Testy
Johny.Rico
0
Tak 1.6TDI-CR, to bude nový bůh u TDI chlapců😄
zatial ma to velmi nezaujalo
ale zrejme to bude len moj prvotny dojem ako zo superb-u
zatial plati stare zname skoda auta delat umí
zadne partie su naozaj krajsie, ten predok neviem akesi sikmooke
ale zrejme to bude len moj prvotny dojem ako zo superb-u
zatial plati stare zname skoda auta delat umí
zadne partie su naozaj krajsie, ten predok neviem akesi sikmooke
Teda pánové, vy jste to zase fotili někde na skládce ve křoví? Kde je ten šikula, co fotil toho Superba v Alpách? Mezi Prahou a Plzní jsou tak nádherný místa... >😁
Ale no tak,nebuď hnidopich,třeba ty nádherný záběry na kačírku před thujovým plotem jsou celkem povedený a do Alp jim to asi nepučili.Nebo tam bylo málo paliva? 😄
Mohl by mi nekdo prozradit duvod, proc ve Fabii ma motor 1,4 vykon 63 kw a v Octavii jen 59 (Octavia Tour dokonce jen 55kw)??? Vzdyt to jsou preci technicky stejne motory nebo? To same s motorem 1,6 - Fabia 77 kw a Octavia 75 kw..... 😒
No pri jedna-sestke je to asi preto, ze v Octavii je motor 1,6 MPI s dvojventilovým rozvodom OHC a vo Fabii ide o 16v DOHC, spolocný majú tie motory iba objem. Pri jedna-stvorke ide v zásade o ten istý motor, postupne ladený z 55 na 59 a potom na 63 kW, ako sa predstavovali jednotlivé modely. Preco ale do Octavie nedali pri facelifte jeho najnovsiu 63 kW vwrziu, je vskutku záhadou.
Ten motor 1.4MPI je pre Octaviu velmi slaby. A je jedno ci ma 63 alebo 59kW...
Přesně tak, ten motor 1,4 MPI je opravdu slabý. Před tímto motorem bych chtěl všechny potenciální kupce varovat, protože by si pak určitě rvali vlasy. Pro tak velký a těžký auto je slabý i motor 1,6 MPI 75 kW. Ač je to 8-ventil tak ten motor vůbec nejede "odspoda" a ani ve vyšších otáčkách se to nezlepší. Takže dokud nepřijdou TDI common rail, tak jediné použitelné motory jsou TSI.
Ok diky za vysvetleni s tou 1,6. Fakt nevim, co tim v koncernu sledujou u te 1,4...ale ani novy Golf nema 63, ale jen 59...ze by vyrobni naklady byly o par korun nizsi?? ;-\
Ja si vzpominam na jeden clanek (myslim, ze to bylo na idnes) NEBOJTE SE ZAKLADU a tam ten motor zas az tak nezatracovali. Ja osobne bych tech 35 tisic, ktere bych si musel priplatil za 1,6 inevestoval do vybavy. me by to na to jezdeni do prace stacilo, po dalnici jezdim mozna tak 5x do roka. Moji sousedi dokonce maji jako rodinne auto oktavii z roku 1999 a ta ma dokonce jen 44 kw a taky jezdi....a to bydlime v horach. Asi si je nutne ty motory vyzkouset na vlastni kuzi, jen je problem, ze je jen malo predvadecek se zakladnim motorem. Ale i pres to mi prijde uhozeny, ze fabia ma 1,4 63 kw a Ocktavie jen 59 kw...je to PRAPODIVNA MARKETINGOVA STRATEGIE....
Ja si vzpominam na jeden clanek (myslim, ze to bylo na idnes) NEBOJTE SE ZAKLADU a tam ten motor zas az tak nezatracovali. Ja osobne bych tech 35 tisic, ktere bych si musel priplatil za 1,6 inevestoval do vybavy. me by to na to jezdeni do prace stacilo, po dalnici jezdim mozna tak 5x do roka. Moji sousedi dokonce maji jako rodinne auto oktavii z roku 1999 a ta ma dokonce jen 44 kw a taky jezdi....a to bydlime v horach. Asi si je nutne ty motory vyzkouset na vlastni kuzi, jen je problem, ze je jen malo predvadecek se zakladnim motorem. Ale i pres to mi prijde uhozeny, ze fabia ma 1,4 63 kw a Ocktavie jen 59 kw...je to PRAPODIVNA MARKETINGOVA STRATEGIE....
Tak na dojíždění do práce to stačí, to je pravda, na to ale stačí třeba Fabia HTP, na to nepotřebuji tak velký auto, většina lidí si ale kupuje auto pro univerzální použití, aby s ním taky třeba mohli vyrazit s celou rodinou na dovolenou k moři a nebyli přitom "brzdou provozu" na evropských dálnicích. Pro toto univerzální použití by podle mých zkušeností měl mít motor v Octavii minimálně o 10 kW víc. Z tohoto pohledu motor 1,4 TSI s 90 kW by mohl být dostačující.
1.4 TSI bude počítám nejprodávanější motorizací mimo fleetová auta.Jen ten předek mi pořád připadá nějakej divnej....Až teď jsem si všimnul,že nový facelift má lízátka v laku,což dozajista budoucí majitele přivede k šílenství,v klidu budou pouze kupci černé. >😁
Škodovka s faceliftem Octavie zrušila dříve standardní značení všech skel VINem. Asi protože pojišťovny neposkytovaly potřebný bonus na pojištění. Přesto jde ale o krok zpátky oproti zájmům zákazníků: místo , aby výrobce loboval u pojišťoven za prosazení svého bezesporu velmi užitečného opatření, raději sáhne k úsporám na opravdu nejméně vhodném místě: budou se nyní Octavie znovu hodně krást???
Tož mě se ten facelift celkem líbí. Čekal jsem, že to potáhnou ve stylu FII, ale celkem příjemně mně překvapili. I motory (kromě nafty) už začínají vypadat zajímavě, akorát co se mi nelíbí je ten volant. Ten je takový nějaký divný. I v Superbu. ;-\
Souhlas, ten volant vypadá snesitelně jen jako tříramenný, a to, že nové dýzly nepřicházejí hned s faceliftem, je, bohužel daní za aktuální příchod golfu VI, tak jako tak, facelift bez CR je opravdu velký nedostatek.
Ja tedy nepatrim mezi fanousky tohoto faceliftu- i kdyz pripoustim ze vim i o horsich plastikach napr. 9-5 :no: :no: :no:
tož 9-5 se mi taky na fotkách nelíbila. Ale v reálu jsem jí žral od na první pohled. Podle mně je parádní. Volvo bylo dlouho dlouho u mně Nr.1, ale loni jsem právě přesedlal na SAAB (ve svých bujarých snech samozřejmě, ale jednou, jo jednou...).
I když ty nové modely Volva jsou taky hodně povedené!
Aspoň vidíš jak těžké to máme my virtuální kupci! >😁
I když ty nové modely Volva jsou taky hodně povedené!
Aspoň vidíš jak těžké to máme my virtuální kupci! >😁
I kdyz nejsem fanousek skodovky, tenhle facelift se mi celkem libi, oktavka tim znacne prokoukla, ty predni svetla jsou opravdu dost radikalni zmena. Ostatni vizualni upravy se mi taky libi, jediny co je vazne nehezky je ten prase pripominajici volant, v superbu jsem s nim mel tu cest a je to vazne designova hruza.
Taky chvalim tu novou 1,4 TSI, konecne (krome 1.8 TSI) neco co pod kapotou celkem dustojne odpovida jinak solidnimu autu. TDI politiku koncernu nebudu radeji vubec komentovat :no:
Taky chvalim tu novou 1,4 TSI, konecne (krome 1.8 TSI) neco co pod kapotou celkem dustojne odpovida jinak solidnimu autu. TDI politiku koncernu nebudu radeji vubec komentovat :no:
Mě se Octavie líbí a po faceliftu ještě víc. Konečně je v nabídce i motor, který je v tomto autě použitelný, tedy 1,4 TSI (1,8 je taky dobrá, tak tedˇbude v nabídce druhý dobrý motor). Co se týká motorů je konkurence sice stále dál, bezpečnost se s faceliftem asi taky nezlepšila, ale Octavie to dokáže vynahradit jinak - užitnými vlastnostmi. Je to prostě jediná škodovka, která má podle mne v současné době smysl (Roomster taky není úplně mimo), neboť Superb se mi nelíbí a ty nevychytané mouchy bych tak neunesl. Líbí se mi. Liftback ale víc. I ta výbava (sice příplatková) se už přiblížila konkurenci. :yes: Povedené auto
priblizila sa konkurencii?...no neviem..golf mozno ale octavia ani nie...nedali tam 7 airbagov(aspon 6 by mali), nedali do serie esp co by tiez mohli.urcite by im to zlepsilo predaje a myslim si ze zakladna cena kt.je pomaly pol miliona SKK za 4 airbagy,abs,asr,msr,... je moc...neviem..s dizajnu som na rozpakoch.raz sa mi paci potom by som mojho oblubenca a vzor(Jozef Kaban)zastrelil...proste to auto je ako vsetky skodovky...pekne v detailoch ale celkovo :no:
Tak suma-sumárum dobré auto s novým make-upom (s akýmsi ázijským/?/ akcentom), akosi ma však za srdce nechytá. Jazdil som na OII s 1.9 TDI, ale bolo to akési sterilné. Nič pre mňa. Nemyslím, si, že po facelifte to bude nejak odlišné, snáď len pričinením TSI. Ale proti gustu žiaden dišputát. Pre niekoho je to ideálny voz a majiteľov zásadne iba Octavií mám aj v rodine...
Jako ojedinělí prodejci automobilů na českém trhu dobře víme, že facelift Octavii prospěl. Model si změnu již zasloužil a pevně věříme, že bude zase o kus více úspěšný. Proč to víme? Nejen, že vozidla prodáváme, ale také je společně s našimi klienty testujeme na předváděcích jízdách.
Koukám na ty spotřeby a vidím, že DSG u benzinových motorů spotřebu snižuje a u nafťáků naopak zvyšuje. Tomu nerozumím. 😢
může mi někdo vysvětlit proč je vždycky škodovka testovaná a focená v TOP výbavách, i když většina co jezdí po cestách je max Ambiente??? kde je nějaká fotka interiéru v nižších výbavách??? v top vypadá každý dobře... ;-\
Tu určí skopčák tak, že u nás bude zase nejdražší. Najlaciněji vyjde tak na 460.000,- Kč v základu, alespoň takový cenotvorby jsou u nových modelů německého koncernu vidět. A prodejnost? Mizivá, dyk se neprodává ani Fabie II a škodovka na 3 týdny kompletně zastavuje výrobu. Takže vymýšlet je dobré, prodat, je daleko horší.Bejt sedan v základu za 260.000,- Kč a combi za 299.000,- Kč, tak tomu fandím, ale to bude dvojnásobek ;-\
Jak si škodovka s tímhle motorem bude stát oproti BMW 116i? Výkon shodný, točivý moment ve špičce skoro shodný, jen dostupnost momentu je ve vyšších otáčkách u BMW. Docela by mě zajímalo přímý srovnání