Novinky
Anonym
3
v tomhle provedení je Stang asi nejvíc fešák, a ty výkony sou hooodně slušné. Velmi slušná práce jako vždy v podání Shelby
Přejít do diskuze
Že pokaždé píšeš něco jiného. Tady přece nejde o základní verzi. Čumák se tady liší sáním na kapotě a grillem. Ničím jiným. Upravenou kapotu má snad každý, kdo má Stanga.
Zajímavé. Nedávno jsi chváli (dle mě nepovedený) facelift a původní verze, z které toto auto vychází, se ti nelíbia. :-!
co je na tom zajimavyho ? kdyz se mi libi napr. BMW M2, tak se mi musi libit i jeho zakladni verze ?
no jiste, bez reakce, jak jinak. typickej internetovej d€bilek, kterej si kecama o tom, jak ma chlapacky auto leci svuj komplex a kdyz by mel ukazat, ze je to chlap, tak je zticha.
:no:
:no:
tak co je, Sire, dokazes, ze jsi chlap tim, ze me usvedcis z toho, ze kazdou chvili o zakladnim mustangu rikam neco jinyho nebo tim, ze uznas svuj omyl ?
anebo nam ukazes, ze ti chybi koule a budes mlcet ?
anebo nam ukazes, ze ti chybi koule a budes mlcet ?
nelzi ! ja porad tvrdim to same, ze mustang v zakladu je pro buzny a ze dostatecnyma upravama z nej lze udelat muscle car podle mejch predstav ....
jsi opet uplne vedle.
pod clankem o nejaky specialni edici (ten se zelenym podsvicenim) jsem psal, ze kdyz se upravi zaklad, muze se libit i me.
pod clankem o faceliftu, ze se mi libi vic nez pred faceliftem.
pod nekolika clanky jsem psal, ze v zakladu je to des a vypada jak buzik.
pod timhle clankem, ze kdyz se upravi, tak vypada dobre.
podle me tim vsim porad rikam jedno a to same.
pod clankem o nejaky specialni edici (ten se zelenym podsvicenim) jsem psal, ze kdyz se upravi zaklad, muze se libit i me.
pod clankem o faceliftu, ze se mi libi vic nez pred faceliftem.
pod nekolika clanky jsem psal, ze v zakladu je to des a vypada jak buzik.
pod timhle clankem, ze kdyz se upravi, tak vypada dobre.
podle me tim vsim porad rikam jedno a to same.