Novinky
0
Bez ohledu na propagační video bude nový Megane na 100% jeden z lídrů v segmentu.
Ada je zase tady
0
jo jo, jeden z lidru... Ale az po VW a japoncicich. 😉
0
Tipuji stabilně v první trojce v Evropě do 12 měsíců od jeho uvedení na trh.
0
Dá se říct,že Renault již patří mezi Japonce,viz.-NISSAN-RENAUT.VW není nic výjmečného a moje tvrzení je takové,že nový Mégane se bude mnohem lépe prodávat než nový GOLF.To už ovšem bylo i u předešlé verze 1 a 2.Strategie Renault je jasná,útok na VW a zatím se jim to vyplácí.Nový Mégane se vydařil a o Laguně nemluvě.. :-!
0
No já bych spíš řekl, že Nissan patří mezi francouze, vzhledem k tomu, kdo koho zachraňoval před krachem 😉
Kdyz kvantita a nizka cena nahrazuje kvalitu, tak mohou byt ekonomicke vysledky lepsi, nez u drazsi konkurence - asi takovy byl cil firmy rendlik a syn. Ukazuje se ovsem, ze mezi lidmi ma stale kvalita navrch. A tak ekonomicke vysledky VW rostou mnohem rychleji nez u rendliku. Kde ti francouzsti soudruzi udelali chybu?
No hošani, já teda proti autu nic nemam, ale proč je ta reklama zase někde z US? Rozhodně mi to nepřipadá, jako země, kde by se Megan prodával... Fešák předjede truck někde v Oklahomě, vyndá si fotku starý a nakonec usne v motelu s televizí ze 70 let, co má asi evokovat ten pokrok... to se jako Renault chystá s Meganem přepadnout Ameriku?
Další reklama je neustálej záběr na digitachometr s důrazem na možnost nastavení limitu rychlosti (pokud se člověk trefí na to správný místo s tlačítkem), komparzista je jak vystřihlej obchodní zástupce společnosti prodávající VF-kráječ na zeleninu a ta hudba mi připomíná zbouranýho Felixe Slováčka na nějakym podnikovym mejdle. Ale aspoň je to někde v EU.
To tahle reklama je aspoň z rodný země, říká co má a člověk se i zasměje, i když na třídu Megana by se asi nehodila [odkaz]
Nechápu to a zvláště v dnešní době, kdy reklama hraje důležitou roli. To je stejný, jako kdyby becherovka udělala tu reklamu s neonovou flaškou na Times Square ;-\
Další reklama je neustálej záběr na digitachometr s důrazem na možnost nastavení limitu rychlosti (pokud se člověk trefí na to správný místo s tlačítkem), komparzista je jak vystřihlej obchodní zástupce společnosti prodávající VF-kráječ na zeleninu a ta hudba mi připomíná zbouranýho Felixe Slováčka na nějakym podnikovym mejdle. Ale aspoň je to někde v EU.
To tahle reklama je aspoň z rodný země, říká co má a člověk se i zasměje, i když na třídu Megana by se asi nehodila [odkaz]
Nechápu to a zvláště v dnešní době, kdy reklama hraje důležitou roli. To je stejný, jako kdyby becherovka udělala tu reklamu s neonovou flaškou na Times Square ;-\
Bejvávalo chlapče,tak zde ze sebe nedělej vola.Když si příznivce VW,chápu tvojí nenávist k Renaultu.Nicméně realita je takové,že Renault začíná být dost velký konkurent VW a příjde den,kdy budem v příčkách kvality a prodeje mnohem výš.Pro informaci,nebude to dlouho trvat "Rendlíku" 😉
Zase ti někdo šlápl na kuří oko? Navtech se podivuje (stejně jako já) nad plytkostí a nesmyslností této reklamy. Týpek jede po rovný cestě, jednou u toho zabočí a hlavně kouká na fotky svojí starý.. Reklama bez nápadu a bez šmrncu.. jedna z těch při kterých člověk přepne program. Kdyby Navtech nenáviděl Rencka, tak sem asi nedává reklamu na clio jako příklad vtipné a povedené reklamy.
😉
Hele s tim zoufalcem by si mohl pomalu založit rodinu, co?! >😁 Teda jestli by ti nevadil plakát Alonsa v nadživotní velikosti... 😲
Proč byste to nezkusili vy dva? Alespon by ses vydal po stránce motorismu správným směrem... >😒]
Vedle plákátu Alonsa jsem už stál. Ale pouze v životní velikosti... >😒]
Vedle plákátu Alonsa jsem už stál. Ale pouze v životní velikosti... >😒]
Zde bych přestal se sci-fitouhou a podíval se na realitu. Renault nemá rozhodně ambice trumfnout Volkswagen, ani by to dost dobře nešlo, koneckonců, co mu v tom posledních šedesát let bránilo? U Renaultu jde pomalu spíše o to, aby zůstal svůj, to jest evropský. V tom mu držme palce.
P.S. To tvé, cituji: "...budem..." tvým textům dodává velmi pikatního nádechu... >😁 😉
P.S. To tvé, cituji: "...budem..." tvým textům dodává velmi pikatního nádechu... >😁 😉
Renault byl vždy významným konkurentem Volkswagenu.
V Paříži...
Ado, Tvé komentáře dokáží pobavit... :-!
Ale přesně jak napsal XF: Jestliže jsi příznivce VW, Tvá nenávist vůči Renaultu je ale zcela pochopitelná. Tato Největší francouszká značka (hlavně poslední dobou) dokáže "Folckovi" pekelně zatopit. Ale musím připomenout starý fakt, že se jedná o dva skutečně nelítostné rivaly...
Mégane dokáže již teď přečsvědčit😒br />
1.)Designem exteriéru - Renault dokáže i klasicky působícímu vozu vtisknout jakýsi dojem výjimečnosti a avandgardy. Jeho elegance doslova vyniká nadčasovostí. Stejně tak jako Laguna, tak i Mégane se jen tak neokoukají. Působí jednoznačně povedenějším dojmem než Golf a o prodejní čísla Méganu se taky nebojím
2.)Interiér - To je kapitola sama pro sebe. Stačí se jen mrknout na design a rozvržení prvků a hned je jasno, že tento skvost navrhli designéři, kteří měli na starosti božský interiér Laguny. Design je nesmírně čistý, jasný a nesmírně nadčasový. V interiéru nalezneme vkusné sladění meteriálů a barev. Musím také zmínit jistý prémiový odér, který je jasně patrný i u již zmíněmé Laguny
3.) Motory - Škoda se rozepisovat. Stačí jen zmínit pojmy, jako jsou dCi a chystaný 1.4 TCE.
Atributů by bylo více, ale myslím, že to bohatě stačí. Tak a teď mě nešetřte... >😒]
Ale přesně jak napsal XF: Jestliže jsi příznivce VW, Tvá nenávist vůči Renaultu je ale zcela pochopitelná. Tato Největší francouszká značka (hlavně poslední dobou) dokáže "Folckovi" pekelně zatopit. Ale musím připomenout starý fakt, že se jedná o dva skutečně nelítostné rivaly...
Mégane dokáže již teď přečsvědčit😒br />
1.)Designem exteriéru - Renault dokáže i klasicky působícímu vozu vtisknout jakýsi dojem výjimečnosti a avandgardy. Jeho elegance doslova vyniká nadčasovostí. Stejně tak jako Laguna, tak i Mégane se jen tak neokoukají. Působí jednoznačně povedenějším dojmem než Golf a o prodejní čísla Méganu se taky nebojím
2.)Interiér - To je kapitola sama pro sebe. Stačí se jen mrknout na design a rozvržení prvků a hned je jasno, že tento skvost navrhli designéři, kteří měli na starosti božský interiér Laguny. Design je nesmírně čistý, jasný a nesmírně nadčasový. V interiéru nalezneme vkusné sladění meteriálů a barev. Musím také zmínit jistý prémiový odér, který je jasně patrný i u již zmíněmé Laguny
3.) Motory - Škoda se rozepisovat. Stačí jen zmínit pojmy, jako jsou dCi a chystaný 1.4 TCE.
Atributů by bylo více, ale myslím, že to bohatě stačí. Tak a teď mě nešetřte... >😒]
Hezká věštba. Počítám, že tu křišťálovou kouli máš taky z Francie a ne z pomalu krachujícího Crystalexu.
Megan spíš ve svý zoufalosti upustil od avantgardy a vzal si z každýho něco ve strachu, aby případnýho kupce něčím nenas... Ale abych mu nekřivdil, tak ten tachometr je vážně revoluční a hodný 2min. reklamy. Z Megana se stalo jen obyčejný nekontroverzní vozítko a všechny ty ideály, co tady propaguješ, hodilo za hlavu. :yes:
Megan spíš ve svý zoufalosti upustil od avantgardy a vzal si z každýho něco ve strachu, aby případnýho kupce něčím nenas... Ale abych mu nekřivdil, tak ten tachometr je vážně revoluční a hodný 2min. reklamy. Z Megana se stalo jen obyčejný nekontroverzní vozítko a všechny ty ideály, co tady propaguješ, hodilo za hlavu. :yes:
Jenže on tyto ideály opět preferuje. Sice už to není "MiniAvantime", ale pořád jedná o elegantní model.
A čím? Kdyby si mě řekl, že je to Brávo, tak ti to klidně sežeru a jdu dál. Předchozí model zaujal všechny akvaristy světa a celkově svym designem překvapil, nebo alespoň upoutal pozornost.
Předchozí byl revolucí v segmentu. Ten nový nabídl již od pohledu skvělý interiér, který je o poznání zajímavější než u Golfu. Já vím, nikdy jsem v obou neseděl. Ale ani kvalita Méganu určitě nebude zaostávat za Golfem.
Nezapomeň, že Golfa sem pleteš ty... Kvalitu tady nikdo nezpochybňuje, ale taky tam nevidim nic zajímavýho. Naopak tam vidim ten dovnův obličej z Laguny. Tim limitním čudlíkem se nemá asi cenu zabývat. Běžný auto, co zapadne. A pokud použiju svojí oblíbenou písničku od Golfa, jako je pestrost motorů, převodovek a výbavy, tak pro mě Megan nic neznamená. I když to ani Golf, přestože je N°1.
Golfa sem pletu proto, protože je to jeho úhlavní konkurent. Nemyslím si, že má Laguna downův výzor. Stačí ji vidět několikrát ve skutečnosti. I když je pravda, že na fotkách vypadá poněkud zvláštně. O to více zaujme ve skutečnosti
To si nemyslíš ty, protože je to tvoje manželka, ale postav si jí s konkurencí vedle sebe a ten výraz v xichtě je prostě debilní. To se na mě nezlob.
Zas tak si ji necením...
Při pohledu přímo zepředu se možná jedná o jistou nevyváženost, ale jinak mi problém nedělá (a to ani zepředu)
Při pohledu přímo zepředu se možná jedná o jistou nevyváženost, ale jinak mi problém nedělá (a to ani zepředu)
Zase si skromnej misionář, co? >😁
Misionář je klasika, není nad 69 >😁 >😁 >😁
Tebe si nedovedu představit, jak to děláš se savcem. S Rendlem je to snažší >😁
Prosím? Mohl by jsi mi vysvětlit to s tím savcem?
Nechápu, jak můžeš v souvislosti s Meganem mluvit o "zoufalosti". Jedná se o velmi úspěšný model se skvělými prodejními výsledky. Vždyť i teď, na konci svého životního cyklu, je v evropě třetím nejprodávanějším vozem ve třídě. Tento nový model je více než důstojný nástupce, a to si ještě počkáme na "Coupé". :yes:
Tak si to slovo vyndej, ale i tak si stojim za svym laickym názorem. Nejsem zaslepeným fandou žádný značky v tomhle segmentu a tak to na mě působí.
Ještě si představ Coupé s cedulkou RenaultSport... :yes:
Tak při tý stavbě auta jsem na to zvědavej. Ale pokud tomu roztáhnou tu držku, blatníky a posadí to dolu tak to asi bude OK.
Podle mně je potenciál nového meganu neoddiskutovatelný a nezpochybnitelný. Design není podle mně žádná slátanina, ale dává jasně harmonický celek (ne jak v případě laguny), který se musí člověku, co má nějaké estetické cítění zajisté líbit. A už úplně nevěřím tomu, že je to tuctovka co se ztratí v davu, to je možná ten poslední nesmysl. Tuctovka byla druhá generace a tuctový je design z produkce VW. Nový Megane bude velkým hráčem na evropském poli a řeči fandů Golfů a podobných na tom nic nezmění. Ostatně nechme se překvapit recenzemi a počty prodejů za pár měsíců. Uvidíme kdo komu dá za pravdu...
Já se vůbec nedivim, že jste šviháka vyhodili z toho vašeho fanklubu Renaultu.
Šviháka zabanovalo pár jedinců, kteří preferovali Avantime s pohonem na plyn. Ostatně, zeptej se ho.
Mě je to celkem jedno, ale vesměs všichni fanoušci Renaultu se plácaj někde mezi hysterií a senilitou. Připomíná mi to takovou tu sebevědomou feministku s kozama až ke kolenům, co si stoupne vedle královny krásy na sotěži a křičí něco o šarmu. Nebo lépe bych to přirovnal k účastníkům konkurzů na soutěže, jako je superstar a rodiče neůspěšných dětí chtějí zažalovat celej svět.
Používat slova, jako "přál bych si, nebo držím palce" by bylo celkem na místě, ale ty pubertální prognózy, kde je auto pomalu ještě na papíře a už válcuje celej svět, je poněkud přitroublé. 😉
Používat slova, jako "přál bych si, nebo držím palce" by bylo celkem na místě, ale ty pubertální prognózy, kde je auto pomalu ještě na papíře a už válcuje celej svět, je poněkud přitroublé. 😉
Podívej se na počet prodaných kusů Méganu. Mégane má na to, aby trochu proválcoval Evropu. Na to může být klidně na papíře... 😉
Abych nekomentoval Vás, Bavoristy. O této klientele se radši ani nebudu rozepisovat, zbytečně bych amortizoval klávesnici... 😉(nic proti)
Abych nekomentoval Vás, Bavoristy. O této klientele se radši ani nebudu rozepisovat, zbytečně bych amortizoval klávesnici... 😉(nic proti)
Omyl Megane měl na to poškádlit konkurenci. Jenže teď je stejný jako konkurence. Bude to stačit na zaujmutí? Naváže Meg3 na prodejní čísla Meg2, když na něj nijak nenavazuje? Budou lepší nebo horší?
omyl Meg2 nebol nic extra, az na ten zadok u hatchu, ale Meg3 ma ovela viac zaujimavych miest. Je len dobre,ze nenavazuje na predoslu gen. lebo toto sa zda byt konecne zaujimave auto, ako celok, na toto sa bude dat nadvazovat.
Meg3 a zajímavé auto? oproti předchozí generaci běžná tuctovka.
Mégane II měl více zajimávostí. Prvenství v pěti hvězdach EuroNCAP, titul COTY, status nejkomfortnějšího vozu ve třídě...
A teď má šusťák od Bráva.
z pohladu "odbornej motoristickej verejnosti" mas pravdu,ale pre beznych konzumentov to nie je az tak zaujimave, ti vidia, ohmataju, vyskusaju a jazdia. a prave pre tychto beznych laikov-konzumentov je to teraz zaujimavejsie.
2. generace byla tuctovka ?? Právě naopak. Vždyť to byl nejvíce avantgardní model třídy a spíš mi přijde, že se u Renaultu zalekli sami sebe a teď se zase "vracejí" do +- "zaběhlích" kolejí třídy. Hlavně v době, kdy se automobilový design "zagresivňoval" a "univerzální" stoupající linka bočních oken se objevovala skoro všude a vytvářela uvnitř automobilu dojem "tanku" působil Megane velmi příjemným, "vzdušným" a lehkým dojmem.
Jakého typu bude zadní náprava? Několikrát jsem četl, že nový Mégane sdílí podvozek s Nissanem Qashqai, a ten má zadní nápravu víceprvkovou, ale v jednom tištěném časopisu jsem nedávno zase naopak četl, že zadní náprava má vlečná ramena. Jak to tedy je?