Novinky
removed
4
Tak se odstehuj, kdyz se ti mezi nama nelibi. Tohle krakani mam fakt nejradsi...
Přejít do diskuze
stejně jsou to články vo ho...ě, recyklujou žvásty a Godyjáku RS nasajem 100 článků, než ho kdo uvidí - takže přispěju svou troškou do mlýna.
mě škodovky nevadí, ale RSa jsou občas autem strašných pi...sů.
Je to vidlácká posedlost.
Dneska v Brně před nákupákem pako: maska a nárazník RS, to vše v základním švestkovým akrylu (RS se v tom nikdy nedodávala) na 15kách - fakt nikdo nepozná, že je to bastl.
Ale to nic není, to provede kdejakej strup. To NEJSTRAŠNĚJŠÍ na tom je, že už nasmolil i přepážku přes světla, aby to byl jako nadcházející čtvervokej model. Většího ču ...á... č ...ka jsem ještě neviděl. Mám to vyfocený. Klidně to někam dám, ale nevím kam. Jestli to někdo udělá, pošlu mu to. 😄
mě škodovky nevadí, ale RSa jsou občas autem strašných pi...sů.
Je to vidlácká posedlost.
Dneska v Brně před nákupákem pako: maska a nárazník RS, to vše v základním švestkovým akrylu (RS se v tom nikdy nedodávala) na 15kách - fakt nikdo nepozná, že je to bastl.
Ale to nic není, to provede kdejakej strup. To NEJSTRAŠNĚJŠÍ na tom je, že už nasmolil i přepážku přes světla, aby to byl jako nadcházející čtvervokej model. Většího ču ...á... č ...ka jsem ještě neviděl. Mám to vyfocený. Klidně to někam dám, ale nevím kam. Jestli to někdo udělá, pošlu mu to. 😄
Nevadí, že príde neskôr. Mne stačí hrejivý pocit pri srdci, že je najlepší.
Nechápu, proč musíš kvůli něčímu nepovedenýmu "tuningu" takhle škatulkovat RS.. ***i jezděj i ve Fordech, Daciich, Audi, Volkswagnu, Opelu, .. ve všem
napsal jsem občas...ale upřímně je mezi jezdcema OC RS procento ho vad opravdu hodně velký.
treba si prelepil izolepou praskly svetla videl to ten slovenskej nymand a napad byl na svete
No, Karle_ (pomlčka správně ? 😉 ), nejsem z těch, co by hned sahali pro kámen, ale něco málo to o majiteli vypovídá. Zhruba to samé, co o majiteli Santa Fé 2 vypověděly do masky naroubované baworské ledvinky. Zvládl to vizuálně obstojně a přesto si mě tím moc nezískal. 😉
Je ovšem možné, a fostek to třeba nepochopil, že se nám tady v republice rozjíždí spontánní podpora mistra Kabaně a majitel Octy jen v reakci na kritiku F/L chtěl vyjádřit svou solidaritu. Vzpomeň na slavný Jágrův malíček. Taky spousta lidí chodila s obvázaným prstem. >😒]
Je ovšem možné, a fostek to třeba nepochopil, že se nám tady v republice rozjíždí spontánní podpora mistra Kabaně a majitel Octy jen v reakci na kritiku F/L chtěl vyjádřit svou solidaritu. Vzpomeň na slavný Jágrův malíček. Taky spousta lidí chodila s obvázaným prstem. >😒]
Dneska jsem mel prvne moznost si Kodiaq prohlidnout na zivo z blizka. Kdyz pominu, ze zadni dvere delsi nez predni vypadaji divne, tak je to solidne zpracovane a hezke auto.
No, vkusu ani financí asi moc nepobral, ale že by mě to rozčílilo, a že bych ho hned viděl jako čurá.čka?
:yes:
Jednou sem potkal na krizovatce typa ve skodovce, kterej na ni mel nalepeny znaky BMW :yes:
Jednou sem potkal na krizovatce typa ve skodovce, kterej na ni mel nalepeny znaky BMW :yes:
A popsals to podle někoho úplně jinýho........
Moc nevěřím, že potkat tebe v tvojí R8, myslel bych si něco jinýho než ty o majitelích RS.
Moc nevěřím, že potkat tebe v tvojí R8, myslel bych si něco jinýho než ty o majitelích RS.
Člověk si občas řekne, proč automobilky nezaměstnanjí x-tomiho místo některých bastličů. (bez ironie)
Pokud vyrobce dosahne takovy na socialni status, ze dokaze prodat predrazny hatchback (nebo spis kombik) na velkych kolech a navic jeste ve sportovni verzi, tak je za vodou.
Takže eReSa jsou autem idi.otů, a poznals to podle řidiče základní oktávky, která se nepovedeně tvářila jako RS? Moudrá úvaha.
tak teda "karle" 😉 , to víš že pochopil, však jsem tam fláknul smajlík.
Uznávám, že vyrobit si v garáži X5 z Hyundaie je o něco silnější kafe >😒] , ale tak já mám obecně silně rezervovaný vztah k těmhle domácím "vylepšením".
Uznávám, že vyrobit si v garáži X5 z Hyundaie je o něco silnější kafe >😒] , ale tak já mám obecně silně rezervovaný vztah k těmhle domácím "vylepšením".
Jj, to mě přesně napadlo taky, že tak jak je to rozděleno tady na té O2, tak to měli udělat s O3 a bylo by to v pořádku. 😉
Jinak to je ovšem fajn nápad třeba do Fotosoutěže, v galerii bychom jistě našli spoustu zajímavých předělávek i od tebe (např. Herbie 😄 ), ale že bych s tím jezdil po městě. To leda z recese.
Jinak to je ovšem fajn nápad třeba do Fotosoutěže, v galerii bychom jistě našli spoustu zajímavých předělávek i od tebe (např. Herbie 😄 ), ale že bych s tím jezdil po městě. To leda z recese.
Facelift O2 byl (co se předních lamp týče) tak nepovedený, že tohle už tomu vlastně ani neublížilo, na mě to působí v podstatě vtipně, tím spíš, když to dáš do souvislosti s tím Jágr malíčkem.
Mimochodem si doufám tvrdit, že kdyby se na O3 rozdělily přední lampy (geometricky!) v tomto duchu, dopadlo by to podstatně lépe.
Mimochodem si doufám tvrdit, že kdyby se na O3 rozdělily přední lampy (geometricky!) v tomto duchu, dopadlo by to podstatně lépe.
Hele, woody, a pochopils, že jsem si minule dělal fakt jen srandu? 😉
Nicméně nárazník z RS na obyčejnou oktu mi přijde daleko, předaleko před ledvinkami na Hyundai a pod. Občas (naštěstí čím dál míň) jsou vidět výtvory, že se člověk musí štípnout, jestli nesní.
P.S. příště vynechme tituly, stačí "karle" >😁
Nicméně nárazník z RS na obyčejnou oktu mi přijde daleko, předaleko před ledvinkami na Hyundai a pod. Občas (naštěstí čím dál míň) jsou vidět výtvory, že se člověk musí štípnout, jestli nesní.
P.S. příště vynechme tituly, stačí "karle" >😁
ten člověk co ho dnes vyfotil Fousek 😉 je vlastně génius :yes: , dokázal s obyčejnou páskou víc než Kabaň >😁 a dokonce k tomu potřeboval jen dvojkovou octu po Fc, takže je to takový Fc2. :-!
Podle tvýho popisu jsem čekal nějakej brutal bastl tuzzing, ale na rozdíl od tebe se mi to docela zamlouvá, rozhodně víc než originál.
Já ti nevím, třeba proti záplavě natuněných 2110, Samar nebo Prior v jisté zemi na východ od nás jsou oktávky v eReSu ještě v pohodě ne? 😉
My tu zuřivě diskutujeme o kontroverzním faceliftu a někdo si světla rozdělí i dobrovolně.... >😁
Předražené hatchbacky na velkých kolech se prodávají samy. Někteří (Nissan) na tom postavili celé své evropské působení. 😉
cu*rak to neni ale nic to nemeni na tom ze kazdy majitel skodovky je de*bil a je jedno kde na svete to je >😒] >😒]