Novinky
Nagano
8
...je bohužel nekonečná. Jeden ***, který stojí kde nemá zase akorát vrhne špatné světlo na rally. Je mi líto pilota, protože to nebude mít do budoucna jednoduché.
habanero1
0
Samozřejmě chudák mrtvý, ale jednoduše řečeno mohl si za to sám, chudák Paddon, který to teď má na triku a to budou výčitky do konce života. 😒
removed
0
Smutné... z kteréhokoliv úhlu pohledu... 😐
Chápu tragičnost toho okamžiku.... Musel jsem si to pustit několikrát, abych viděl, že je tam člověk - asi mám už starý oči.
Ale může mi někdo říct, co tam ten *** dělal? Na bobku, v zatáčce, na rallye?
V místě, kde by ho měl každý pořadatel vypráskat?
Ne pořadatel nemůže za idiocii takového diváka, kterému nefungují základní instinkty, když si kecne na takové místo.
Je to tragédie - ale tohle byl sebevrah....
Ale může mi někdo říct, co tam ten *** dělal? Na bobku, v zatáčce, na rallye?
V místě, kde by ho měl každý pořadatel vypráskat?
Ne pořadatel nemůže za idiocii takového diváka, kterému nefungují základní instinkty, když si kecne na takové místo.
Je to tragédie - ale tohle byl sebevrah....
Co by tam dělal... chtěl mít nejhezčí fotky. Tohle bývalo na rallye běžné už v devadesátých letech, takhle zakleklí fotografové...
jasně - nejhezčí fotka - to je důvod. To mi došlo. Jenže kvůli takovému lovci to chytne celou soutěž....I když si ten pilot stokrát vysvětlí, že tam ten lovec neměl, co dělat, tak pokud je normální, tak to v něm tak nějak trochu zůstane.....Protože zabil chlapa. To není králík, co ti vběhne do cesty...
Inu... Hyundai nezastavíš...
1000x to vyjde a pak jednou ne. Nejhorší je, že kvůli takovým * je mlíko čím dál více od trati.
tyhle driáky a variace na wrc závody by se měli co nejdřív zakázat a nebo ad si jezdí někde na okruhu,je to jeden z nejnesmyslnějších sportů na světě!!!