Novinky
Land Rover Freelander je veskrze povedený model, u kterého oceňuji fakt, že si nehraje na rádobytereňák, ale svůj drsně působící vzhled dokáže v terénu skutečně uplatnit. Totéž se mi líbí i na Koleosu nebo Vitaře. Navíc tato cena za prémiovku se mi na papíře líbí, nechci ale potom vidět účet za příplatkovou výbavu... 8-s 😉
problem je presne ta cena za priplatkovu vybavu... tie stupne vybavy co ponukaju mam pocit, ze obsahuju 1. vobec vobec nic 2. vobec nic 3 nic. 4. uz sa to zacina dat. Ale OK, premia... no zda sa Ti ten interier byt premiovy??? Mne ani za mak teda
Koleos v terene??? Hehe, no to snad nie. Je v terene urcite horsi, ako X-TRAIL, z ktoreho je jeho pohon 4x4
Koleos v terene??? Hehe, no to snad nie. Je v terene urcite horsi, ako X-TRAIL, z ktoreho je jeho pohon 4x4
Interiér by, pravda, potřeboval krapet zušlechtit a zatraktivnit. Ale Koleos je opravdu jedno z mála SUV, které v lehčím terénu skutečně umí. alespoň se to píše... 😉
pise pise.. je to jedno. Ja som za to, aby predsa len SUV nieco v terene dokazalo, ale ludia si to proste kvoli tomu aj tak nekupuju, kupuju s to, lebo sa im to paci. Do terenu nejazdia ani s OFFROAD a bezne vidis X3 na UHP gumach, co je dost masox 😄
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Docela mě pobavili ty pneumatiky s nižším valivým odporem, čehož je dosaženo mj. hodně hladkým desénem, to je u auta do terénu teda něco, ty se budou protáčet ještě dřív než nějaký terén uvidí 😄 Ještě by někoho mohlo napadnout snížit světlou výšku a demontovat pohon všech kol - tím se taky nějaký ten litr ušetří!
A ta cena GTI - ta zakladna vybava ale nema zivo nic, ale vobec 😄 akurat tu klec tak mozno
Co se týče interiéru, mě se líbí. Ergonomie má své mouchy, ale jako majitel Free I považuji umístění páček a čudlíku u FII za velký pokrok.
Ako ani ta HSE verzia teda nestoji za moc, na to kolko stoji.
trosku objektivity poprosim :-!