Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Clarkson a spol. lákají na druhý díl The Grand Tour. Co v něm uvidíme?

11 komentářů

samael
bavily v pubertě.To snad už raději "e😜erta" Pepu,ten sice není moc akční,zato však je opravdu velmi bizarní.
Uživatel_5340709
Nestraš hned s tragédiema!!!
Neurotic
Přesně, jsem to minulý týden omylem zapl a nechápu proč je v mínusech o 20l menší kufr, když někdy mluví docela rozumně jakože V6/R6 RWD je lepší než R4 FWD...
webpaja
E😜ert Pepa je takový hlupák, že v autobranži jich moc horších vyjma jeho kolegů nebude. A pokud hlupák není, jediné co mě napadá je pozice utraprodejné dě.fky :-!
Uživatel_5340709
Proč tak z "vostra"? Pepa je takovej neškodnej tlouštík. 😄
pargi
Ten ti snad musel pomluvit tvoje auto nebo co 😄 já se něj díval docela rád, ne kvůli obsahu, ale formě. Prostě kašpar, příjemná změna.
beibej
Byly časy kdy to tak nebylo. 😒 Pepa skákal s autem do bazénu, nebo přes skokánek a nebo srážel autem reálného kance. Na svojí dobu to bývalo dobré. Teď už je to jiná písnička.
pargi
Je fakt, že včera jsem se na autosalon schválně koukal (po dlouhé době, nutno říci) a už jsem z něj tak nadšený nebyl. Nicméně nelámu hůl a kouknu na to ještě příště..třeba v sobotu v repríze >😒]
Dinar
>😁 I ty vtipálku. Ale proti gustu...
westeros
Taky se radeji podivam na Autosalon nez TopGear. Sice je docela pro-Skodovacky ale aspon ze z neho neco dozvim. Top Gear a jejich humor me vubec nebere i kdyz mam jinak britsky humor rad.
Londonbridge
Jeremy Clarkson podpisal s Amazonom rocnu zmluvu na Ł 10 milionov. / nepocitam odmeny a reklamy / Amazon ma rozpocet na kazdu epizodu okolo Ł 4.5 milionov / TOP GEAR mal Ł 1 milion / ,Vydavky Amazonu na 36 Grand Tour epizod = Ł 160 milionov ...Tazko sa potom porovnava Topspeed.sk alebo Autosalon.cz proti takymto rozpoctom....