Novinky
Uživatel_5340709
1
musí zešílet ten Lojza co fachčí na myčce v sekci ruční mytí. :-!
... nevkus zalatá kola, pro někoho čtyřoká Octavie. To asi určit nejde. Ale na ACZ je to hned jasný.
A co by za tato kola dali emeričtí repeři, nebo Rytmus, to je taky reper jak hovado, woe... 😄
A co by za tato kola dali emeričtí repeři, nebo Rytmus, to je taky reper jak hovado, woe... 😄
nás to může nechat klidnými, protože zdejší homologační autority by z těch ostrých hran asi moc nadšené nebyly.
darem od cinskeho despoty Ovar i se stylovym popelnickem, ale nez je stacili namontovat, tak je uzmul Forejt, prosoustal je s cikanskejma prostitutama a Ovcacek to pak svedl na Prazskou kavarnu
Já nevím, mně to tak zlé nepřijde... už jsem z Číny viděl horší věci.
Na žádné svoje auto..asi ani žádné..běžné auto ..bych si to nedal😊 Ale minimálně se mi líbí to řemeslné zpracování a ten nápad..asi mi to přijde lepší, než sposta kýčovitých kousků, která se na našem trhu vyskytují standardně a nikdo je nekomentuje..
A na nějaký přizpůsobený showcar..třeba v retro-stylu..(?) by se hodit klidně mohly😊
A na nějaký přizpůsobený showcar..třeba v retro-stylu..(?) by se hodit klidně mohly😊