Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Rapid prošla faceliftem. Českého trhu se ale netýká...

14 komentářů

Slovak.
Zasa na android verzii ukazuje len lavú polku tabulky teda nič sa z nej nedá zistiť
alesvladik
Mě to teď jde
Barry Lyndon
... včetně toho infantilního titulku.
Egi
Někdo tě nutí jet do Indie a tam ho koupit?
_MT_
Jde o to (tedy podle mne), že titulek vyvolává zdání, že je to snad pro nás relevantní. Přitom je to indický model, který se tu nikdy neprodával (má jen shodné jméno). Informovat o tom klidně můžou, ale mohli by trochu ubrat na senzačnosti. Jestli si dobře vzpomínám, indický Rapid je starší, takže mi přijde naprosto normální, že projde faceliftem jako první.
robert78
Nicmene je zde videt, jakym smerem se mohl ubirat facelift svetel octavie ve stylu sperbu... Myslim tim zalomenim vnitrniho dolniho rohu. Bylo by to mnohem elegantnejsi, nez rozdeleni svetel na dva navzajem nenavazujici celky.
Vojtech1._Dohnal
Tohle mrikdy nepochopim. Ceske auto nejde do ceska...
_MT_
Ono se v ČR nevyrábí. Je to jiný model, jen shodné jméno.
JGucci
Jo je to skoda, u nas by to hit nebyl, ale treba v Turecku byla Fabia I sedan velmi popularni. Me vic mrzi, ze se do Ceska nikdy nepodival prodlouzeny Yeti z Ciny.
msifa
Výborný článek se spoustou informací.

Co na tom, že se jedná o úplně jiné auto než je Rapid jezdící v evropě a že se s tímto naprostá většina čechů nesetká.

Redakce auto.cz má čárku za povinný článek o škodovce :no:
cjoctavian
A preco si to vobec otvaral a cital, ked ta Skodovka nezaujima?
msifa
Ano, indická škodovka mne nezajímá, tak jako Tata Nano. Ale ten nadpis vypadá, že se jedná o facelift evroské verze o které příští rok uvažuji.
ALLSTONE
Proč by faceliftovali vrak,když se najdou tisíce baranů,kteří tu papírovou příšernost zaplatí...a nejlépe na nekonečný leasing...
Ja Prvni 123
a s 1.6 benzinem mi dává mnohem větší smysl.