Novinky
0
kazdej vetsi hotel jich ma plno, vetsi firmy je maj pro management, atd atd po par letech to prodavaj
Přejít do diskuze
co ma pocet aut v autobazaroch s ich kvalitou
to mam akoze brat tak ze skoda ma najkazovejsie auta lebo ich je najviac v bazaroch (u nas)?
pocet aut v bazaroch presne kopiruje podiel predanych aut danej znacky v danom roku - samozrejme zalezi od trhu.
skusenosti majitelov, vyzera to tak, ze kazdy pozna inych 😄 ja som nepocul jedneho co by nadaval na novu S-class. ohladom W220 sa najde par ludi.
to mam akoze brat tak ze skoda ma najkazovejsie auta lebo ich je najviac v bazaroch (u nas)?
pocet aut v bazaroch presne kopiruje podiel predanych aut danej znacky v danom roku - samozrejme zalezi od trhu.
skusenosti majitelov, vyzera to tak, ze kazdy pozna inych 😄 ja som nepocul jedneho co by nadaval na novu S-class. ohladom W220 sa najde par ludi.
bohuzial neni tomu tak, preco su plne autobazari S-kovych tried 06 / 07 / 08 a nejedna sa iba o jeden motor? ja niesom zaujaty proti MB, to nie, samotne s-ko sa mi paci ale nepresvedcilo ma.
skusenosti majitelou , s ktorymi prichadzam do kontaktu (nehovorim o jednom aute) hovoria za seba.
co sa tyka chyby, to je jedno akeho je razu, ked raz kvoli nej musi majitel ist do servisu...
skusenosti majitelou , s ktorymi prichadzam do kontaktu (nehovorim o jednom aute) hovoria za seba.
co sa tyka chyby, to je jedno akeho je razu, ked raz kvoli nej musi majitel ist do servisu...
Dobre vediet, takze dokonca je pravdepodobne ze odstranili vacsinu chyb faceliftom.
Nieco ako W211 E-class, po facelifte ide jak hodinky...
Nieco ako W211 E-class, po facelifte ide jak hodinky...
meli jsme w220 s430L (facelift) a fungovalo to jako svycarsky hodinky. jediny vaznejsi problemy prej mel s400cdi (predfacelift)
rolls uz davno neexistuje, bmw koupili jen logo a nazev rolls royce, veskere zazemi a technologie vcetne nazvu vozidel vlastni vw, na tom snes stavi bentleye
Mas pravdu pokial hovoris o starom modeli S-class,- W220. V pripade W221 je to pravy opak.
Ty si jeden z tych ludi co hodnotia celu automobilku a vsetky jej modely podla toho aka je vadna jedna seria 😄 Velmi zly pristup.
To ze mal MB chybne serie v rokoch 2000 az 2005 je zname, a niektori zaspati ludia si myslia ze era chybnych serii pokracuje, pricom skoncila pred 3 rokmi. MB zmenilo vedenie, a zameriava sa hlavne na spolahlivost. Bol som v ich fabrike, takze viem.
A btw. 80 percent chyb bolo sposobovanych chybou elektroniky a pocitacov, nie mechanickych komponentov.
Ty si jeden z tych ludi co hodnotia celu automobilku a vsetky jej modely podla toho aka je vadna jedna seria 😄 Velmi zly pristup.
To ze mal MB chybne serie v rokoch 2000 az 2005 je zname, a niektori zaspati ludia si myslia ze era chybnych serii pokracuje, pricom skoncila pred 3 rokmi. MB zmenilo vedenie, a zameriava sa hlavne na spolahlivost. Bol som v ich fabrike, takze viem.
A btw. 80 percent chyb bolo sposobovanych chybou elektroniky a pocitacov, nie mechanickych komponentov.
S-ko je akurat kralom servisnych intervalov a necakanych poruch, je majstrom v opakovanej nefunkcnosti jednej a tej istej zavady hned po vymene. bohuzial. nech je akokolvek velky a pohodlny a luxusny, nove BMW 7 prinese nieco uplne nove a ponukne nieco uplne ine, nechajte sa prekvapit a casom uvidime 😉
Falco, ty seš mi ale mudrlant... >😁 No souhlasím s tím že Mercedes je Mercedes. Tedy ztělesnění německé kvality v prémiovém balení, za kterým stojí více jak sto let tradice. Ale tvrdit tu, jak se Audi, BMW a tebou zmiňovaný Rolls válí v prachu mi přijde jako hodně dětinské. Nezlob se ale tvá chvála Mercedesu v závěru vyzněla jako hodnocení Golfa od Wolffa. Ale pobavils... 😉 Hezký den tobě i všem řidičům Mercedesu. (Navtechu vstávej! práce volá!!) >😁
Král silnic. Král automobilů. To je Mercedes Benz. Symbol moci, odvahy a dravosti, vidět ho je dech beroucí zážitek. Potkáme ho na všech kontinentech a přes nepatrné problémy v posledních letech jeho počty rostou. Titul krále silnic si vysloužil pro své dokonalé zpracovaní, techniku, jízdní vlastnosti, luxus a charisma. Aniž by ujel jediný metr, dovede každého přesvědčit, kdo je tady pánem. Na trůnu suverénně sedí již desítky let a je téměř nemožné jeho pozici oslabit. Všechny pokusy o sesazení skončily nezdarem. V prachu dějin se tak válejí jména jako BMW, Audi, Bentley a Rolls Royce. Posledním troufalcem je mladý japonský císař. >😒]
Prejt taky neni žádná nádhera a někdo si ho dá radši, než husí jatýrka s portským vínem... 😉
No, útočník je tentokrát opravdu silně vyzbrojen, žezlo král sice neztratí, ale o jabko by přijít mohl. 😉