Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Auto roku v novém formátu. Tady jsou všechny nominace!

17 komentářů

sendador
kdo si vsadi, ze nevyhraje Kodiak? 😄
Pekelná Micinka
😄
Barry Lyndon
Klidně si vsadím, protože aby vyhrál Škodiaq, tak to by byla blamáž nejvyššího řádu. To si snad nemohou dovolit....
(nic proti Škodiaqu, možná je to dobré SUV (nevím), ale pořád je to jenom SUV....)
Emel
Při kursu 1:1 (Kodiaq vs. zbytek světa) bych vsadil na Kodiaq... přece jen je to česká anketa.

Z ostatních - Giulia, F-Pace, MX-5, Scenic, možná i30, Megane a Ateca.
chetoos
Už jsem hlasoval a Kodiaq se v mém výběru neukázal. Neříkám, že je to špatné auto, ale myslím si, že jsou tam daleko lepší auta, které by si to zasloužily vyhrát a nemluvně o tom, že u Škodiaqu ani nebyl žádný test a zatím se ani neprodává. Pokud vyhraje škodovko, pro mě anketa Auto roku skončila. Protože to není objektivní, ale jen se nadržuje domácí značce.
Emel
Taky už jsem hlasoval. Kodiaq, F-Pace, Giulia, MX-5 - až sem jasný. To poslední místo... V90, Scenic, M2? Nakonec jsem to hodil Scenicu.
Barry Lyndon
Giulia, BMW M2, V90, MX-5, Fiat 124 (mně se Abart líbí jako zajímavá alternativa k Mazdě). Ostatní jsou buď SUV, kvaziSUV, nebo se mi nelíbí...
riverside
Vzhledem k tomu, ze je letos pouze jedna jedna kategorie, je to slozitejsi... uvazuji nad MX5, Scrossem a Scenicem, ktereho jsem zatim bohuzel nazivo nevidel... mate nekdo zkusenost s novym Scenicem nazivo?
Riceeater
Škodyjak je aktuálně nejlepší SUV na planetě, takže vyhrát musí :-!
Petrko
Tos přehnal, ne? Jak na planetě? Snad v celém vesmíru.
stone60
je to jednoduché a vsadím boty, v Česku Kodiak vyhraje, ale já bych volil Alfu ...
seděl jsem v ní, neřídil, ale mám jasno
Varlamow25242
Souhlasím, Alfa je srdcovka pro milovníky zatáček!
Blue Sun
Já bych čekal, že v anketě budou auta, která se už prodávají a je možno je i někde potkávat, když už může hlasovat ta veřejnost. Ale kde se prodává Kokodák?
shamal
Tak úplně nechápu k čemu je taková soutěž dobrá. Auto volí čtenáři čaaopisů jen podle toho jak se jim to které auto líbí. Asi těžko si čtenáři mohli porovnat všechny kandidáty, tak že by se s nimi projeli. Takže to, že je nějaké auto "autem roku v ČR" je pro mne jako pro případného kupce stejně relevantní informace, jakože se to auto líbí babičce mého souseda.
Emel
Je to 25 hlasů novinářů + 5 hlasů veřejnost.
geroc I.
Vyhraje škodovka,i kdyby ostatní byly ze zlata. Tohle je režii škodovky.
Prsím
Doufám , že postoupí, je to za poslední dobu hodně zajímavé auto a za docela slušnou cenu.