Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Pepa_007
USA, prezident, Trump, Clinton, globalisté, NATO, Karel, Putin, ..... .
Když už člověk, občas zavítající na zpravodajské weby, nemůže a chce si oddychnout, tak mrkne na auto.cz a jiné odborné weby. A co na něj nevyskočí? Zase Trump, USA, atd... .
Už prosím dost a věnujme se zase automobilismu. 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s
Když už člověk, občas zavítající na zpravodajské weby, nemůže a chce si oddychnout, tak mrkne na auto.cz a jiné odborné weby. A co na něj nevyskočí? Zase Trump, USA, atd... .
Už prosím dost a věnujme se zase automobilismu. 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s
Bílej chlap co je na ženský a má rád auta, za mě ok.
Myslim, ze v dobe vseobjimajiciho ekofasismu je fajn si precist o tom, ze se zase pro jednou dostal k moci clovek s kladnym vztahem k automobilismu. Vazme si toho.
geroc I.
Do brusele, jiný bulvár by nebyl? Fakt by mně nenapadlo (nechci říkat že ani ve snu :-) ) že se i tady bude drbat nový americký prezident. Co člověk otevře na internetu tam na něj vykoukne článek o Trumpovi i kdyby to téma byla sebevětší kravina. ;-\ ;-\ ;-\
ozawasan
nejezdí Škodovkou.... Ale nebojte - Článek - Co by chtěl Trump, kdyby si kupoval Kouďáka už se někde určitě líhne.....
maxi!
Poznam ho cez Ivanku - fotil som ju par krat - a tak mal som moznost letiet jeho lietadlom a tri dni som byval na jeho lodi ( cez filmovy festival v Cannes)
Netusil som, ze z toho chlapika bude prezident USA - ale to pred par dnami ani on! :-!
Viem, ze vzdy bol magor do aut ( a zenske, samozrejme!) :-!
Netusil som, ze z toho chlapika bude prezident USA - ale to pred par dnami ani on! :-!
Viem, ze vzdy bol magor do aut ( a zenske, samozrejme!) :-!
kde maš avatar?
predal si medveďa?!
daj fotky Ivanky
predal si medveďa?!
daj fotky Ivanky
pargi
...evropských kár ovšem americké automobilky na nohy nepostaví :-)
Ony to nepotřebují, daří se jim i bez toho, teda krom FCA, ale to zas není americká automobilka >:D >:D >:D
vabis
SLR, Lambo, Escalade, Phantom, Medvedi znacka ...sama pozitiva. Pres obcasne plamenne a diskutabilni vyroky jde videt, ze realita nemusi byt tak spatna, tady je svet jeste zcela v poradku :-)
T.E.S.L.A už na ACZ serie
Koľkí tu denne vyčítame ACZ (zväčša starí psi), že sa zmenil na prachsprostý bulvár, a vida, nájde sa dosť teliec do stáda, čo ten bulvár vyhľadáva a chce... Sorry, ale z tohto mám žalúdočnú nevoľnosť...
Mokrous
Zahajuji nové volby. Kdo hlasuje pro fotografii číslo 14 a kdo pro číslo 26?
To jsou přímo úchvatně tématické fotografie.
To jsou přímo úchvatně tématické fotografie.
nebo aspon Brouka
Galéria totálne nestíha a to sa pripájam optikou 100 Mb...
Mimochodom má celkom dobrý vkus a ako poznamenal Joab, určite je lepšie pozrieť, na čom sa vozí, resp. vozil úspešný biznisman a budúci prezident USA, ako neustále čítať o koncerne VW...
... alebo by ti viac imponoval vozový park nejakého tučného rappera bez absolútneho vkusu ? ;-)
Spis mi je divny, proc nekdo travi cas tim, ze pod kdejaky clanek na webu pise, ze se mu nelibi.