Ekonomika
Malé SUV s nápadným designem, plné elektroniky a s téměr bezbřehou nabídkou individualizace. A samozřejmě patřičně mastnými cenami... Audi to namíchalo přesně podle současné poptávky a vkusu, takže o úspěšném prodeji není nejmenších pochyb. Že by měl ale takováto auta coby automobilového fandu příliš lákala, to nemůžu říct... ;-\ Holt už nejsem cílová skupina, tady se cílí na "cool" mladou generaci ! >😁
audi kopiruje design Volva? co ty svetla? je to, neni to, ....co to vlastne je? a je to auto k necemu vubec? Proste audi...
Možná se věnuj jen štěkání u nudlí. Q2 je na plaftomě MQB, s Polem toho moc společného nemá.
no mne pride ze je to C stlpik ... je to tu ako u klasickeho hatchu kde mas tiez zadny siroky C stlpik ..
"výhoda" je třeba to, že má Suberb kufr široký stejně jako Fabia (auto široké skoro dva metry, kufr jeden metr)
Tak MQB nepřináší pro zákazníka žádnou výhodu, nebo já na ni nepřišel. Jen šetří peníze výrobci což mě jako zákazníka vůbec nezajímá.
Já ještě relativně mladý jsem, děcka nemám a míň místa než v leonu v tom nebude. Já sem z toho auta nadšen >😁
Tak to jsi vedle jak ta jedle. V Q2 už jsem seděl (vpředu i vzadu) a místa je tam jen o fous víc, než v malém hatchbacku. Takže pokud to chceš porovnávat s modely Seatu, tak určitě ne Leon, ale spíš (trochu zvýšená) Ibiza. ;-\
Největší Pepíci jsou obvykle náplavy a bukvice má ve slovníku ponejvíc ten, co se těší až někomu v pánských sprchách upadne mýdlo 😉
no ona sama o sobě třída suv atd. je k prdu, módní doplněk pro bloncky, pražáky atd .... >😒]
Jediné, co je na tom autě pěkné, je ten D-sloupek jakožto odkaz na staré quatro.