Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Tesla Model X - kráječ prstů v základní výbavě?

Tesla už má zase problém? Novinka Model X pro Evropu není úplně stejný jako pro Ameriku a to vás může hodně bolet...
Zpět na článek
31. 10. 2016 19:57
31. 10. 2016 20:36
31. 10. 2016 23:01
1. 11. 2016 10:37
1. 11. 2016 13:44
1. 11. 2016 15:28
2. 11. 2016 23:47
31. 10. 2016 19:57
Co dodat?
shadeAuto.cz-problem-Tesla..porad dokola:-( Kdo spasi svet?
Rozbalit vlákno
1
31. 10. 2016 20:36
Re: Co dodat?
Svet spasi jedine VW Group. TDI EURO7 rakovina pluc uz v zakladnej vybave, da sa kombinovat aj s neznicitelnou DSG.
31. 10. 2016 20:18
svet se v kravskou pr...l obraci
boze muj sto let lidi nemaji palici na hlave na okrasu ale pouzivaji ji, cili takovyhle nesmysly neresi protoze vi ze do dveri a ni doma ani u auta se ruka nestrka.
Ale posledni leta lidi premyslet jiz prestali, proc taky kdyz vse se dela blbuvzdorne a vse ostatni prece najdu na tom vseznalem internetu, takze se roztaci spirala blbosti a nasledne antiblbosti a tak to bude dokud si lidstvo neda konecne opet po cuni a vrati se od vypnuteho mozklu zpatky k jeho prozreni a zapnuti, a mozna zjisti ze se jim zije vyrazne lepe. Konec hlaseni.
Rozbalit vlákno
8
Avatar - twistedTSD
31. 10. 2016 20:48
Re: svet se v kravskou pr...l obraci
Nestrká, ale vždy se zaručeně najde někdo, kdo tam tu ruku strčí.
Avatar - Pixla
31. 10. 2016 20:59
Re: svet se v kravskou pr...l obraci
To ale není problém dveří..., lulinak má pravdu, lidé už nepoužívají hlavu a na vše musí mít senzor nebo manuál, který vysvětluje, proč tam senzor není. Je to jak čůrání proti větru, i když zde je ten příměr zavádějící. Ale Auto.cz by mělo mít na víc, o tom žádná.
31. 10. 2016 21:02
Re: svet se v kravskou pr...l obraci
...je docela vtipný, jak se takový video, který zkouknu na UTube za pár dní automaticky objeví na auto.cz >:D A co se kráječe týče, měli by být rádi, že to mají. Tohle nemá snad ani Bentley, kráječ na mrkev v základní výbavě >:D
Avatar - Pixla
31. 10. 2016 21:25
Re: svet se v kravskou pr...l obraci
Bentley má elektrická dvířka od ledničky, vlastně taková malá gilotina, ale jestli má senzor zatím nevím :-) Ale má třeba Rolls Royce senzor u svého elektrického zavírání dveří? Otestuje to Auto.cz Rozdrtí dveře nemluvně nebo jen zmrzačí? Na web o autech dost dobrý >:D
1. 11. 2016 05:56
Re: svet se v kravskou pr...l obraci
...jediné, coe auto.cz schopné otestovat je to, jak to chodí u škodovky >:D A to i přesto, že ona el. dovírání pokud vám nemá >:D ale věřím, že za příjemný obnos "zeleniny" chlapci přijdou na to, jak to udělat a vynést škodovku o5 do výšin. Jak jsem proti okřídlenému šípu nikdy nic neměl, místní "redaktoři" mi ji dokonale znechutili 8-s
1. 11. 2016 09:53
Re: svet se v kravskou pr...l obraci
Jde o následky. Ruku si můžeš přiskřípnout a příště si dáš pozor. Když dveře zavírá člověk, tak nebude pokračovat a drtit ti jí (pokud se tedy nesnažíš dovnitř dostat násilím a on se ti v tom snaží zabránit). Nebo si myslíš, že by například výtahy neměly mít tuhle pojistku a měly prostě rozdrtit cokoli, co by bylo v cestě? Ani nemusí drtit, ono by stačilo, aby tě držel dost pevně na to, aby ses odtamtud sám nedostal. Do smíchu by ti asi nebylo. Co takhle odstranit i pojistku bránící rozjezdu, když nejsou dveře úplně zavřené? To by byla podívaná, až by někdo dobíhal výtah, skříplo by mu to nohu a pak mu jí to prostě utrhlo, že. Příště si to rozmyslí.
Avatar - TeeJay
1. 11. 2016 10:35
Re: svet se v kravskou pr...l obraci
Kolik ti je, Pixlo? Máš děti? Buď si jistý, že jim desetkrát řekneš, že nemají dělat to či ono, ale oni to stejně udělají. Ať už záměrně, nebo prostě nedopatřením. V době švihadel v autě se nic takového řešit nemuselo. Když přišla první elektrická okna, pamatuji si na reportáž, jak s tím krájeli chleba - a tak přišly pojistky proti přiskřípnutí. Ono vystavit křehké tělo účinku silného elektromotoru není vůbec nic dobrého a pokud někdo takové věci chce nabízet a prodávat, měl by to mít na zřeteli. Rozdrcené prsty nejsou zrovna "lekce", kterou bych chtěl svého syna vychovávat formou "já ti to říkal".
1. 11. 2016 11:15
Re: svet se v kravskou pr...l obraci
Ano a ne. Ano, dnes se věci dělají tak, aby lidi nemuseli myslet a úplně nám zakrněl pud sebezáchovy..
ALE jak píšou _MT_ a TeeJay níže - dveře, které se navíc dají zavřít na dálku, nejlíp úplně na dálku, aniž bych to auto viděl....Jasný? A přesně, v kombinaci dětma..Když jsem byl malý, skřípnul mi brácha prsty do dveří od auta..kdyby to nebyl člověk, který manuálně zavírá dveře, ale zmáčkne se tlačítko a stroj to vykoná, byl bych dneska mrzák..
Nic proti Tesle, dokud je možnost volby, tak mi dává smysl (pro někoho), ale když už prezentují, jak to samo řídí , má to milion senzorů a jak se ty dveře skládají..tak tohle mi přijde hlavně jako zanedbaná věc a zbytečná blbost..mohli si to ušetřit.
31. 10. 2016 23:01
Aha!
Klasická teslafóbie.
To mi jako chcete říct, že na jiných autech se tohle stát nemůže?
A párek mi nepřijde prstům moc podobný, zavřelo by se to vůbec, pokud by tam byl odpor skutečnýho prstu?
Měli by skusit něco s melounem a otevřeným oknem za jízdy.
Rozbalit vlákno
4
Avatar - TeeJay
1. 11. 2016 10:37
Re: Aha!
Majitel Tesly Model X a Model S trpící teslafóbií? To bude nějaký druhu masochizmu,předpokládám. >:-[]
1. 11. 2016 13:44
Re: Aha!
Měl jsem na mysli tenhle článek o zlým autu, který Vám přeřízne prsty.
Avatar - TeeJay
1. 11. 2016 15:28
Re: Aha!
Možná mi něco uniklo, ale tenhle článek je komentářem videa majitele zlého auta, přeřezávajícího prsty, nebo si to auto.cz vymyslelo a pak navedlo Nory, aby to natočili?
2. 11. 2016 23:47
Re: Aha!
Ne ne, já to video nepopírám, to je jistě pravda jen si myslím, že takových videí je spousta a s jinými auty, ale zde se komentuje až tohle.
Něco podobného, jako článek o tom, jak auto Tesla někde shořelo. Každý den jistě shoří desítky tisíc aut, ale píše se jen o tomhle- to jen jako příklad.
Avatar - nezvykle tichý pozorovatel
Jste ještě novináři?
Video: Tesla Model X - kráječ prstů v základní výbavě?
Fanoušci Tesly jsou jako náboženští fanatici, říká slavný Bob Lutz
Co byla nakonec plánovaná bomba od Tesly? Bomba to fakt... Není!
Tesla měla dnes představit důležitou novinku. Nestihla to. Proč?
Tesla přestala vyrábět nejlevnější Model X. Po pouhých třech měsících
Další zvláštní nehoda Tesly? Model S prý sám vjel až do tělocvičny
Norové se soudí s Teslou. Model S P85D je prý příliš pomalý
Další tragická nehoda Tesly. Ani hasiči si na vrak netroufli
Tesla dorovnává ztrátu? Objevila se droga extáze s jejím logem...
Atd…

Požadavky na vysokou profesionalitu v žurnalistice. Povahou novinářské profese je odpovědnost k veřejnosti. Proto je základním předpokladem pro tuto činnost vysoká profesionalita. Z tohoto hlediska je novinář povinen:

a. nést osobní odpovědnost za všechny své uveřejněné materiály,
b. vyloučit všechny činnosti, které by jej mohly kompromitovat nebo vést ke konfliktu zájmů,
c. nepřijímat žádné hodnotné dary nebo výhody, které by měly souvislost s jeho novinářskou činností, zvláště pak z důvodů zveřejnění nebo zatajení nějaké informace,
d. nezneužívat povolání novináře k činnosti reklamního pracovníka a nepřijímat žádnou odměnu přímou nebo nepřímou od zájemců o reklamu, odmítnout podílet se na publikování skryté reklamy,
e. nepodepisovat svým jménem obchodní ani finanční reklamy,
f. nepřijímat peníze ve veřejné službě nebo v soukromém podniku tam, kde jeho postavení novináře a jeho vliv by mohly být zneužity,
g. nezneužívat výsad, plynoucích z povolání novináře, k prezentování svých osobních postojů,
h. nezneužívat možných výhod, plynoucích z členství v Syndikátu novinářů, k uspokojování soukromých potřeb.
Rozbalit vlákno
2
1. 11. 2016 11:18
Re: Jste ještě novináři?
?? Možná je to lehce bulvární..zaměřené na konkrétní publikum..ale tahle stránka rozhodně nemá být a není prezentována jako veřejnoprávní médium..
Nechápu smysl tohohle příspěvku, kromě snahy vyjádřit zase opačně Tvůj vlastní - taktéž subjektivní - názor. Což je samozřejmě OK.
1. 11. 2016 13:15
Re: Jste ještě novináři?
jsi na Blesku, takze cekat zde novinare je naivni, staci si projit co vsechno vydavaji

blesk.cz - bez komentare >:D
isport.cz - netusim
bleskženy - bez komentare >:D
Aha! - bez komentare >:D
auto.cz -
Reflex - no dalo by se polemizovat jak verohodne dnes toto medium je
E15.cz - v tomto platku podle me neni jiz nikdo kdo by alespon umel pocitat
zive - bez komentare >:D
recepty.cz - netusim
maminka.cz - nejsem maminka, takze netusim
mobilmania.cz - netusim

a je zvlastni ze neuvadi ve svem portfoliu treba autorevue.cz pritom pod ne take spada, no asi nechtej navstevniky autorevue nejak odehnat ve velkem

je treba si take vsimnout ze o Tesle tu pise vpodstate jen jeden autor textu, autor ktery bytostne nesnasi cokoliv na elektrinu a spise by se hodil na periodikum typu autoforum, ale mozna i tam jiz o Tesle nebo necem elektrickem obcas pisou "nezaujate" a jako by jim dana automobilka snad postavila nacerno fabriku primo na jejich pozemku >:D ja to jiz chapu asi nejak tak, ze Folt se proste boji ze Tesla nebo nejake EV mu asi seberou jeho budoucnost
1. 11. 2016 13:45
Vyhoďte už toho k*kota
Auto.cz, je vám jedno, že vám tento "redaktor" vehementně kazí pověst? Píše tady akorát bulvární ***. Nejen, že to není novinář a nedokáže odfiltrovat fakta od svých osobních předsudků a emocí, ale má úplně základní problémy s formální úpravou článků a dokonce i s gramatikou, jak tady ukázal včera v jendom z nadpisů. Nejsem zdaleka jediný tady, kdo už s těma jeho ***inama nemá trpělivost.

Já nevím koho Fokt ***, nebo kdo je jeho fotr, a ani mě to nezajímá. Ale buď si ho srovnejte do latě, nebo se s ním rozlučte. Alternativa je, že se z vás stane stejná bulvární žumpa, jakou je Autoforum, a rozloučí se s vámi spíš vaši čternáři.
Rozbalit vlákno
0
1. 11. 2016 13:47
A co jiná auta?
Zkoušeli autoři tohoto testu otestovat všechny automobily všech automobilek, co mají elektrické zavírání kufru, jestli náhodou, když se dá něco v blízkosti střechy nedopadne to podobně jako u Tesly? Poslední dobou mám pocit, že Tesla je jednoduše snadná kořist. Má 2 auta v prodeji, chystá třetí. Skutečně by mě zajímalo, jak by dopadly ostatní automobilky i co se třeba "autonomního" řízení týká. Mohli bychom třeba říci, že všechna auta, co jezdí ne benzín a naftu zabíjí lidi, protože produkují spaliny, které tomu napomáhají a Tesla ne. Tyto debaty mi připomínají českou politickou scénu. Nehledá se to dobré, nehledají se společné cesty, jen způsoby, jak na druhou stranu naházet co nejvíce špíny, aby nebyla vidět ta špína vlastní...
Rozbalit vlákno
2
Avatar - TeeJay
1. 11. 2016 15:37
Re: A co jiná auta?
Já mám elektrické dveře na CR-V. Dovírají pozvolna, měkce a na překážku reagují velmi rychle.
Avatar - Bully_
1. 11. 2016 18:57
Re: A co jiná auta?
Dtto u meho Accordu Tourer z r. 2007. Tj. uz od pocatku vyroby tohoto modelu, od r. 2003.