Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Tohle je i na Rusko síla! Divoká honička po letištním terminálu!

22 komentářů

Joky
Být to u nás, tak by se jednalo o sfanatizovaného redaktora auto.cz v Kodiaq ve snaze co nejvíce zviditelnit výrobek své modly a za účelem splnění úkolů o množství článků o Škodě od božstva z MB....
Stejsn
Nedalo mi to a když jsem viděl tvůj neuvěřitelně trapný a ubohý příspěvek, stálo mi to za to se přihlásit, abych Ti mohl dát mínus.
_Karel_
To by ses musel přihlašovat po každým jeho výblitku. Jedno o čem je článek, vždycky vypotí nějakou trapárnu se škodovkou.
Joky
Karle přeju ti hezké vánoce a já si přeju, aby se historie co nejdřív opakovala a sídlo božstva v MB vypadalo tak jako na mé profilovce z roku 1945 ...
Bang Bang Osvald
Zappa
no ty kokos!
_Karel_
Osvalde, chodí sem dost podivných lidí. Ale zodpovědně říkám, že žádný z nich nedosahuje úrovně tvé trapnosti a ubohosti. Je moc hezký, že si na vánoce přeješ vybombardované české město.
Holden je proti tobě extra třída. Větší ubožák než ty tu není. Vím, žes opakovaně psal, že sem chodíš ostatní nas.írat. Nevím, jak u koho se ti to daří, u mě už vzbuzuješ jen opovržení.
Joky
fajn a teď už nebudu rušit ,jdu vyhlížet tanky , třeba se bude opakovat 68, tak abych je neprošvihnul a uvítal je jak se patří..
maxi!
krasne sviatky aj tebe! :-!
_Karel_
ironie nebo vážně?
maxi!
jasne ze tazka ironia! :-!
co ine sa tam dalo pouzit?
a na Vianoce.... :-!
_Karel_
😉 sem se lekl, ok!
Zappa
:yes:
Joky
jediný kdo píše neuvěřitelně trapné a ubohé články je zdejší uplacená redakce . Ale jelikož
zpravidla píše o vaší modle , tak se vyhřívá na výsluní !
chegue
už to vypadalo, že nakonec i úpláchne. Tak snad příště😊
varel
vždyť to je Carnageddon 2 >😁 asi nějaká ruská edice. Jinak docela komedie, jak za ním běhají...
maxi!
ked mi volal moj milacik ( je na prazdninach v Kazani) som si myslel, ze to prehnala - ale ako vidim, on tam fakt jazdil medzi ludmi po celej hale!!!
:-!
ale v Rusku sa deju veci, co clovek normal nepochopi!
Zappa
aha, takze tatárska dievčina.... hmmmm!
molodec!
maxi!
Da, da!
eta tatarskaja devocka modelocka!!! :-!
Fána
Tak to je super ochranka letiště. Po shlédnutí musí teroristi jásat. Nechce se mi věřit že i v Rusku nemaj strážci zbraně. Hlavně že uměj alespoň docela pěkně utíkat.
pumpkin
Toto je tak krásne absurdné. Hlavne zábery ako za sebou ochrankár zavrie sklenené posuvné dvere, akoby to malo nejak pomôcť zastaviť auto alebo potom ženská sediaca na recepcii a okolo prefrčí rozbitá Samara a za ňou uteká hŕstka policajtov. Dobre som sa zasmial. :yes:
Arese
Rusko je ,co se týče blbosti, skutečně země neomezených možností >😒] >😒] >😒]
O5kar
Chce to více specifikovat. Rusko je dnes svaz nezávislých států (federace). V článku je napsáno, že se to děje v Kazani. Kazaň leží v Tatarstánu. Tatarstán je součástí Ruské federace a složením obyvatel je to zvláštní republika.