Ojetiny
Přihlásit pro přidání komentáře
Roman1
Já s návštěvami tohoto serveru končím!!! Mohl by mě laskavě někdo z redakce vysvětlit, proč se u všech článků po kliknutí na další kapitolu tato nenačte a místo toho se stránka pouze posune na začátek? Kliknutí musím opakovat několikrát, než se mě podaří dostat dál. To je nějaký záměr, jak nás všechny nasr....? U mě se vám to podařilo!!!
Není to bohužel věc ojedinělá. Systematicky se tento jev opakuje v poslední době u všech článků. Po přečtení první kapitoly kliknu na tlačítko posunu na další kapitolu a ono se to vrátí opět na začátek té první. Je zajímavé že u dalších kapitol to již funguje normálně. Opravdu by to chtělo odstranit obzvlášť, když celé dopoledne na mě kouká že stránky jsou právě v servisním módu.
Psal jsem to tu několikrát, pak si toho všimli a nějaká paní "Renata" z redakce se mě před týdnem ptala, jaký mám prohlížeč. Od té doby zřejmě zkoumají můj prohlížeč a závada trvá, a trvá, a trvá. Na těchto stránkách není kromě diskuzního fóra nic hodnotného. Redakce je amatérská, správce webu je nejspíš nějaký nezkušený puberťák, šéfredaktor tomu dává korunu.
Neurotic
Zepředu to vypadá spíš jak MPV než sportovní auto a na ten interiér bych se dívat nemohl což se dělá blbě pokud sedíte uvnitř 8-s
JohnST
Ten redaktor ma nejaky recovy problem. Nechcem byt zly, ale takyto clovek nema mat recovy vyklad iba pisomny. :no: :no: :-!
Potkan007
Čekal bych že si redakce alespoň ověří, co říkají. Z Leonu nemohla být odvozena Altea, když přišla o rok dříve. Leon přišel na trh se vzhledem vycházejícím z ní.
Ještě by mě zajímalo, jak má auto.cz pořešené natáčení v podzemí CČM, na stejném místě jsem si chtěl několikrát vyfotit svého Leona, vytáhl jsem fotoaparát a během 30 vteřin jsem měl za zadkem řvoucího hlídače, že si majitel objektu nepřeje focení, ať okamžitě odjedu a jestli jsem novinář, musím před ním smazat všechny fotky.
Ještě by mě zajímalo, jak má auto.cz pořešené natáčení v podzemí CČM, na stejném místě jsem si chtěl několikrát vyfotit svého Leona, vytáhl jsem fotoaparát a během 30 vteřin jsem měl za zadkem řvoucího hlídače, že si majitel objektu nepřeje focení, ať okamžitě odjedu a jestli jsem novinář, musím před ním smazat všechny fotky.
Nemyslím si, že zrovna tahle informace je tak strašně důležitá s ohledem na článek. Zapomněl jste dodat, že i Toledo přišlo dříve, ale Altea Freetrack a XL přišly později než Leon. 😄
Maxipes Fik
Efektní to je, ale to je tak všechno. S několika takovými auty jsem jezdil (Seat i Audi). Červené podsvícení znamená, že se v něm ztratí jakákoliv červená kontrolka, zvláště v noci. Oranžová u civilních vezí není o nic lepší, jestě si vpomínám na děsivě tyrkysově modrou u některých Passatů. Tam sice nic neztrácelo, ale příjemné na oči mi to taky nebylo.
Nejsem cimprlich, moc tyhle věci neřeším, ale na tohle si vzpomínám.
Nejsem cimprlich, moc tyhle věci neřeším, ale na tohle si vzpomínám.
minn1483
Vo svojej kategórii najhoršie auto. Neskutočne tvrdý podvozok jak hovado. Tvrdé plasty v interiéry a ani vzhľad interiéru neni bohviečo a okrem 1.9 tdi 77kw ani motory nie sú dobré. Cena tiež neni najnižšia.
Vic me trapi kratka prevodovka, ktera nuti motor pri 130km/h tocit skoro 4500 otacek za minutu.
horší ve třídě