Profi
Jak už jsem tvrdil dříve, tak "korejská" budka není dodnes tak špatná, ale bojim se, aby to netunili laminátem jak u designového centra Kaipan 8-s
Nejde o to zda to má kulatý nebo čtveratý ssvětla ale výroba se musí zaplatit, tedy někdo to musí koupit, pokud by to začli prodávat servisním organizacím jako 4x4 nosiče, podařilo se to prodat armádě /kde taková velikost chybí/ tak mají vystaráno. Jinak jim ani zlatý světtla nepomůžou.
Rozhodně jde o jinde velmi rozšířenou symbiozu civilní a vojenské produkce. Avia by sice zasloužila návrat až k původní letecké výrobě, ale i takto to má pro naši zemi značný význam. Jestliže se nepoddimenzuje vývoj, tak D90 je pouze přechodná záležitost do dokončení vývoje a přípravy vároby nástupce. Přeloučská fabrika má všechny předpoklady to kapacitně a kvalitativně zvládat. Uvažujte v rámcích zdrojové stability a hledejme lepší než dosavadní řešení v evolučních krocích. Tak vypadá strategické řízení.
Vymění světla a plasty, švihnou do toho nový Cummins a novou převodovku + interiér kabiny a jezdí to dál.
(neumím si teda navíc přestavit, jak by mohli třeba vyvinout a vyrobit nový interiér při očekávaných prodejních počtech - to by musela být ekonomická sebevražda)
Designové stvárenie by som práve u tohto typu úžitkového vozidla veľmi neriešil. Tu sa hraje hlavne na TCO a užívateľskú prívetivosť. Ale s tým interiérom s tebou súhlasím.
"Stará" kabina Avie mi rovněž přijde o.k., pochopitelně jen zvenku. Inovace musí proběhnout hlavně uvnitř.
Zásadní problém mám s tím, že by Avia a Tatra, konkrétně typ 810, měly kabinu unifikovat /(když už jsou pod téměř jedním majitelem). A na to to zatím nevypadá. Škoda....
Príde mi teda trochu od veci napísať, že dizajn vtedy ešte moc nevedeli robiť.