Novinky
dik.. napodobne >😁 ... to mas jak prvy superb a vtedajsi predlzeny cinsky passat.. dalsia podobna skladacka... na takomto principe ako tigi XL/kodiaq
kadopadne hiearchia je podla ocakavania neprekvapujuca
ateca/yeti
tigi
tigi XL/kodiaq
touareg
takto som s tym ratal uz davnejsie ked prisli prve spravy o predlzenom tigim... hned bolo jasne ze tigi XL bude vlastne na urovni kodiaqa ktory je predsa len uz viditelne vacsi ako klasicky tigi
ateca/yeti
tigi
tigi XL/kodiaq
touareg
takto som s tym ratal uz davnejsie ked prisli prve spravy o predlzenom tigim... hned bolo jasne ze tigi XL bude vlastne na urovni kodiaqa ktory je predsa len uz viditelne vacsi ako klasicky tigi
Ja Tvoje nadšenie nezdieľam, pre mňa je to rovnaká dizajnová úroveň, ako Kodiaq, nič lepšie. Nemám s dizajnom žiadny problém, len ma necháva dosť chladným, taký utilitarizmus.
Keď už hodnotíme portfólio VW, pre mňa stále vedie Golf (dizajnovým vrcholom je Clubsport, ale aj bežné verzie s R-line sú fajn). Z hľadiska dizajnu by mal byť novou krvou Arteon, nástupca CC, jeho maskované prototypy vyzerajú nádejne a ktorý podľa VW má byť emotívnejší: [odkaz]
Keď už hodnotíme portfólio VW, pre mňa stále vedie Golf (dizajnovým vrcholom je Clubsport, ale aj bežné verzie s R-line sú fajn). Z hľadiska dizajnu by mal byť novou krvou Arteon, nástupca CC, jeho maskované prototypy vyzerajú nádejne a ktorý podľa VW má byť emotívnejší: [odkaz]
Taky se mi nejvíc líbí Golf a na CC jsem zvědav. Má být i shooting brake. Ale přitom to na mě působí, že MB CLS (vím, jiná třída) už nějak vyčpělo..
Ale z dvojice Tiguan XL vs Kodiaq mi přijde hezčí Škodovka.
Ale z dvojice Tiguan XL vs Kodiaq mi přijde hezčí Škodovka.
Na CC jsem zvedavy a s golfem souhlas, prave on je ten duvod proc jsem u tiguana chvilku zavahal a napsal "asi". Tohle jsou dva nejhezci VW dneska. 😄
A jinak Tiguan, ta maska mu narozdil od passatu proste dokonale sedi, nazivo to auto pusobi vyborne, vyvazene, promyslene a netypicky ne nudne. Kodiaq je naproti tomu designove znasilneni. Znasilnena predni svetla, stejne jako u octavie. Znasilnena, do X smeru posprehybana zad... pro me oci se tohle nepovedlo ani na fotce, ani nazivo.
PS: Kolega Tiguana zvazoval, dnes jsem mu poslal info o chystanem Tiguanu XL a je nadseny (rodina s 2 detmi).
A jinak Tiguan, ta maska mu narozdil od passatu proste dokonale sedi, nazivo to auto pusobi vyborne, vyvazene, promyslene a netypicky ne nudne. Kodiaq je naproti tomu designove znasilneni. Znasilnena predni svetla, stejne jako u octavie. Znasilnena, do X smeru posprehybana zad... pro me oci se tohle nepovedlo ani na fotce, ani nazivo.
PS: Kolega Tiguana zvazoval, dnes jsem mu poslal info o chystanem Tiguanu XL a je nadseny (rodina s 2 detmi).
Holt zvykajme si, Číňania čoraz viac ovplyvňujú svetový automobilizmus, keď už nie priamo svojimi značkami, tak nepriamo svojimi požiadavkami, ktorým výrobcovia vzhľadom na predajné čísla v Čine musia vychádzať v ústrety. A predĺžené verzie modelov sú v Číne dlhodobo žiadané, takže čínsky vkus sa spätne importuje do Európy.
protože se to tady jmenuje diskuze a ne jak se mylně domníváte hromadné onanování na téma VW a spol.
pestrost a obsah článků místních pseudoredaktorů je asi na úrovni pestrosti přírody a počasí na poušti :
přes den horko a články Škoda
večer chladno a články VW
ale jinak pak už jenom písek a písek a žvásty a žvásty .
chtělo by to vodu a to pořádný slejvák , co by je spláchnul do kanálu, protože jen v odpadu by našli sobě rovné.... a hlavně pozor , ono i na poušti někdy slejvák přichází...
přes den horko a články Škoda
večer chladno a články VW
ale jinak pak už jenom písek a písek a žvásty a žvásty .
chtělo by to vodu a to pořádný slejvák , co by je spláchnul do kanálu, protože jen v odpadu by našli sobě rovné.... a hlavně pozor , ono i na poušti někdy slejvák přichází...
Tiguan, i ten neXL, se designove proste povedl, za me je to asi nejpohlednejsi VW dneska. Coz samo o sobe neni nic tak zazracneho >😒] , ale co vic, tohle si nezada s nicim ve sve tride a to uz je na designove realie volkswagenu sakra dobry vysledek. :yes: