Novinky
ozawasan
0
ještě, že nikde nebyla civilní mamča s osobáčkem...
Floyd
0
>😁 >😁 >😁
zvlášť pro nás, co máme "odježděno" s OT64... umíme si to představit.
A 21.5 metru je paráda! To měl i Land Rover Defender...
😄
A 21.5 metru je paráda! To měl i Land Rover Defender...
😄
Cim je tam dopravili? Po jednom nejakym mega letadlem nebo po mori?
Ruslanem - ale byla to spíš taková výletní přeprava - do ostré akce je raději nenasazovali, páč by jim rychle bylo ukázáno, jak f off nákup to byl... Tohle jsou transportéry na ......... velmi kvalitní jsem chtěl napsat...
Rozepis se, urcite nejsem jedinej, koho by to zajimalo.. a sam o tom vim snad jeste vetsi guvno, nez o autickach.
mám za to, že o tom lze najít tuny na netu. já jsem jenom čtenář - ode mne to nemá váhu 😉 . Ale jistě, když je to tak dobrý stroj, najdeš spousty záběrů Pandurů v místech konfliktů, jak je tam používají v praxi.... Jsou přece jednoduché na údržbu mimo camp, lehce opravitelné, nemají náchylné prvky na nástavbě v podobě optiky a zaměřovacích modulů, naše armáda má haldy aktivního pancéřování, vana má ten správný tvar pro usměrnění e😜loze zdola a ze strany..... a tak. aby to neskončilo jak slavné M113 ve Vietnamu,
No to já právě nevim, jestli má, nebo nemá, proto se na to ptám - poněvadž většinou jsem nakloněn věřit tomu, že firmy jako Steyer - Daimler aspoň trochu vědí, co dělaj. Pokud to teda vůbec netušej, chtěl jsem číst nějaký konkrétní výhrady..
Steyer překvapivě vlastní stejná firma,která vyrábí Stykery......je ten svět ale malý...
z výhrad- průměrná až podprůměrná ochrana posádky proti e😜lozím zdola, náchylnost prvků "věže" k poškození a náročná až nemožná operativní výměna na místě,či v omezených podmínkách. A mám dojem,že postřelovací zkoušky v praxi by mohly být také problém -- od 7,62x39 výš
z výhrad- průměrná až podprůměrná ochrana posádky proti e😜lozím zdola, náchylnost prvků "věže" k poškození a náročná až nemožná operativní výměna na místě,či v omezených podmínkách. A mám dojem,že postřelovací zkoušky v praxi by mohly být také problém -- od 7,62x39 výš
je to ten Pandur, co nebyl schopen dorazit po vlastní ose na tankový den do Lešan? A ten Pandur (vlasně celákolona), který zneschopnila jedna bába v šáde?
Oslavovat tady stroje určené k vraždění? :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
A kdyby to tenkrát Topolánek s Dalíkem a dalšími neupekli?
Nestalo by se vůbec, ale vůbec nic.
Akorát stát by měl o 100 miliard+ další náklady menší dluh, takže možná 150mld je v trapu, a pálíme dál naftu v lesíku....
Nestalo by se vůbec, ale vůbec nic.
Akorát stát by měl o 100 miliard+ další náklady menší dluh, takže možná 150mld je v trapu, a pálíme dál naftu v lesíku....
Přesně tak. A kdybychom neměli vůbec žádnou armádu, taky by se nic nestalo, akorát bychom měli spoustu peněz, všichni. Perfektní logika..