Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Pařížský autosalon 2016 s rozpaky: Zajímá ještě někoho?

Na pařížském autosalonu letos chybí několik důležitých značek, i to je důvod, proč se na letošním autosalonu v Paříži vlastně nic moc neděje.
Zpět na článek
1. 10. 2016 01:24
1. 10. 2016 14:46
1. 10. 2016 11:31
Avatar - Floyd
30. 9. 2016 21:44
S rozpaky, s rozpaky
Pane Bureši, toto byl alespoň pro mě ten "nejlepší" článek z pařížského autosalonu. Napsaný od srdce, vašimi slovy, a že je z toho cítit splín a smutek? To je na tom právě to krásné. Gratuluji. Parádní tečka za zbytečností jménem Pařížský autosalon 2016. A podle mě za všemi autosalony vůbec. Snad si z toho Brňáci vezmou ponaučení a nebudou zase čůrať proti větru >:-[] >:-[] >:-[]
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Sumi2000
1. 10. 2016 01:24
Autosalony..
Několik akcí v roce by rozhodně zůstat mělo..!
Ne každý , má čas vybírat si auto a týden objíždět všechny prodejce..
Na netu vidíte fotky , ale kupec si potřebuje do auta sednout..osahat si ho fyzicky.
Pokud je spokojen , a porovná si modely vybraných značek , projede se několika favority a je vybráno.
Autosalony nejsou jen prezentace modelů pro vyžrané novináře... ;-)
Proto by měly zůstat.
Jedno jestli v Brně či Praze...nebo na střídačku.
Rozbalit vlákno
1
Avatar - Zetti
1. 10. 2016 14:46
Re: Autosalony..
Budoucnost je podle mne v Hausmesse (domácí výstava). Je to prezentacni vystava v arealu firmy nebo pronajatem arealu. Vstupne je gratis, pocita se se zkusebnimi jizdami, o hosty je postarano po vsech strankach, tedy obcerstveni, zabava a samozrejme individualni prezentace aut, prednasky atd. Skutecnym zajemcum o auto se dostane plny servis namisto postavani ve fronte za deckama, ktere si nutne potrebuju sednout za volant aby je tatik na nedelnim vyletu vyfotil. Autosalony mistnich vyznamu jsou podle mne odkecany.
1. 10. 2016 11:31
Soumrak AUTO.cz
Já to spíš vidím na soumrak Auto.cz. Nejste schopni napsat ani o tom, co tam letos je a místo toho jen škemráte a stěžujete, že tam nic není. Pokud Vás auta nebaví a jen čekáte, co od koho dostanete, tak běžte dělat něco pro Vás smysluplného. Třeba psát v době pařížského autosalónu další díl nekonečného seriálu o FL Octávky.
Místo toho brblání o neúčasti některých značek, by jste měl ocenit ty, kteří se na autosalony ještě nevykašlaly, a pořádně o nich psát.
Rozbalit vlákno
2
Avatar - 3_diamanty
1. 10. 2016 21:40
Re: Soumrak AUTO.cz
suhlas... myslel som si ze o novom riu alebo soule s tgdi tu bude spusta informacii... ( mozno aj nejake to video ) ale nic... za mna velke sklamanie co tu vsetko nevidim... dokopy tu nic nenajdem .. a podobne ako kia aj renault tu bol docela nenapadne odbity jedinym clankom z ktoreho dokopy nic nove nevieme ... za mna velka skoda ze tu ozaj nie je to co som cakal... je tu par clankov a koniec.. ako keby slo len o nejaku lokalnu vystavu kdesi v hornej dolnej ... preboha ved ide o parizsky autosalon svetoveho vyznamu ... ocakaval som tu spustu clankov a fotiek .. a o kazdom aute pekne popisane .... a mozno aj nejake to video ... takze za mna je to tu informacne co sa tyka autosalonu a noviniek proste slabe ... o niektorych modeloch ako vravim... doteraz ani clanok ... ani slovicko ... akoby ani neexistovali.... co sa to deje netusim ... ale ako fanda aut som sklamany ...

zato o bozskej octavii nie je problem nejaky ten clanocek tu kazdy den vymysliet .... ;-\
ACZ s rozpakmi...
Zaujíma ešte tento prokoncernový diletantský web niekoho...?
Rozbalit vlákno
2
Avatar - Jaros71
2. 10. 2016 00:33
Re: ACZ s rozpakmi...
Zajímá ! Proto tady asi něco píšeme... ;-)
Faktem je , že by se chlapci měli v Paříži víc snažit...!
Materiálu tam mají na měsíc...
2. 10. 2016 21:24
Re: ACZ s rozpakmi...
Zaujímajú nás autá. Autá nemusia byť len ACZ...