Novinky
Michelin a Nokian v popredi? Conti nevyhral? Aha - prestal sypat penize.
Lebo nove TS860 este neboli na predajniach a nezavisle testy ich od vyrobcu neberu priamo
Rozměr 185/65 R15 nelze legálně použít pro žádnou generaci Fabie.
Taky si myslím. Pro jedničkovou byl etalon 185/60 R14. Ostatní modely nevím. Patnáctky se myslím dávají 195/55 R15 nebo takový nějaký zparchantělý rozměr.
Pro nás, co najezdíme desetisíce km ročně asi nejsou (alespoň pro mě ne) avšak letos si je po mém doporučení pořídila babička na Yarisa a je s nima maximálně spokojená - roční nájezd kolem 5000km a možná i to je moc, většina v létě na chatě.
Vozidlo je tišší než původní - 8 let staré letní, komfortnější a spotřeba je cca stejná.
U těchto lidí není co řešit, vyvážíme a prohodíme je jednou za 2 roky a není co řešit.
Mě odpadla starost s přesouváním dalšího auta a jí náklady na 2 nové sady pneu které už stejně nikdy nesjede.
Vozidlo je tišší než původní - 8 let staré letní, komfortnější a spotřeba je cca stejná.
U těchto lidí není co řešit, vyvážíme a prohodíme je jednou za 2 roky a není co řešit.
Mě odpadla starost s přesouváním dalšího auta a jí náklady na 2 nové sady pneu které už stejně nikdy nesjede.
Nechci se nijak dotnout tvé babičky ale její názor při tak malém nájezdu a předpokládam i pomalejším tempu nemusí být pro hodnocení gum uplně přesvědčivý
Největší benefit jsi získal hlavně ty že nemáš starosti s přehazováním. Ale rozumím tomu
Největší benefit jsi získal hlavně ty že nemáš starosti s přehazováním. Ale rozumím tomu
V klidu 😉 Odzkoušel jsem je na cca 150km silnic 1. a 2. třídy, ne dálnici, ale to auto nikdy nebylo na dálnici.
Brzdnou dráhu či adhezi při rozjezdu neřeším. Jen jsem tím chtěl říct, že při tak malém nájezdu, který je z převážné čísti v létě je lepší sjíždět jednu sadu třeba 5 let, než dvě 9.
Sama chtěla co nejméně starostí a nehlídat datum přezouvání a tak... i když dneska je to už podle počasí. 😄
Brzdnou dráhu či adhezi při rozjezdu neřeším. Jen jsem tím chtěl říct, že při tak malém nájezdu, který je z převážné čísti v létě je lepší sjíždět jednu sadu třeba 5 let, než dvě 9.
Sama chtěla co nejméně starostí a nehlídat datum přezouvání a tak... i když dneska je to už podle počasí. 😄
Jezdím okolo 11 tis ročně převážně v Polabí a už 4 roky na univerzálkách GoodYear Vector. Před chvílí jsem je šel přeměřit a po 44 tis km mají ještě minimálně 5 mm vzorku. Je fakt, že pokud by byla nějaká kalamita, tak prostě zůstanu doma 😉
Tak to mají celkem výdrž.
Když už jsme u toho, všiml jsem si (možná se mi to zdálo), že ty celoroční mají celkově jako nové o dost vyšší vzorek než letní. Kdyby tak vysoké udělali letní, tak by některým pneu vydrželo téměř na celou životnost pneu >😁
Jistě, v případě kalamity se s celoročníma nejezdí 😉
Takže další do party, divil jsem se, ale co tak koukám po pneu, tak dost lidí jezdí a celoročních, v v době reklamy Michelinu Crossclimate jsem jich taky dost viděl. Chtělo by to jejich praktické zkušenosti.
PS: u některých značek je dokonce dávají za příplatek.
Když už jsme u toho, všiml jsem si (možná se mi to zdálo), že ty celoroční mají celkově jako nové o dost vyšší vzorek než letní. Kdyby tak vysoké udělali letní, tak by některým pneu vydrželo téměř na celou životnost pneu >😁
Jistě, v případě kalamity se s celoročníma nejezdí 😉
Takže další do party, divil jsem se, ale co tak koukám po pneu, tak dost lidí jezdí a celoročních, v v době reklamy Michelinu Crossclimate jsem jich taky dost viděl. Chtělo by to jejich praktické zkušenosti.
PS: u některých značek je dokonce dávají za příplatek.
Tak ja som si to porovnával, síce bez laboratórneho vybavenia. Ale na rovnakom aute. Pneu neboli na tých istých diskoch a líšili sa o centimeter v šírke. Ale aj tak to pre mna malo dobrú vypovedaciu hodnotu. Skúšal som si rôzne jazdné situácie a jedine kde som jasne zaznamenal, ze boli univerzálne Micheliny horšie ako zimné Conti, bolo zrovnanie auto po jazde bokom na štvorkole bez ESP. Rozbehy a brzdy boli sa líšili na moje prekvapenie len mierne. A určite môžem tvrdiť, že tie univerzálny boli snáď v každom smere lepšie ako zjazdené zimné, čo som vtedy vyzúval. Neskor som hodil Crosclimate aj na manželkine auto(FWD) a môžem pokojne povedať, že 99% vodičov ich pri svojom jazdení nerozozná v lete od letných. A v zime pokiaľ zrovna nebývaš v Alpách, alebo nenechávaš pri šoférovaní mozog doma, tak ťa spoľahlivo dopravia z miesta A na miesto B.
Po nedávné masáži jak je Bridgestone " ...už od roku 1989 největším výrobcem pneumatik na světě a po celém světě zaměstnává 144 tisíc lidí a zakládá si na image inovativní japonské firmy s těsným napojením na motorsport...." bych čekal že se umístí aspoň v první polovině. Moc se teda neukázali
[odkaz]
[odkaz]
Přiznám se, že na druhém autě nepřezouvám. Bydlím u Hradce, kde žádný sníh nevydržel posledních 5 let do druhého dne a to auto máme jen na poskakování kolem baráku. Když zrovna sněží, tak nikam nejedu. Dle mých zkušeností s tím to brzdí i na promrzlé vozovce naprosto normálně.
Letos je zkusím hlavně z důvodu že jsou zátěžové tj XL sice jezdím hodně okolo 30 tis. km za rok ale zima už dlouho nebyla. V rozměru 185/60 14 se nedají sehnat žádné zátěžové zimní gumy Jezdím do práce 20 km a vždy v 5 lidech takže kolikrát maximální zatížení
Nikdy nevíš která továrna gumy vyrobila a jak dobře funguje po 20 t km. Některé drážky na gumě jsou celkem plytké. Firestone je jednou nahoře a jednou dole. Levné Micheliny jsou dole vždy.
1) co to je, vysledna znamka? z ceho se sklada (jasne, sucho, mokro, snih, led - ale co konkretne je za tim)???
2) jak jsou ty pneumatiky dobre, az sjedou vzorek treba na polovinu zivotnosti? jake budou na konci zivotnosti?
uprimne, me nezajima, ze ma nejaka konkretni guma na suchu i mokru znamku (placnu) 2,5, kdyz nevim, co to znamena. treba bych si radsi vybral gumu, co ma na suchu 4 a na mokru 1,5. jen bych musel znat ta kriteria mereni. a hlavne, ja bych chtel videt vykon tech plastu po ujeti treba 20000 km. na kolik se ktere sjedou a jak jsou dobre. pak bych je dojel treba na 3mm, udal bych, ktera kolik najela kilometru a zase bych je porovnal. to by melo pro spotrebitele smysl. tohle jsou stupidni srovnani.
2) jak jsou ty pneumatiky dobre, az sjedou vzorek treba na polovinu zivotnosti? jake budou na konci zivotnosti?
uprimne, me nezajima, ze ma nejaka konkretni guma na suchu i mokru znamku (placnu) 2,5, kdyz nevim, co to znamena. treba bych si radsi vybral gumu, co ma na suchu 4 a na mokru 1,5. jen bych musel znat ta kriteria mereni. a hlavne, ja bych chtel videt vykon tech plastu po ujeti treba 20000 km. na kolik se ktere sjedou a jak jsou dobre. pak bych je dojel treba na 3mm, udal bych, ktera kolik najela kilometru a zase bych je porovnal. to by melo pro spotrebitele smysl. tohle jsou stupidni srovnani.
A ešte by som dodal na možné podvádzanie pri testovaní.
Menšia spotreba? Žiaden problém - stačí trochu prifúknuť a iným vypustiť trochu tlaku
Lepšia brzdná dráha? Tiež žiaden problém - tu zasa stačí urobiť opačné = vypustiť trochu tlaku a zrazu je brzdná dráha kratšia
Nikto nevie dokázať či tak nerobia. Niekto sa môže pýtať prečo by to robili. No lebo ked sa niekonu prihreje polievočka tak to má pozitívny vplyv na predaj a kto by nechcel predať viac.
Stačí rozmýšlať iba ako výrobca. O čom je dnes reklama? Iba o tom aby zvýšila predaje. Ide len o to kto vie ako klamať, papier aj reklama znesie vela, to či klamú si nikto nevie overiť, lebo si nekúpi 5 sád pneu aby si to porovnal sám. Bojím sa že aj tak by nezbadal skoro žiaden rozdiel
No a tie číselká v hodnotení kde nikto nevie čo to znamená a tiež ako sa vyrátala výsledná známka, tak to je len ozaj pre tých čo žerú seno
A najlepšie je ešte ked sa spotrebitelia ohánajú údajnou bezpečnosťou, kedy tá papierovo lepšia pneu môže zachrániť život, lebo sa s nou akože zabrzdí o 1m skôr
Presne toto výrobca potrebuje, aby sa kvákalo že to jeho je to NAJ, potom smelo môže pýtať za pneu o 20% viac a pritom zákaznik nedostane nič naviac (okrem hrejivého pocitu pre seba samého)
Menšia spotreba? Žiaden problém - stačí trochu prifúknuť a iným vypustiť trochu tlaku
Lepšia brzdná dráha? Tiež žiaden problém - tu zasa stačí urobiť opačné = vypustiť trochu tlaku a zrazu je brzdná dráha kratšia
Nikto nevie dokázať či tak nerobia. Niekto sa môže pýtať prečo by to robili. No lebo ked sa niekonu prihreje polievočka tak to má pozitívny vplyv na predaj a kto by nechcel predať viac.
Stačí rozmýšlať iba ako výrobca. O čom je dnes reklama? Iba o tom aby zvýšila predaje. Ide len o to kto vie ako klamať, papier aj reklama znesie vela, to či klamú si nikto nevie overiť, lebo si nekúpi 5 sád pneu aby si to porovnal sám. Bojím sa že aj tak by nezbadal skoro žiaden rozdiel
No a tie číselká v hodnotení kde nikto nevie čo to znamená a tiež ako sa vyrátala výsledná známka, tak to je len ozaj pre tých čo žerú seno
A najlepšie je ešte ked sa spotrebitelia ohánajú údajnou bezpečnosťou, kedy tá papierovo lepšia pneu môže zachrániť život, lebo sa s nou akože zabrzdí o 1m skôr
Presne toto výrobca potrebuje, aby sa kvákalo že to jeho je to NAJ, potom smelo môže pýtať za pneu o 20% viac a pritom zákaznik nedostane nič naviac (okrem hrejivého pocitu pre seba samého)
jestli a jak pripadne podvadeji tito zkousejici nevim, ale treba vim, ze donedavna treba nokian specialne pripravoval sve pneu na testy (vedel, ze pujdou k testovani). nepochybuju, ze ostatni vyrobci (pokud to lze vycuchat) to delaji stejne. realce na to byla, ze spolecnosti zabyvajici se testovanim si plaste zacaly kupovat anonymne z normalni distribucni site.
Tu je vidieť že trebárs Continental si svoje pneu nepripravil a preto nie sú ani v teste 😄 😄 😄
Náhodou by získal len priemernú známku a to by potom nevyzeralo dobre
Ja som mal za tie roky všeličo a rovno poviem že ked boli podmienky na prd tak som sa trápil na každých pneu. Ono je sakra rozdiel či sa jazdí po rovine, alebo sa jazdí aj po kopcoch. Dokedy auto ide nie je problém, ale ak treba zastaviť a rozbiehať sa trebárs do kopca tak zrazu problém je
Ja som to vyriešil autom s pohonom 4x4 a teraz môžem povedať že cítim výtrazný rozdiel v správaní auta, nie ako trepú niektorý že cítia výrazný rozdiel pri prechode na inú značku pneu. Všetko sú to len pneu určené na zimu kde tie vlastnosti musia byť o kompromisoch.
Náhodou by získal len priemernú známku a to by potom nevyzeralo dobre
Ja som mal za tie roky všeličo a rovno poviem že ked boli podmienky na prd tak som sa trápil na každých pneu. Ono je sakra rozdiel či sa jazdí po rovine, alebo sa jazdí aj po kopcoch. Dokedy auto ide nie je problém, ale ak treba zastaviť a rozbiehať sa trebárs do kopca tak zrazu problém je
Ja som to vyriešil autom s pohonom 4x4 a teraz môžem povedať že cítim výtrazný rozdiel v správaní auta, nie ako trepú niektorý že cítia výrazný rozdiel pri prechode na inú značku pneu. Všetko sú to len pneu určené na zimu kde tie vlastnosti musia byť o kompromisoch.
No je tedy opravdu "objevné" zjištění, ještě nikdy v žádném srovnávacím testu přece nezaznělo, že by celoroční gumy za něco stály, vždycky to byl totální průser. Vždyť by to bylo v rozporu s fyzikálními i chemickými zákony! >😁
Hezký den, děkuji za článek. Co se týče zimních pneumatik, rád bych se s vámi podělil o tyto stránky: [odkaz] Myslím, že se hodí alespoň pro inspiraci. Snad dobře vyberete 😊.
Az pojedu autem na Lysou horu, dam si zimni. Ale na Lysou pujdu radeji pesky.
kazdopadne by me zajímalo, proc mekka zimni ojeta na 3 mm by mela mit horsi vlastnosti nez tvrda letni, když se zavody prinejmensi za mokra jezdi spis na mekcich smesich. a sahnete si někdo na lepsi gumu na motorku, jak je vylozene lepiva ...