Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Prohlédněte si kandidáty na WCOTY 2017. Bude světovým autem kodiaq, nebo ateca?

11 komentářů

Uživatel_5340709
světovým autem - leda že by F-pace, CX-9, nebo Fiat s Infinitti a Hondou onemocněli smrtelnou nemocí!!!
Stewee
Už len skomponovať takúto otázku chce silnú dávku a dobrého materiálu, nie to ešte to aj očakávať...
tedwine
Preboha, na tej fotke z titulky vyzera to auto ako pocin zvrateneho designera . HOROR :no:
Neurotic
Mně se nejvíc líbí Buick LaCrosse, protože z té nabídky je to jediné co bych si vybral do garáže navíc se dá očekávat, že to bude mít k dispozici i motor >😁
Demmy
Naprosto souhlasím. Podle mě si vítězství zaslouží C-HR :yes:
A nadpis se těžce nepovedl...
mozgog
Nadpisu článku nerozumím. Snad v případě, že by soupeřila pouze Škodivka se Seatem.

Přál bych vítězství Toyotě C-HR. :yes:
Avatar - nezvykle tichý pozorovatel
nezvykle tichý pozorovatel
Po vítězství Miaty by byla legrace, kdyby zvítězila v převleku FIATu znovu. Nemyslím si však, že se tak stane (i když v mnohém je FCA mimikra naprosto uchvacující a působivější, než originál).
Osobně bych hlasoval pro Mazdu CX-9, protože je opravdu úplně jiná, nenápadně porušuje zažitá klišé a designérská pravidla. Ačkoliv by KODO styl měl už dosluhovat, působí stále svěžím dojmem. A interiér nezapře inspiraci evropským pojetím.
Zajímavé by bylo vidět rozsvícený interiér Cadenzy - tam těch podsvětlených tlačítek je neuvěřitelné množství.
sendador
tam neni?
nalimer
Z ioncernu VW má šancu Audi Q5. Ako globál mi príde ale Kia Sportage či nový Civic.
starý_kluk
Asi před rokem mně připadlo, že se SUV postupně přeměňují na nižší (a úhlednější) cross-overy a z nich by potom někdy mohly štafetu zase převzít normální osobní automobily - ale rozum se krčí někde zašlapaný a blbost je opravdu věčná.
vwtig
to aj SsangYong Tivoli ma vacsie sance vyhrat nez skodjak >😁