Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Tatra bude mít nového ředitele!

6 komentářů

T.E.S.L.A už na ACZ serie
Prebieha verejná súťaž, jedna z tém je aj dizajn kabíny, môžeš sa tiež zapojiť. 😉
[odkaz]
tomas.kotnour
Tu čtyřmístnou kabinu si naprosto zbytečně vymyslelo GŘ HZS a neexistuje jediný rozumný důvod, proč by tam měli jezdit čtyři hasiči. Vždy, když pojede tato velkoobjemová cisterna na zásah, bude vyjíždět jako druhá a před ní pojede klasická cisterna s kabinou 1+5. Úkolem těchto vozů je stejně jako u známých rybníků na 148 a 815 PR2 dopravit velký objem hasiva do prostoru zásahu a na to stačí řidič a velitel, ostatně, v takovém složení jezdí všechny tyto velkoobjemové CASky.
krultheking
generálního ředitele pod novými vlastníky se počítá na měsíce
tak jsem zvědav, jaké vnitřní změny dokáže prosadit z pozice GŘ, když to za tři roky nedokázal z pozice EŘ
Jenik3
Je to sice mladik, ale verim, ze majitele vedi, koho nechaji ridit svuj podnik.

Je Tatra dalsi rostouci montovna v MS kraji? Jen se ptam, nebot nechci majitelum rikat, co maji se svou firmou delat.
Barry Lyndon
spíš než design (který je prostě vojenský, tzn. snadno pancéřovatelný) by mi na té údajně čtyřmístné kabině vadilo, že dva z cestujících musejí být prakticky bez nohou, aby se tam vešli (prý to teda s faceliftem zlepšili, ale nevím nevím...). Ten základní tvar není moc ideální - typický vojenský Oskosh (s více skloněným čelním sklem negativně skloněnou čelní stěnou a se mi zamlouvá více).
O5kar
Aby zase našla vlastní tvar na budku (kabinu) a měla dostatečný odbyt, aby se jim ty budky vyplatilo vyrábět a nemuseli je kupovat jinde. Já vím, že to není tak snadné, ale ty současné na těch speciálech se mi moc nelíbí.