Novinky
Zpět na článek
Postavili jsme vedle sebe BMW X5, Toyotu Land Cruiser a jejich čínský klon Shuanghuan CEO
35 komentářů
rohYpnol
5
jistě, tenhle příspěvek si napsal ze svého huaweie, že >😒]
Přejít do diskuze
XTad
Co ty vis, treba vydavatelstvi kupuji cinani a ze skodovek se ted stane uhlavni nepritel >😁
Ja Prvni 123
ale činnost čínských soudruhů je vpravdě kriminální.
Tečka.
Tohle se ale vašim chlebodárcům líbit nebude!
"... v době, kdy litrové fabii normálně kvílí dvojka a výrobce to prohlašuje za normální vlastnost levné převodovky MQ100, není čínské auto vážně tak zcela hodné zavržení.".
Tečka.
Tohle se ale vašim chlebodárcům líbit nebude!
"... v době, kdy litrové fabii normálně kvílí dvojka a výrobce to prohlašuje za normální vlastnost levné převodovky MQ100, není čínské auto vážně tak zcela hodné zavržení.".
Glaukos
Opravdu absolutně nechápu, jak si to někdo může koupit. Ano v článku je to sice vysvětleno, ale stejně tomu nevěřím. Bože, kdo v dnešní době nemá peníze na normální ojetinu? Podporovat Číňany? Nikdy!
twistedTSD
Mediální nesmysl? Tak to asi o čínském trhu nemáš ani sebemenší ponětí.
PetrNovo
Takže jste měli vzít do party ještě nějaký Mičubiči >😁
Jinak oni ani soudruzi z NSR to nemaj úplně vychytaný :-!
[odkaz]
Jinak oni ani soudruzi z NSR to nemaj úplně vychytaný :-!
[odkaz]
3_diamanty
ja som vcera v madarsku poobede okolo druhej tretej asi to bolo ..... nedaleko narodneho parku aggtelek ( u nas sa to vola slovensky kras ) v jednej dedinke videl mitsubishi L400 ... snad prvykrat v zivote... normalne to bolo take akoby terenne MPVecko.... sila 😉 .. spociatku som si aj myslel ci nejde o nejaku zvlastnu kopiu cohosi alebo nejaku neznamu znacku bohvie odkial ..... ale ked som prisiel blizsie a uvidel tri diamanty tak bolo jasne ze ide o mitsu ... fakt zvlastne auto... ale podvozok malo snad vyssi ako vsetky tie dnesne "mestske" SUVecka ...
Mig_35
Takze ty jsi jezdil treba v Rolls Royce, Bentley a Maybachu a nepozoroval jsi rozdil proti cinskym vozum? Proti gustu zadny disputat, ja dam pred lanyzem prednost dobre jitrnicce, ale tady to opravdu neni srovnatelne...
Jinak auto z obrazku jsem videl na vystavisti v Holesovicich, napr. zamky dveri byly rezave uz u noveho auta a zpracovani naprosto priserne.
Jinak auto z obrazku jsem videl na vystavisti v Holesovicich, napr. zamky dveri byly rezave uz u noveho auta a zpracovani naprosto priserne.
Mrakomort
Nevim kdo z prispevatelu do diskuse byl v Cine,ale napr. ja Ano!!!
Mel jsem tam moznost jezdit v tech nejluxusnejsich vozech západních znacek,o kterych se muze vetsine lidi jen zdát.Nechci se bavit o politice,tohle neni doufám stranický casopis!!!Verte mi,ze jsem jezdil i v cinskych autech a predstavte si,ze jsou uplne normalni!!!To je prekvapeni,co?Pokud se nekomu libi a ma na cinske,americké,ruske,nemecke,korejske nebo treba indicke auto tak at si ho koupi.Jinak co se tyce kopírování,no to uz asi víte,ze je to medialni nesmysl!Nedavno jsem mel napr.moznost sedet ve Skode Kodiaq a bylo mi smutno z tohoto modelu-sami brzy muzete poznat.Ovsem novy Superb je nádhera!Abych se nedotkl zrovna Skodovky😊
Tak a nyní prosim administratora o brzke smazani tohoto prispevku.
Uspesny a klidny Nadchazejici rok 2017 všem uzivatelum i Auto.cz😒/a>)
Mel jsem tam moznost jezdit v tech nejluxusnejsich vozech západních znacek,o kterych se muze vetsine lidi jen zdát.Nechci se bavit o politice,tohle neni doufám stranický casopis!!!Verte mi,ze jsem jezdil i v cinskych autech a predstavte si,ze jsou uplne normalni!!!To je prekvapeni,co?Pokud se nekomu libi a ma na cinske,americké,ruske,nemecke,korejske nebo treba indicke auto tak at si ho koupi.Jinak co se tyce kopírování,no to uz asi víte,ze je to medialni nesmysl!Nedavno jsem mel napr.moznost sedet ve Skode Kodiaq a bylo mi smutno z tohoto modelu-sami brzy muzete poznat.Ovsem novy Superb je nádhera!Abych se nedotkl zrovna Skodovky😊
Tak a nyní prosim administratora o brzke smazani tohoto prispevku.
Uspesny a klidny Nadchazejici rok 2017 všem uzivatelum i Auto.cz😒/a>)
chetoos
Na brněnském autosalonu v roce 2009 jsme viděl modely Martin Motors (schuanguan) na vlastní oči. Samozřejmě to byla docela bída. Kvalita interiéru a celkové použití materiálů nebylo kdoví jaké. po přečtení článku, ale musím usoudit, že možná to CEO bude spolehlivější než to BMW. Pokud hodně věcí sedí z Mitsubishi, tak je to další výhoda. osobně bych se taky čínského auta bál, ale když si vzpomenu jak mi děda vyprávěl, že v roce 1994 přišli na trh Hyundai a KiA tak taky to všichni odsuzovali a říkali, že by si to nikdy nekoupili. A nyní bych dal např: KII přednost před Škodovkou. Jen Češi, co stále žijí v komunismu kupují drahé škodovky s tříválcem a nulovou výbavou. Takže bych se vůbec nedivil, kdyby třeba za cca 20 let lidé kupovali auta čínských značek. Přeji majiteli tohoto zajímavého a exotického auta spousty kilometrů. A obdivuji, že si takovou ojetinu koupil. Ale myslím si, že jde o dobré auto.
Ja Prvni 123
Můj dědeček mi vždycky říkával: nikdy nevěř chlapovi, kterej Ti říká "věř mi".
>😒]
>😒]
Glaukos
Dost by mě zajímalo čím se svozil, já zažil čínský Passat jako taxík (myslím, že to byla Santana) a nestálo to za moc
argejev
Mali sme ich akoluzobne vozy niekedy v 2007. Auto uplne v pohode akurat to smrdelo, hucalo, hupalo a zralo jak kamion. Ale fakt je ze to je vlastne vybehove japonske auto akurat poskladane cinanmi na najnizsej moznej technickej urovnibuz v case uvedenianna trh...
Glaukos
Stojím si za tím. V Číně jsem byl sice byl jen na skok služebně, ale viděl jsem svoje. Mimochodem mám LG
jozephko
Z testu som nadšený. Hneď by som to jedno Kung pao či - ako sa to volá - kúpil. Alebo radšej hneď dve... >😁
Londonbridge
Este Cinska masaz je celkom Ok, maju male dierky tak vsetko europske im je bige and goode... >😁
simon_sez
to prirovnanie vstupu Kie na trh pred 20timi rokmi so sucanym Cinanmi (napr. Qoros) celkom sedi, aspon pre mna - rovnako sa cudujem 'kto si toto moze kupit?'
chod vysvetlit 'komunistom' do IT, FR, DE..., ze si nemaju kupovat auta domacich znaciek.
kludne sa s tebou stavim, ze trojvalec nie je najpredavanejsim motorom v skodovke a ano, v cene 'uz od' moze dost z dnes uz standardnej vybavy chybat, ale vacsinou su v cenniku nejake baliky, kt. si auto vyhodne dovybavis.
chod vysvetlit 'komunistom' do IT, FR, DE..., ze si nemaju kupovat auta domacich znaciek.
kludne sa s tebou stavim, ze trojvalec nie je najpredavanejsim motorom v skodovke a ano, v cene 'uz od' moze dost z dnes uz standardnej vybavy chybat, ale vacsinou su v cenniku nejake baliky, kt. si auto vyhodne dovybavis.
romgator
No, zatím bych se do Číny nepouštěl. Ani za ty bazarove peníze. No, možná Qoros.
3_diamanty
presne nieco take.. akurat bolo biele :yes😒br />
pri pohlade zozadu posobilo strasne uzko a vysoko .... hned bolo jasne ze to nebude klasicky "terenak" ... ( napadlo ma ci to nebude nejake stare daihatsu alebo nieco take ) ... ale ze to bude terenne MPV od mitsu som fakt necakal ... treba to vidiet nazivo ... fakt zvlastne cudo
pri pohlade zozadu posobilo strasne uzko a vysoko .... hned bolo jasne ze to nebude klasicky "terenak" ... ( napadlo ma ci to nebude nejake stare daihatsu alebo nieco take ) ... ale ze to bude terenne MPV od mitsu som fakt necakal ... treba to vidiet nazivo ... fakt zvlastne cudo
PetrNovo
Ono to zas tak laciný nebylo, jestli jsem to správně pochopil - tím hůř 8-s
Floyd
Obávám se, že se zítra probudíš a z tvé myšlenky zbude jen sen. Křetínský neprodá >😁