Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Kodiaq je nejlepší velké SUV v Británii, Fabia vládne malým vozům

78 komentářů

holden2
zabavu je postarano >😒]
Floyd
>😁 >😁 >😁
hele cos napsal tak tvrdýho, žes dostal banána? >😁 >😁 >😁
holden2
ze ty chces abych dostal dalsiho? >😒]
Floyd
Nee, myslel jsem opisně >😁 >😁 >😁
holden2
a navic ho dostal holden a holden1
Floyd
Oba joo? No tak to muselo bejt fakt velkyyyy >😁 >😁 >😁

Edit: Už jsem to našel pod kterým článkem to bylo.
JGucci
A kde je H-faktor ??? 😲 >😒]
holden2
v garazich u lidi
rtomas
Hyundai aj Kia su v GB v tabulke predajov par miest nad Skodou. Briti zrejme preferuju nakup zlych vozov.
Riceeater
Než budeš plácat, tak se mrkni na statistiky prodejů v GB
Johnn
Krom dobrého prodeje v GB je uspěšný i v DE : [odkaz]
A není to založené pouze na pocitech,ale i na vynikajícím dlouhodobém testu. :-! >😒]
Hittman
říkám zázrak, auto se ještě ani neprodává, zákazníci v tom nejezdí a už je nejlepší 😉
holden2
skodofka nemusi vyrabet, ty staci jen inkasovat oceneni. vyhlasil bych soutez o nejlepsi auta 2020 a je jasno >😒]
Anonym
Tady to je krásná ukázka toho, jak se tyhle ankety dělají od stolu na základě nějakých referencí rádoby e😜ertů a ne podle toho, co ty auta umí, vydrží atd. Proto je vůbec neberu vážně. A o anketě gay vozu se nebudu ani zmiňovat.
kaa
>😁 >😁 >😁
Dinar
Auto roku What Car vyhrálo nové BMW 5. Kolik zákazníků v tom jezdí?
webpaja
Ne, nejlepší je 520d >😒]
Dinar
Jistě, kdo by potřeboval šestiválec. >😁
webpaja
Prostě další hodnotná anketa 😉
praděda7
.........já.......... >😁 >😁 >😁
_MT_
O 30d se zmínili; prý stojí za zvážení, když chceš víc výkonu, ale 20d stačí. 😄 Dost skloňovali služební auta, v UK jsou posedlí CO2 díky nastavení daní. Takže to chápu.
white label
Snad jen nějaký nafoukaný blázen... >😒]
6B6
Určitě nikdo... :yes:
white label
Zatím se to neprodává, zákazníci v tom ještě nejezdí, ale novináři už jo... 😉
Uživatel_5340709
1, soutěž o nejlepší suv v domově důchodců v Birninghamu.....
2, soutě o nejlepší vozidlo ve sdružení Škoda UK,,,,,,,
3, soutěž nejlepší design suv v Anglickém knižním klubu Neoluxor.....
😄 ...atd..
Dinar
Já chápu, proč tolik e😜resivních reakcí na články o škodovkách, redakce to sem pere pod tlakem, ale stejně, pokud si prohlédneš ten článek, co je to za anketu, jaké jsou kategorie, a co, resp. ve kterých kategoriích Škoda vyhrála, měl by ses zmoct na lepší reakci. 😉
Uživatel_5340709
😄 mám špatný den. 😉
Dinar
Nic ve zlým. 😉
aproximus
ještě pořádně nevyjel na cesty a už je nejlepší, aneb nevěřím žebříčku, který si sám nesestavím >😁
comper
Ale no klud, vsetci vieme ze je to len neobjektivny rebricek jedneho britskeho casopisu, nie je predsa mozne aby skodovka v nejakej kategorii nebola prva, pozri si tunajsie porovnavacie testy.
_MT_
Už ho testovali. Tohle není anketa, kde by se ptali čtenářů. Respektive čtenáři mají jednu kategorii, vyhrál Civic Type R.
Uživatel_5340709
on přijde Top gear, tedy vlastně Grand tour, tedy vlastně Jeremy 😉 - a naleje vám čistého vína. >😁
Ikarlos
Aby to nedopadlo jako tenkrát s Yetim >😒]
Uživatel_5340709
A superbem III. 😉
Ikarlos
Se Superbem má pravdu. Je to fajn auto, ale fakt by se mohlo prodávat na metry... >😁
Uživatel_5340709
Je to tak, dostat se do prémie je těžká cesta a adeptů je dost.
3_diamanty
no snad si nespravi opat zo skodovackeho SUVecka heliport 😉 ... kedze u neho clovek fakt nikdy nevie s cim prekvapi

ale ak chces nejaky uz seriozny testik.. tak na to su v britanii fakt ini machri testeri 😉
holden2
[odkaz]
vabis
Gratulace :yes: At se nekomu libi nebo ne, v UK uz Kodiaq vyhral nekolik srovnavacich testu 😄
webpaja
Pošli pár linků 😉 Já našel jen ten, kde porazil Sorento a Disco Sport. Hlavně při započtení faktoru ceny.
3_diamanty
skoda ma tam fakt dnes uz velmi dobre meno.... a kodiaq ako taky sa mi aj paci... tu skoda opat neskutocne vymakla "volny flek" a megauspech ma opat zaruceny.... zaroven najlepsia skoda sucasnosti podla mna .... aj moderna aj pekna a aj interierovo to uz nie je ta klasicka nuda ale ma to uz nieco do seba ... takto sa rodia legendy :yes:
_Karel_
V UK škodovky poráží všechno, třeba Superb porazil minulou generaci MB-E. Já už to beru s hodně velkou rezervou.
_MT_
Cenou, respektive cena/ výkon.
pogo26
Máš pravdu. Úspěch v britských testech a anketách chápu. Škodovka se tam prodává za velmi dobré ceny oproti konkurenci a je určitě i sympatické svou proměnou z loosera v respektovanou značku. Snad se to časem projeví i v zájmu zákazníků a Škodovka se dostane dál i v prodejích. Pokud by měla Škodovka i u nás podobné ceny jako v UK, začal bych o ní přemýšlet.
Londonbridge
Superb ma viac miesta vzadu , vacsi kufor + dazdniky v dverach je lacnejsi ako MB E a vitaz je jasny... >😁
MDK
Už konečně i v UK pochopili, že Škoda je prostě nejlepší a mají hezké fotky aut na letácích. Na ty lendrouvry se vys***e a kupujte kaďák.

A Fabia jako nejlepší malé SUV v Británii, také pěkné.
Dinar
Disco sport, dle mého nejbližší konkurent z portfolia LR, mám projeto v různých motorizacích. Zkusil jsem už i kodiaqa a musím říct, že při srovnatelné motorizaci není nic, co by disco sport umělo lépe, resp. naopak jsou atributy, prostor a komfort jízdy, ve kterých je medvěd lepší než disco. Cenu neřešme, je jasné, že znáček LR něco stojí.
webpaja
V komfortu jízdy? To mě překvapuje. Fakt komfortnější?
Dinar
Jo, mně to taky překvapilo, adapt. podvozek kodiaqu opravdu umí, má to velký zdvih tlumičů a nevyměklá péra, fakt pěkně naladěno, navíc nemlátí, když to srovnám se superbem, přijde mi, že to musela dělat úplně jiná parta. 😉
praděda7
To může být silně subjektivní vnímání...a po zkušenostech s ostatními Škodovkami, vše co se cítí o něco lepší je naráz vynikající, ikdyž ve skutečnosti to může být jen takový průměr... :-!
Dinar
Jistě, jakékoliv tvrzení kteréhokoliv testéra na téma vnímaných vlastností auta je subjektivní, přesto se píšou testy, přesto se podle subjektivního vnímání jednotlivců docela často vytvoří i obecný názor. Někdy z obecného názoru vznikne i klišé, jež pak vede některé jednotlivce k hodnocení názoru někoho jiného, aniž by sami s hodnocenými auty měli nějakou zkušenost. :-!

Pokud jde o to, co píšu, pak primárně srovnávám vlastnosti kodiaqa s konkurenčním autem, zmínka o superbu je jen dodatek.
_Karel_
To musela být fuška, ta první věta! >😒] :yes:
Dinar
Jo, jak to teď čtu, je to jakési přerozvité... >😁
webpaja
😉
webpaja
Tak to překvapuje! 😉
O5kar
Jednou jsem ve váženém motočasopise četl, že to tam ladí závodníci. Ty poslední modely prý už ladí normální jezdci. A nebo už ty závodníky trápí záda, proto asi vyměkli.
_MT_
V kategorii malé SUV vyhrála Ateca, Fabia vyhrála malé auto.
Petrko
v názvu článku chybu. Místo galaxie jste napsali Británie.
webpaja
>😒] >😒] >😒] :yes:
Soho16
O tom jaká skutečně jsou auta Škoda se dozvíte až při předvádění nového typu. Teprve pak redaktoři konstatují, že karoserie byl omyl, motory jsou kupodivu poruchové, jízdní vlastnosti průměrné, sezení vzadu nepohodlné a celkově je auto průměrné až podprůměrné!
Riceeater
Konečně si toho taky někdo další z diskutujících všiml :yes:
rtomas
Medzi desiatkou najpredavanejsich modelov v GB nie je ani jedna Skoda. [odkaz] a skodovka je medzi automobilkami na 14.mieste [odkaz] . Divne, ze "najlepsie auta" kupuje tak malo ludi.
MDK
Britové jsou prostě divní, nedokáží dostatečně ocenit ten nadčasový design, dekl na schránku u spolujezdce UŽ v základu a kufr na pět mrtvol, není se co divit, že už nejsou impérium.
speedfred
hej Briti sú divný : vládne im ženská, a jazdia po nesprávnej strane :-!
Riceeater
Co Britové... seveřani, Ti vikingové... Ti jsou dnes divní 8-s
3_diamanty
ono pol sveta jazdi po "opacnej" strane... takze my zase im prideme divni 😉 .. ver mi v tomto sme si fifty fifty ....
holden2
pro kazdeho slusneho brita skodovka byla je a bude hnuj. tak to proste je a potvrdi to kazdy kdo nejakeho britskeho brita zna.
Riceeater
Britských britů už je pomálu tak jako francouzkých francouzů 😉
WinDiesel
60% obyvatel Londýna jsou nebritští Briti 😄 Starosta je Pakistánec 😄 Jaguár a Land Rover vlastní Indové. Nejvíc aut v UK vyrábí Nissan 😄
Do 20 let bude UK zcela multikulti a Fkodofa bude nejprodávanějším autem na světě. 😄
Londonbridge
Britskych Britov je tu stale menej a menej tak ich potkas riedko...
Riceeater
Německo na tom není o moc lépe... např. ve Stuttgartu jsem si připadal skoro jako v Istanbulu :-!

Člověk bude muset za chvíli jezdit jen na vesnice, aby potkal domorodce.
dano77
VYHRAT MOZE TAK V SUTAZI O NAJVACSIU SPOTREBU PALIVA VO SVOJEJ TRIEDE.
WinDiesel
Jo Kojak by byl lepší jako jméno .... a nebo alespoň nabídnout "oholený" základ Kodiaku jako úroveň Kojak.
Ja Prvni 123
Na kdy plánují ukončení výroby?

😉
WinDiesel
od pondělí.
WinDiesel
... proto zrušili výrobu Defenderu protože věděli že na cestě je Koudyják. >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Ellesmerys
Místo toho abychom byli rádi, že český auto dopadlo v zahraničí tak dobře, tak se tu akorát zase banda flagelantů nezmůže na nic jinýho než na vulgarismus. Zkorumpovanejma českejma novinářema už na britský ocenění "argumentovat" nemůžete, ale nějaký to bezduchý kopnutí si přece jenom řada idi*tů dopřeje.

Tak teď do mě, chci pořádnou dávku palců dolu, aspoň se mi můj komentář potvrdí.
Mirecek
Od kdY je auto v prodeji? ze je nejlepsi SUV snad v cele evrope a nejen v Anglii??? Kazdy peje slavu na neco co jeste nejezdi. pockejme si za 1 rok a ujeti aspon 80tis. km. uvidime jaka je spotreba co se musi opravovat. Ono jezdit s preturbenym motorkem do sekacky s 1,8 tunovým autem nebude zady med. Cim vetsi a těší auto a mensi moturek, tak bude auto urcite jezdit za min nez elektroauto. Uz vidim jak kodiaq jezdi uplne zadarmo. Prosim, NIKDO s nim nenajel vic jak 50tis. a poznatky nejsou zadne. Az bude jezdit a bude mit fakt aspon tech 50tis. za sebou tak se o tom da diskutovat jaky je ale zatim jsme jen v teoreticke rovine jako spotreba phm kdyz se dela v laborce a skutecnost je vzdy uplne jina.(podstatne horsi)