Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz Concept X-Class: Trojcípá hvězda míří mezi terénní pick-upy

17 komentářů

3_diamanty
mi tvarovo aj svojimi obrysmi hned pripomenuli tie sikme oci na hyundai ix35 ... ale je mozne ze seriovka dostane ine .... kazdopadne nejake tie male a hodne vysoko posadene kukadla ocakavam aj na aute ako tento pickup ... trend a moda nepusti a je jedno ci je to miniato pickup alebo dodavka

musim priznat ze take tie kusok "hranate" blatniky sa mi na terennych autach vzdy moc pacia... a ani tentokrat to nie je ine ... len ten predny naraznik a la vysavac je za mna uplne mimo misu... ale nastastie zatial je to len studia tak ok... kazdopadne toto je dizajnovo uz ovela lepsie a zaujimavejsie ako vsetky tie pocmulane bonbony od A,C,E az po S kladu rovnake na jedno brdo ... toto uz ozaj vyzera tak nejak chlapsky a neokukane a celkovo hodne nadejne... tak dufam ze seriovka to len potvrdi :yes:
ozawasan
komst cú uns lojte..... My se na fás topže přžiprafit a protat fám ten cojk z frankrajch v šén mantel fon Mercetes mit kute prajs já?

Mnoo - což o to - globalizace je fajn věc a už dnes spousty majitelů Mercedesu jezdí v podstatě v renaultu vyrobeném v Turecku - no jo, co se dá dělat.
Ale těším se na to, jak borcí v tomhle pickupu za dva až tři mega(šak si připlatí výbavu), budou honit pérka(jasně, že ty jejich budou mít vzadu pružiny) v Mercédesu....
Inu - svět se v pjdel obrací 😉
Und na sáfěr - Hilux - fas sonst....
3_diamanty
ze toto uz nebude klasicky medved so stopercentnou vlastnou DNA vieme vsetci... ale za mna je to zatial takto z foto ozaj lepsie ako to co predvadzaju tie jeho osobaky od A az po S kladu...a povedal by som ze ta velka maska s megahviezdou a svetlami posedenymi hodne vysoko ma uz aj kusok taky ten povestny americky look .. co je za mna hodne dobre :yes:
ozawasan
tak ono to bude masivněji cílit na Ameriku a o tom, že to bude mít úspěch - o tom žádná. Mne na tom může jen mrzet, jako fanouška mercedesího Géčka , že neudělali cosi hranatého, staromilského a do terénu zrozeného. Vím, doba si žádá a tohohle se prodá víc. Prostě prostě...... Dokonce si dokážu představit trošku zamračenější ten spodní díl masky......
wakantanka
Ja skôr očakávam, že minimálne ako príplatková výbava bude Airmatic, inak si tú predpokladanú cenu asi neobháji.
rambo26
Jak tady po dlouhý době čtu diskusi nemělo by to být auto.sk nebo auto.hu ??? >😁
Auto je to pěkný, to se musí nechat jestli z toho bude AMG tak to potěš koště
ozawasan
tak to si piš, že si to vezme do parády třeba Brabus. Hodí na to V8 třeba, nebo šestikolku....o tom nepochybuj.....
Elixir
Ten tablet sa s tymi vycnievajucimi vyduchmi ventilacie pod nim musi ovladat uplne "luxusne"
Machýrek
Proc myslis? Jako, ze pres ty vydechy na tablet neuvidis?
Egi
Myslíte tím kolečkem na středové konzoli? Víte, Mercedes nepoužívá dotykové displeje..
chytrak1
to je pravda. A je to hrozný. Protože ten velký display svádí k tomu na něj šahat. A pak člověk zjistí že dotykovka ještě do mercedesu nedorazila. 😄
Egi
Já jsem za nedotykovku ve svém mercedesu rád. Podle mě nemá dotykové ovládání v autě vůbec co dělat. A nechápu, že někoho obrazovka svádí k tomu se jí dotýkat
Hovnohlav
Husty. Ja videl jednou v telce o psech, co slintali, kdyz se rozsvitila zarovka.
Ada je zase tady
Mohli na to rovnou přišroubovat ten vaginální znak. Alespoň by bylo každému jasné, jaký šrot může čekat. 8-s
WinDiesel
Dočkáš se woe, bude i Renault pick-up. Neklepne Tě? Šetři hochu zdraví, jsou důležitější věci.
pelikoš
svatá prostoto...
jozephko
Taký Amarok vyzerá oproti tomuto Qasimodovi ako Vasilisa Prekrásna. 😄