:no:8-s Tak poviem vám, kto toto schválil bol riadny estét !! Viac to sprzdiť nemohol ! Tá nesúrodosť tvarov svetiel je priam katastrofálna ! Niekomu asi prekážalo že sa Octavia predáva ? Toto nahraje konkurencii a oni sa s toho budú tešiť najviac ! Dizajnér nech sa dá liečiť ! To už DACIA má krajšie svetlá !
Vůbec se mi to nelíbí... :yes:8-s
Bohužel se opět facelift Škodovce nepovedl..
OCTAVIA byla celkem pěkné auto....nyní vypadá děsně. :((
Očekávám , že tato hrůza bude ihned odstraněna s novou generací.
Někdy je méně více..
Interier je nyní lepší , tam problém nevidím a chválím.
8-s8-s8-s:no::no::no:
I Mercedes w212 predface, ktery to evokuje, opustil toto reseni jako slepou ulicku. Za me rozhodne: NE :no: I kdyz na Multiplu 1 generace to stale nema >:D
Nicméně nebýt dovozu stočených ojetin z ciziny, už asi 2 roky ze každej měsíc vyřadí z registru víc škodovek, než kolik jich firma y lidi koupí nových. Takže nárůst dělaj oljetiny z rajchu, itálie aspol. co maj 300 tis >:D
Je to fleet biznis. U nás jeden "učtovník" kvôli číslam predal všetky funkčné firemné autá a nahradil ich novými na operatívny lízing. A čuduj sa svete, jedna škodovečka zrazu zaparkovala u neho na dvore. ;-)
no O2 Fl je sice na škodovku zvláštní, ale minimálně z dnešního pohledu to auto je opticky výrazně modernější než před FL. Je pravda že v době FL se mi to taky moc nelíbilo, ale dnes bych o O2 před FL verzi ani nezavadil. O2 před FL úplně splyne v davu. Koneckonců tento design po FL použil i mercedes na Cečku.
jasně, ale to že každé jednotlivé světlo bude stát koncového zákazníka to samé co za jedno světlo před faceliftem nikoho nesere..... Škodofku to pochopitelně nesere, ona ušetří, zákazník jí je u zadku..... ¨
Aspoň vím, že octavii zase nekoupím... Nestihnu došetřit než příjde tahle pohroma do salónů a na silnice!
No právě kdyby tu změnu udělali po vzoru e-classe před FC [odkaz] , to znamená že vnitřní části menší a vnější část světla vytáhnout nahoru do kapoty, tak by to mohlo vypadat k světu. Takhle jen rozbili původní linky a celkové pojetí /i v zadu/ a vypadá to, že to spíš doje.......li. ;-\
Vypada to tak, ze designersky potencial "mistra" Kabani se vytratil jak para nad hrncem - ze by permanetni predavkovani?
Uz Kodi je designove hodne spatne auto - jedna se v podstate o docela hezke kombi ktere ale bylo vertikalne preriznute a pridali mu cca. 15 cm navrch - viz. smesne umistene kliky dveri.
Pokud ale "mistr" Kabana skutecne udelal ty dvojite svetlomety, tak to je HUMUSARNA vsech HUMUSAREN. Uz i asijske klony vypadaji lepe.
Trochu mi to pripomina velmi nepovedeny Ford Scorpio s temi utaplimy mini svetlomety.
U me dobry. Skodovka dela svetovy auta. Designem v mainstreamu patri k tomu lepsimu.
Vytknul bych akorat obycejne a levne pusobici volant a celkove vnitrek by mohl byt lepsi. Ale kdyz se podivam treba na Opel, tak je to vlastne taky dobry. Z venku vez vyhrad. :yes:
Zaplať bánbuh za ten koncernovej design. Korejci, japonci či v interiérech Ford je z mého pohledu neakceptovatelná a nesourodá směsice typu čim víc obkoučků tím lépe neboli milion a jedna křivka. Zvlášť v interiérech. I když v poslední době se trochu zklidnili.
Tak takovej hnus bych od Kabaně fakt nečekal. To je tak designersky prázdný a nepovedený, že to snad ani nemůže být jeho práce. Přijde mi to jako výtvor rumunských designérů. 8-s8-s
Skvely. Kdyz o necem napisu, ze je to hnus a ze to asi delali rumuni, tak je to projev meho designerskeho citeni a vlastne tim jeste nijak neindikuji, jestli se mi to libi ci nelibi.
Jako vážně? Kde tu kdo říkal, jak to bude jiné než Eklasse a ono ne >:D No, kdo chce Oktávku, tak rychle pro ní, pak už bude jen tohle..... 8-s
P.s. Stejně mi to přijde nějaké divné a redakce nás tahá za nos, žejo? >:D Chybí mi odhalování po kouskách (nebo sem něco zaspal?) a oni nám to naservírují rovnou takto naplno >:-[] Že by to byl aprílový žert v říjnu? >:D
P.P.S Všimli jste si, že to vypadá nápadně podobně těmhle starým montážím z autobildu?
[odkaz] Tady něco smrdí :D
Ja ti neviem, ale mne sa to páči takto na prvý pohľad. Octávka bude trošku vyčnievať z davu. Podľa mňa tento FL jej len prospel a predajom to neublíži.