Novinky
Navtech
0
Tak to je mi jasný... Plechový okna a čumět budou ven, jako z tanku tou škvírou, aby je Aláh neviděl >😁
jazva
0
veľa ľudí by sa veľmi divilo aká je Irán vyspelá a civilizovaná krajina. Toto myslím bez najmenšej známky irónie. Len je problém so zvykmi a mentalitou. Ale to je aj napr. v Číne alebo Japonsku a nikto sa nad tým nepozastavuje. ;-\
Pierro
0
Jazva bol som tam a viem o čom je reč... 😉
Navtech
0
Já tam byl taky nespočetněkrát, ale vždycky tak 10 km ve vzduchu >😁
jazva
0
no a ako sa ti tam páčilo? >😁
Pierro
0
Možno sa budeš diviť ale ja som bol z Iránu velmi prekvapený a páčilo sa mi tam. To čo je v médiach o tejto zemi ani zďaleka nie je pravda. 😉
Navtech
0
To nezpochybňuju, jen narážim už podle titulku na oděv jejich žen 😉 Jo, ty "plechový" možná evokujou jinou myšlenku >😁
lorenzlubos
0
V Japonsku nesaleju davy radostou, ked terorista zabija, ci vyhra volby, ani ked chce nejaky * vymazat Izrael z mapy sveta. :no:
Jasný jasný, a bude vedle nádrže taky místo pro 10 kg výbušnin napojených na detonátor umístěný na palubní desce ? 😄
Detonátor bude samozřejmě vyveden ve tvaru rtěnky a výsledný atomový hříbeček bude hýřit veselými barvami. Klakson bude samozřejmě vyřvávat imána 😄
Detonátor bude samozřejmě vyveden ve tvaru rtěnky a výsledný atomový hříbeček bude hýřit veselými barvami. Klakson bude samozřejmě vyřvávat imána 😄
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tohle může vymyslet jenom zabedněný muslimský mozek. Nedělejme z žen blbky. Já znám spoustu technicky nenadaných chlapů ...
Viz. moje oblíbená pasáž z pohádky: ... víš, přemýšlela jsem o ... tys přemýšlela ? ale to není možné ! Źeny přece neumějí přemýšlet !!
Toť prosím pohádka ze světa islámu.
Viz. moje oblíbená pasáž z pohádky: ... víš, přemýšlela jsem o ... tys přemýšlela ? ale to není možné ! Źeny přece neumějí přemýšlet !!
Toť prosím pohádka ze světa islámu.
Specialne vagony pre zeny ponukaju aj japonske zeleznice. Vo vacsine pripadov len pocas pracovnych dni a vacsinou len pocas dopravnej spicky.
[odkaz]
[odkaz]
Este ze je 5-miestne. Ak ju znasilnia, bude potrebovat 4 muskych svedkov, lebo inak sa bude jednat o cudzolozstvo a odsudia ju ukamenovanim. Keby to nebolo smutne, bolo by to az smiesne, co vsetko v Irane robia pre zeny. :no:
Věděl jsem že iračané výráběli bomby,ale že auta mě překvapilo nicméně auto nevypadá špatně. :yes: