Design
karlitto00
0
Naprosto souhlasim, nevybavim si jediny dreveny dekor ktery by se mi libil... Do auta jedine hlinik, pripadne tmavej plast 😄
0
ale tak vo vyssej strednej, alebo luxury drevo celkom ide... Ale v strednej alebo nebodaj nizsej strendej je to fakt peklo
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mondeo tam visí ve vzduchu skoro hmatatelně. Bylo jasný, že pan šéfdesignér ho jmenovat nebude; trochu škoda je, že ho nezmínil tazatel.
Mne osobne je to v podstate jedno z coho je, skor pozeram na prevedenie tvaru a ergonomiu a aj tak sa cely cas pozeram na cestu. A uz duplom nechapem ked sa v recenziach nachadza ako minus tvrdy plast na palubnej doske, zrejme niejaky recenzent s latexovou uchylkou zaviedol toto kriterium a ostatni sa toho hned chytili. Nech pride niejaky inovator a ocmula prevodovu paku a napise ze "je to hroza, chuti horko, v BMW su sladucke". Skor by som sa bal smradlaveho plastu, tomu clovek v aute neujde.
no ze to priznal, napriklad ten drevenny interier v novom mondeo... No ked som to videl, tak som bol mrtvy, tak nieco hnusne som nevidel uz hrozne davno.
Ked imitacia dreva - tak mozno tak novy 7er, ten biely intereir a tak zaujiamvo lakovana imitacia dreva... aspon na fotkach to vyzeralo slusne
Ked imitacia dreva - tak mozno tak novy 7er, ten biely intereir a tak zaujiamvo lakovana imitacia dreva... aspon na fotkach to vyzeralo slusne
třeba u takového Trabanta upustili od imitací dřeva ještě před zahájením výroby.
Tak ale treba ve Volvo S50 vypada to drevo moc pekne... Urcite se najdou auta, kterym drevo v interieru sedne - vetsinou tedy luxusni vozy, no.
Měl jsem v autě imitaci dřeva a principiálně se mi líbila barva, ale fakt, že si ten potištěný plast na něco hraje, mě štval. Tak jsem hledal jak z toho ven a našel jsem řešení. Pomocí zkušeného řezbáře jsem plast vyměnil za skutečný materiál, takže si teď užívám pohledu na palubovku vyloženou matně lakovanou švestkou... a je to nádhera 😄 Není to levné ani jednoduché řešení, ale co by člověk neudělal pro krásu.
Btw mohu předat kontakt na řezbáře. Je to celkem drahá sranda, ale jestli jste někdo podobný blázen...
Btw mohu předat kontakt na řezbáře. Je to celkem drahá sranda, ale jestli jste někdo podobný blázen...