Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ojetý Citroën C3 2. generace (A51): Styl nezměnil, kvalitu zvýšil

Druhá generace kulaté C3 vyjela na sklonku roku 2009. S novým svěžím vzhledem a vyšší kvalitou dílenského zpracování i nadále mířila spíše na dámskou klientelu. A to se nemění ani v ojetém stavu. Chce to jen zvolit ten správný motor. Který to je?
Zpět na článek
10. 11. 2016 15:55
10. 11. 2016 15:55
Povedene auto
Hned na zacatek musim rict ze nejsem moc priznivce francouzkych aut a citroenu obzvlast, ale... Kdyz jsme s pritelkyni vybirali auto pro ni byla to "laska na prvni pohled" a a bylo rozhodnuto. Vzali jsme verzi Exclusive s velkym sklem Zenith a par připlatkama navic...
Kdyz k tomu autu clovek pristupuje jako k autu pro presun po meste, do prace a obchodu tak je to povedene vozitko. Snad jen blazen by si koupil tohle auto na driftovani po okreskach :-)
Co se tyce interieru tak ten je subjektivne mnohem větší než se zvenku zdá - hlavne pokud se vytahne clona predniho skla. Intereir teto verze vypada celkem "honosně" na to o jaky typ auta se jedna.
Slabinou je maly kufr (ale s tim se nejak pocita...) Co bych vytl vyrobci je antena - u auta pro zenskou ji mohl intergrovat a ne tam nechat prut ktery je potreba pokazde sundavat pred myckou a taky zminovane radio - nejde ani tak o to ze je dole - da se ovladat pod volantem (i kdyz ovladani je na divne pacce pod volantem a ne na volantu...) ale jde o ten vzhled, vypada jak CD-ROMka do pocitace a naprosto kazi dojem z jinak hezkeho interieru. Nechapu jak tohle mohlo projit schvalenim pred vyrobou. Ale to je holt Citroen - postavy neco povedeneho a pak to poakzi par detailama :-)
Jeste k motoru - 1,4 95k. jede s timto autem opravdu dobre a poruchy zatim zadne - auto z roku 2012 a kupovali jsme ho nove.
Rozbalit vlákno
0