Testy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTEST Svezli jsme se s inovovaným Mitsubishi Outlander. Co přináší modelový rok 2017?
18 komentářů
batoo6
4
Opravdu se redakce domnívá, že u takhle velkého auta je motor 2.2 4 válec velký objem?
silversurfer
Ale jak jezdi automat s benzínem a awd? Tato kombinace mne zajímá nejvíce. Jinak nechápu , že výrobci věnují tak málo pozornosti sedadlum v druhé řadě. Bracha má před fl verzi outlanderu a přijde mi to vzadu celkem nepohodlné.
Přesně tak, všichni stále píší jen o těch smradlavých a karcinogenních dieselech.
Mě by také moc zajímalo, jak jede 2.0i s tou převodovkou CVT.
Mě by také moc zajímalo, jak jede 2.0i s tou převodovkou CVT.
jansedlak
Mitsubishi Outlander (tuším model 2016) jsme měli týden pronajatý v Chile v poušti Atacama. Jednoznačně nejhorší SUV, ve kterém jsem kdy jel ...lepší tam bohužel v té době neměli. Slabý jak malé dítě (neschopný vyjet nebo vycouvat do trošku strmějšího kopce - prostě se ani nepohne), nízký a i v nenáročném terénu málo použitelný, člověk mám pocit jako kdyby jel v oktávce. Nikdy více
No, tím příměrem s oktávkou sis na tomhle serveru teda zadělal na problémy...
:-)
Jinak souhlas - nelíbí, technicky nic moc... ale je aspoň levnej. Relativně.
:-)
Jinak souhlas - nelíbí, technicky nic moc... ale je aspoň levnej. Relativně.
Outlander ma problem, ze reakcie pohonu 4x4 su trochu prispate a to auto treba "preplynovavat", aby pri probleme s trakciou zabralo ako stvorkolka. Mozno tam bol problem.
Určitě není v tomto směru o nic horší, než typická konkurence - Toyota Rav4, VW Tiguan, Ford Kuga apod. Do terénu jsou jiná auta.
Beefcake
"Na klídek a pohodu hraje také podvozek Outlanderu. Jednotlivé nerovnosti komfortně hladí, byť za cenu někdy povážlivých náklonů karoserie." - toto je hlavny sofersky problem Outlandera - je prilis tazkopadny, naklana sa ako lod na vode.
Ada je zase tady
náhrada ruční brzdy brzdou navijákovou je důvod, proč ten vůz je nadále neprodejný :no: :no:
3_diamanty
vo svojom mainstreamovom segmente top SUV .... nie je o com :yes: outlander zreje ako vino... :yes:
Viem, ze si dlhodobo fanusik Outlandera (aj ja som bol), ale bral by som toto tvrdenie s rezervou. ;-)
To je tym, ze on hodnoti auto len z plagatu. Na outlanderi nie je nic top, no povedzme ze cena je okej, ale inak je o generaciu pozadu.
zraje? Jako z venku dobrý, ale uvnitř? Já když do toho sedl tak sem myslel, že je to nějaká levná kopie auta a jestli tohle prodávaj za takový peníze tak to se divim, že to vůbec někdo kupuje :no: 8-s
Design karoserie je sotva průměrný..předešlá generace i před 10 lety vypadala lépe.
Interier je stále víc dost nemoderní.
Asymetricky umístit velký display je faul.
Nová generace bude muset hodně přidat.
Interier je stále víc dost nemoderní.
Asymetricky umístit velký display je faul.
Nová generace bude muset hodně přidat.