Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Ford je zase ve ztrátě. Prý kvůli mimořádným položkám...

13 komentářů

topten
ford patri k automobilkam, který ma jedny z nejhorších emisi v realnym provozu
dokonce i ten jejich motor roku - 1.0 ecoboost - lze v ramci benzinovych motoru pasovat do role jedometu
T.E.S.L.A už na ACZ serie
Ty si fakt absolútny blb... :-!
topten
ses si jistej, ze ford ma ve všech naftacich s euro6 močovinu?
pokud vim, tak takovej motor představili ve fordu teprve vloni.

ano, v porovnani s emisema naftaku je benzin 1.0 ecoboost paradni, ale mezi benzinama patri mezi nejhorsi
CHerokee
Emise mi jsou upřímně u prde*e. Kdo má rád auta, by měl cenit spíše to, že Ford nabízí celou řadu zajímavých aut - od Fiesty ST, přes sportovní Focusy po Mustanga nebo hypersport Ford GT. A zeleným pseudoekologům bych doporučil spíše koukat na to, čím topí soused atp. :-!
IbizaFR
by mě zajímalo co se bude třeba za rok psát o bandě podvodníků z vlkohradu >😒] >😒]
topten
dyzly třeba tady - podivej se do tabulky, mezi nejhorsima mondeo, kuga focus😒br /> [odkaz]

a ten 1.0 ecoboost tady - koukni do tabulky😒br /> [odkaz]
i když dat tenhle motor do mondea je blbost, ale do limitu 60mg NOx/km se nevesel, i když většina benzinaku s tim nemá zadny problém...

podle me cas fordu ještě prijde, podobne jako renaultu, nissanu, fiatu, opelu...
kdo mi je v tomhle ohledu docela sympatickej, tak to PSA, kterej pouziva jen SCR, i když mu to taky uplne nevychazi, ale cenim aspoň snahu a to ze ma jen tenhke systém i kdyz je drazsi nez LNT. a SCR je snad jedinej opravdu ucinnej na NOx
Petrko
Odkaz od kudy jsi čerpal informace. Přidáš?
webpaja
V čerpání dotací a zavírání tradičních automobilek, aby opakovaně nezkrachovávala? 😉
Freddka
Hehe Ford je spatnej a Peugeot a Citroen ne, prestoze maji totozny motor (2.0 diesel), ktery pochazi od frantiku, nikoliv od Fordu...
... to proto, ze Peugeot ani Citroen nikdo (v tomto clanku) nemeril ... 😄

Co se tyka 1.0 Ecoboost Mondeo, to si stejne nikdy nikdo nekoupi. Budu mit skoro petimetrovy 1.7 tunovy auto s benzinovym trivalcem ... asi ne 😄

Presto emise 1.0 Ecoboost jsou tam v tom clanku paradni - proti tem dieselum ... 😄

U Opelu uz aspon vime, ze maji v podstate totozny, jen jeste agresivnejsi "cheating" software jako VW, ale to vite, neprodavali to v US ... 😄
Anonym
😄 😄 😄 Jasná jednička
T.E.S.L.A už na ACZ serie
Dofrasa a čo keď je v takzvanej strate? V akej dobe to žiejeme, keď investície sú automaticky označené za stratu? To čo je za blbosť? Keď bude tlmiť výrobu, prepúšťať, vypredávať za znížené ceny skladové zásoby - to je strata. A nie budovanie a rozvoj... Bodaj by v takej strate boli všetci - je to ten najlepší predpoklad toho, že sa firma stará o to, aby sa v budúcnosti do žiadnej reálnej straty nedostala...
Petrko
Četl jsi vůbec ten článek. Mít firmu která vydělá takové peníze a po opravných prostředcích se propadne za jeden kvartál do ztráty, tak by jsi si hodně gratuloval. Raději investují než abych platil daně.
Petrko
Děkuji, věřit jakékoliv německé instituci je totéž jako věřit Hitlerovi, Merkelové nebo Volkswagenu.