Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
MarTin1
6
ale palubka komplet celá z plastu u auta za 3,5 mega..... výýýýborně :yes: :-! >😁
Joab
3
Já tam vidim docela dost karbonu teda.. ono jako většina karbonu je vzato kolem a kolem taky plast, ale takovej.. lepčí, žejo😊 A z čeho ještě jinýho by to takhle mělo bejt, ze sóji?
stealth01
7
On spíše mysli ze přístrojová deska neni potazena kůží. Ale tak stačí zaskrtnout jedno pole v konfiguratoru a je tam.
MarTin1
2
No pokud vím a paměť mě nešálí..... tak do A7 se tahle možnost nenabízí...
alesvladik
2
Asi šálí >😁
MarTin1
2
A kde? Jako Audi Exclusive leather program za cirka 130 000.-?? Nikde nic jiného v konfigurátoru není..... aspoň teda v tom českém.
Tiasek
2
Ta absence zaprvé, ale co by mi vadilo více je, že to auto je prakticky nové a sedačka řidiče a bočnice vypadají jak auto po 100 tisících, promačkané, prosezené, zkroucené.
Emel
Zdá se mi to, nebo jsou tam klasické budíky? Jako já bych si je tam nechal taky, jen mě to u předváděčky v téhle třídě překvapuje.
Myslím, že A6/A7 kompletní displej ve stylu virtual cockpitu místo budíků neumí, jenom různé displeje mezi klasickými budíky.
Myslím, že A6/ A7 mají jen jeden informační display, ten pěkný, velký. V A4 je myslím za příplatek. Jinak ano, VC nemají a ani ho v téhle generaci nedostanou (to samé A8, ta auta jsou příliš stará a tohle je příliš bezvýznamné vylepšení; stejně tak mají ještě čtyřtlačítkové ovládání MMI místo novějšího dvoutlačítkového).
Dobře dobře, moje chyba... nějak jsem si říkal, že když už je v Golfu...
Tak kdyby byly o pár let mladší, mohly by ho v rámci faceliftu dostat. Teď už to nemá cenu. Podobné to bylo s HUD u A8, kdy A6 ho měla a A8 ne, protože přišla dřív, a pěkně sis na něj počkal (mám takový pocit, že až do faceliftu, ale jistý si nejsem). A VW má horší informační displaye i horší HUD, takže má větší přínos. U Audi se na to můžu vyprdnout, pokud to tedy není TT nebo R8.
Současná šestková a sedmičková řada bude mít virtual cockpit až v příští generaci. Za mě ale taky palec nahoru klasickým budíkům!
3_diamanty
kusok vysoke auto nie? ... pritom klasicka dizlova A7 je vysoka len nieco vyse 1,4 metra 😉 ... ale nie je to prykrat co v tabulkach vidim chyby tak neviem ... mozno je to opat len skuska pozornosti citatelov...
JuicyMane
Ehm...
"Přestože v zatáčkách díky pohonu všech kol dokáže sedět i v neskutečných rychlostech, hbitá zkrátka není. Utažené zatáčky jí moc nesedí, a to přestože dobře maskuje svoji nedotáčivost."
Prostě je to klasické audi, kterému dělá zatáčení problém. Brutální motor a hbitou převodovku zabíjí koncepce.
Ty řeči o prohánění supersportů a pět hvězdiček bych tedy trochu mírnil. Autor se nechal podle mě příliš unést pružným zrychlením. Tím ale neříkám, že RS7 rozhodně nebude důstojným konkurentem M5 competition a AMG E63S.
Bylo by totiž zajímávé porovnat jak si takovéto sedany dokáží v porovnání poradit se svou vahou a porcí výkonu a síly co na kola přenáší. Ikdyž je mi jasné, že v našich končinách asi neni uplně jednoduché takový srovnávací test udělat.
"Přestože v zatáčkách díky pohonu všech kol dokáže sedět i v neskutečných rychlostech, hbitá zkrátka není. Utažené zatáčky jí moc nesedí, a to přestože dobře maskuje svoji nedotáčivost."
Prostě je to klasické audi, kterému dělá zatáčení problém. Brutální motor a hbitou převodovku zabíjí koncepce.
Ty řeči o prohánění supersportů a pět hvězdiček bych tedy trochu mírnil. Autor se nechal podle mě příliš unést pružným zrychlením. Tím ale neříkám, že RS7 rozhodně nebude důstojným konkurentem M5 competition a AMG E63S.
Bylo by totiž zajímávé porovnat jak si takovéto sedany dokáží v porovnání poradit se svou vahou a porcí výkonu a síly co na kola přenáší. Ikdyž je mi jasné, že v našich končinách asi neni uplně jednoduché takový srovnávací test udělat.
Na serpentiny máme přece Tourana, že jo Jarosi71? 😄
Ale vážně, tohle je prostě auto na pět hvězd. Pokud teda nebudeme zahrnovat cenu. Pak je jasný, že stejnou službu poskytne spousta jiných aut. Jenže to už zas nebude RS7. A brzy se v testech dočkáme dalších pěti hvězd. 😉
Ale vážně, tohle je prostě auto na pět hvězd. Pokud teda nebudeme zahrnovat cenu. Pak je jasný, že stejnou službu poskytne spousta jiných aut. Jenže to už zas nebude RS7. A brzy se v testech dočkáme dalších pěti hvězd. 😉
Ja Audi věřím. Zaprve je to ma nejoblíbenější značka a zadruhé ta klišé o nedotacivosti se budou tradovat jeste hezkých par let. Myslím, ze na okruhu za svým konkurenty rozhodne nezaostane.
Rozdělení hmotnosti mezi nápravy😒br />
BMW M6: 52/48
MB CLS 63: 55/45
RS7: 56/46
Bohužel na contidromu byla o 0,5s pomalejší než M6 Competition.
Na ostatních byla stejne nebo rychlejší.
Rozdělení hmotnosti mezi nápravy😒br />
BMW M6: 52/48
MB CLS 63: 55/45
RS7: 56/46
Bohužel na contidromu byla o 0,5s pomalejší než M6 Competition.
Na ostatních byla stejne nebo rychlejší.
Rekl bych, ze rozlozeni mezi napravy nevypovida o vsem, v zatackach je to spis o tom, kde je ta hmotnost nacpana a jak BMW, tak MB maji prakticky veskere tezke komponenty "mezi" napravami, oproti tomu Audi ma velky a tezky motor nekde metr pred predni napravou a tak to pak vyvazuje posunutim jinych komponent za zadni napravu a prodlouzenim rozvoru... Nerikam, ze je to spatne, ostatne tahle auta se na okruh podivaji jen v ramci propagace, vetsinu zivota proziji na kvalitnich (coz jim preju) dalnicich a jejich majitele tam budou s nimi jiste spokojeni 😄
Jen pro ilustraci😒br />
M6 GC: [odkaz]
Audi RS7: [odkaz]
Co se tyka M6 - osobne bych bral M6 GC vsemi deseti, no jsem v ponekud nizsi cenove kategorii 😄
Jen pro ilustraci😒br />
M6 GC: [odkaz]
Audi RS7: [odkaz]
Co se tyka M6 - osobne bych bral M6 GC vsemi deseti, no jsem v ponekud nizsi cenove kategorii 😄
Hele, jsem lama, u té M6 je motor opravdu až pod černým plast. krytem a před ním jen komponenty?
Jistě, ale uvědom si, jak je ten test psaný... v duchu srovnání se sportovními auty. Tohle ale není sportovní auto, je to pětidveřové pětimetrové dvoutunové auto... a tím je to dané.
Tak já si taky zabychařim, BYCH řekl, že na typický český okrsce s provozem a dírama rozhodně nebude todleto pomalejší, než třeba 458. Na okruh si RS7 asi nikdo nekoupí..
Chudák 458, nejdřív přijde o svůj rekordní čas na Transfagarasanu, pak ji pojede nějaká limuzína... a takové je to nádherné auto 😒
Taky si to nikdo nekupuje, krám jeden😊
Ono to skor treba rozlisit ake sportove auto na ake cesty - na miestne rozdrbane okresky je lepsia impreza ako 458, na hladkom asfalte sa na nu ale nebude chytat.
Kdyby ovšem někdo chtěl v zoufalství 458 za odvoz přenechat... no dobře, co jsem tak slyšel tak bych asi neměl ani na provoz... ale snad bych si ji i vystavil v obýváku.
Co myslíš tou koncepcí?
Motor podél, 60%na zadní nápravu...co je špatně?
Motor podél, 60%na zadní nápravu...co je špatně?
S tou koncepcí vyznělo asi špatně. Narozdíl od věty před tím to nebylo nic proti audi, ale obecně proti přemotorovaným sedanům. Prostě mi to nějak nedává smysl.
Když chci sportovní a jakž takž mrštné auto, postavím zadokolku s motorem komplet za přední nápravou a převodovkou vzadu, a ne s motorem na nápravě (a ještě to nepřizabiju náhonem i na předek - další minimálně 50kg balast) anebo postavím něco s motorem uprostřed. Tam už ale horko těžko narvu 4 cestující.
Samozřejmě chápu, že to je jen takový můj brek. 600k sedany prostě mají své místo na trhu a jsou více společenský status než okreskové železo.
Když chci sportovní a jakž takž mrštné auto, postavím zadokolku s motorem komplet za přední nápravou a převodovkou vzadu, a ne s motorem na nápravě (a ještě to nepřizabiju náhonem i na předek - další minimálně 50kg balast) anebo postavím něco s motorem uprostřed. Tam už ale horko těžko narvu 4 cestující.
Samozřejmě chápu, že to je jen takový můj brek. 600k sedany prostě mají své místo na trhu a jsou více společenský status než okreskové železo.
Tak věta předtím- pokud vycházím z testu, zatáčení mu problém nedělá, jen to asi dělá jinak než Porsche 911.
Ale taky bych asi nepotřeboval sedan s 600k. A podle mě ho ani nepotřebují typičtí kupci, jen mohou a chtějí.
Ale taky bych asi nepotřeboval sedan s 600k. A podle mě ho ani nepotřebují typičtí kupci, jen mohou a chtějí.
memorex31
Se starší technikou souvisí i množství tlačítek na palubní desce a středovém tunelu. Má to i své výhody, protože řidič nemusí jednotlivé prvky hledat v různých zákoutích multimediálního systému. - tak po 10tich testoch aut Opel, kde to kritizovali pod ciernu zem to redaktori konecne pochopili. Gratulujem a verim, ze to nebolo sposobene znackou aut, ale chcelo to len cas pochopit 😉