš přes půl roku dostaneš určitě obrovskou slevu... Když dostaneš obvyklých flotilových 15%, budeš moci skákat radostí. Ale jak by řeklo vedení Škodovky - na tak dobrá auta se vyplatí čekat. A co teprve na Kokodáka, který strčí všechna ostatní SUV hravě do kapsy u dveří,