Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen Tiguan Allspace: Kodiaq z Wolfsburgu na první fotkách

16 komentářů

fOE
Zabycharim si, ale ciste designove bych ja mel jasno. Tiguan XL > Kodiaq.
Tiguan, i ten neXL, se designove proste povedl, za me je to asi nejpohlednejsi VW dneska. Coz samo o sobe neni nic tak zazracneho >😒] , ale co vic, tohle si nezada s nicim ve sve tride a to uz je na designove realie volkswagenu sakra dobry vysledek. :yes:
iudex
Ja Tvoje nadšenie nezdieľam, pre mňa je to rovnaká dizajnová úroveň, ako Kodiaq, nič lepšie. Nemám s dizajnom žiadny problém, len ma necháva dosť chladným, taký utilitarizmus.
Keď už hodnotíme portfólio VW, pre mňa stále vedie Golf (dizajnovým vrcholom je Clubsport, ale aj bežné verzie s R-line sú fajn). Z hľadiska dizajnu by mal byť novou krvou Arteon, nástupca CC, jeho maskované prototypy vyzerajú nádejne a ktorý podľa VW má byť emotívnejší: [odkaz]
fOE
Na CC jsem zvedavy a s golfem souhlas, prave on je ten duvod proc jsem u tiguana chvilku zavahal a napsal "asi". Tohle jsou dva nejhezci VW dneska. 😄
A jinak Tiguan, ta maska mu narozdil od passatu proste dokonale sedi, nazivo to auto pusobi vyborne, vyvazene, promyslene a netypicky ne nudne. Kodiaq je naproti tomu designove znasilneni. Znasilnena predni svetla, stejne jako u octavie. Znasilnena, do X smeru posprehybana zad... pro me oci se tohle nepovedlo ani na fotce, ani nazivo.

PS: Kolega Tiguana zvazoval, dnes jsem mu poslal info o chystanem Tiguanu XL a je nadseny (rodina s 2 detmi).
speedfred
tak,tak súčastný Golf GTI CS 3dv je asi najkrajší VW a za ním Tiguan.
kesumb
Taky se mi nejvíc líbí Golf a na CC jsem zvědav. Má být i shooting brake. Ale přitom to na mě působí, že MB CLS (vím, jiná třída) už nějak vyčpělo..
Ale z dvojice Tiguan XL vs Kodiaq mi přijde hezčí Škodovka.
praděda7
Další jezevčík do psího útulku... 😉
iudex
Holt zvykajme si, Číňania čoraz viac ovplyvňujú svetový automobilizmus, keď už nie priamo svojimi značkami, tak nepriamo svojimi požiadavkami, ktorým výrobcovia vzhľadom na predajné čísla v Čine musia vychádzať v ústrety. A predĺžené verzie modelov sú v Číne dlhodobo žiadané, takže čínsky vkus sa spätne importuje do Európy.
3_diamanty
kadopadne hiearchia je podla ocakavania neprekvapujuca

ateca/yeti
tigi
tigi XL/kodiaq
touareg

takto som s tym ratal uz davnejsie ked prisli prve spravy o predlzenom tigim... hned bolo jasne ze tigi XL bude vlastne na urovni kodiaqa ktory je predsa len uz viditelne vacsi ako klasicky tigi
Bubáq
Gratuluji, Topper!
A přeji hodně podobných úspěchů i v r. 2017.
😄
3_diamanty
dik.. napodobne >😁 ... to mas jak prvy superb a vtedajsi predlzeny cinsky passat.. dalsia podobna skladacka... na takomto principe ako tigi XL/kodiaq
Joky
pestrost a obsah článků místních pseudoredaktorů je asi na úrovni pestrosti přírody a počasí na poušti :
přes den horko a články Škoda
večer chladno a články VW

ale jinak pak už jenom písek a písek a žvásty a žvásty .

chtělo by to vodu a to pořádný slejvák , co by je spláchnul do kanálu, protože jen v odpadu by našli sobě rovné.... a hlavně pozor , ono i na poušti někdy slejvák přichází...
alesvladik
Proč sem vůbec chodíš ?
Joky
protože se to tady jmenuje diskuze a ne jak se mylně domníváte hromadné onanování na téma VW a spol.
JirkaX
A proč tedy nediskutuješ?
holden_holden
protoze zrovna onanujes a nechce te rusit
ericn
Sterilní záležitost, trošku nuda. Neříkám, že je to špatně, ale ani dobře... hmmm ;-\