Novinky
Som sa zľakol, lietajú tam sumy 5,6 miliardy za barák, začal som premýšľať, či nezačať pracovať tvrdšie, ale potom mi došlo, že to nie je v dolároch ani v eurách 😄 To je ten problém, keď v jednom článku redaktor mieša rôzne meny, občas zabudne uviesť v akej je daná suma a tak...
A veta "V Americe se prodává automobilová sbírka v hodnotě více než tři čtvrtě miliardy dolarů" ma tiež zmiatla, keď mi volal maklér, tak vravel, že mi to dá len za 250 mil. USD, asi zdraželi 😄 >😁 Btw. za rovnaké peniaze môžete mať aj pekný zámoček vo Versailles, viem, že to nie je LA, teplo, slnko, baby, ale aj tak by som uvažoval 😄
A veta "V Americe se prodává automobilová sbírka v hodnotě více než tři čtvrtě miliardy dolarů" ma tiež zmiatla, keď mi volal maklér, tak vravel, že mi to dá len za 250 mil. USD, asi zdraželi 😄 >😁 Btw. za rovnaké peniaze môžete mať aj pekný zámoček vo Versailles, viem, že to nie je LA, teplo, slnko, baby, ale aj tak by som uvažoval 😄
Ty dolary v perexu mi trošku proklouzly :😉 😉
Michale páči sa mi, ako ste otočili developerský projekt tak, že (tak trochu) zapadne aj do webu o autách, ale osobne by som viac zvažoval, či sem takéto veci vôbec dávať, resp. či nevytvoriť pre ne extra rubriku a dať to medzi dash-cam zábery z Ruska 😄 Vaše recenzie oceňujem podstatne viac 😄
Takže - ne, auta za třičtvrtě miliardy dolarů tam fakt nejsou.
Ne, Makowsky ten barák neprodává protože by tam někdy bydlel a chtěl se stěhovat, je to čistě developerskej projekt na kšeft.
Ne, ten vrtulník neni žádná replika, ale znefukčněnej kousek, co normálně lítal.
A tak.
Autorská hyperbola
Čemu přesně na větě "na střeše stojí vrtulník Bell 222, upravený do vzhledu seriálového Airwolfu, jde však o nefunkční repliku," nerozumíte?
Cemu presne na slove "replika" nerozumite, pane Fokte? Kdyztak si to slovo vyguglete.
Edit: Jo tak, vy myslite repliku toho Airwolfu, ne repliku funkcniho vrtulniku. No, uplne elegantne napsany to teda neni😊
Hele, ale furt lepsi nez ten "clanek" o displejich.