Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Dieselová(!) Corvette existuje! A pekelně kouří...

23 komentářů

Anonym
kde hysterici žalují VW za dieselagate a nejradši by stříleli...
Tohle auto má emise jako několik tisíc dieselgatovejch aut.
Svět se po.... al.
gil54
Nechci ti šlapat po hračkách, ale řekl bych, že je trošku rozdíl mezi ojedinělým, evidentně pouze pro sportovní využití poskládaným autem, co jede 400 metrů třeba párkrát za měsíc a mezi hromadně, komerčně prodávanými tisíci aut se záměrně podvodně zkonstruovanou technikou pod praporem Clean Diesel Technologies. ;-)

Nehledě na to, že hodně černého kouře ještě neznamená, že takové emise musí být o tolik škodlivější, než takové, co nejsou tak vidět.
Anonym
ok rozumím ti, ale stejně je to divný.
gil54
Ano a divný je slabý výraz, ale je to tak veliká země, že se tam nějakej takovej blázen prostě vždycky najde. :-)
topten
u nas se takových blaznu s coudicima dyzlama najde ...
... staci vyrazit do ulic ;-\
WinDiesel
tak to ti opravím názor
není to jedno auto
v USA jsou celé kluby "rolling coal" fandů kteří se předhánějí v tom kolik černého kouře vygenerují svými miláčky obvykle o objemu 5,9 až 7,4 litrů ...
gil54
Nemusíš mi nic opravovat. Výraz "ojedinělé auto" neznamená to samé jako "jedno auto".
Je-li těch fandů 5, 500 nebo 5000 stejně na podstatě mého původního příspěvku nic nemění.
darkom73
krásně tam metal karcinogeny po okolí.A ta petrolejová vůně... Nafta patří do kamen
WinDiesel
Tuhle jsem šel se psem ven a málem mne kolemjdoucího zadusil startující benzín. Benzín patří do sekaček.
Petrko
A Win Diesel do filmu.
Barry Lyndon
Podobné dieselové krumply potkávám prakticky každý den :no:
Anonym
jj océčko TDI v čipu. Za volantem vidlák co sní svůj marný sen o sobě a sporťáku... peklo
jinak já proti dieslu nic nemám (bylo by to na dýl) ale tihle fešáci mě taky nebavěj.
WinDiesel
to tedy nepotkáváš ... určitě ne diesel 5,9 až 7,4 ltr
HaroldKytka
jenze oni je zalujou za podvod, ne za to, ze by prodavali diesel.
je jasny, ze zrovna amikum o ekologii rozhodne nejde.
IPace
evidentne ji nejdou moc starty, ono 11,88 opravdu neni nic extra, to dava na techto zavodech kdejaky auto, vcetne upravenych pickupu nebo dodavek, vpodstate takovej cas dava i seriova Corvette C7
jurajos
Na cca. 50 rocne auto je ten cas vyborny! >:-[]
Barrichello
:no: :no: :no: :no:
WinDiesel
sám si vlez do misky !!!!!!!!!!!!!!!!! 8-s 8-s 8-s 8-s
Ada je zase tady
>:D >:D >:D >:D
BOLESotex
>:D >:D Závodní auto v naftě je blbost >:D >:D
SiskaPetr
Zkus to říct Audi s jejich závodním vozem R10 TDI, se kterým zvítězili ve 36 z 48 závodů.
Barry Lyndon
Při vhodně nastavených pravidlech porazí rikša raketový motor... >:D
Nicco
Presne jako pri vhodne nastavenem danovem zatizeni, kdy se z nafty stava preferovane palivo (EU) nebo zase presne opacne, kdy nafta je drazsi nez benzin (US).