Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
3,0 nafta. Hybrid je do města a velký gazík do města nepatří. Takže vítěz je zadokolní GS.
Hybrid V6 3,5 je kamkoli, nejen do města
GS je samozřejmě naprosto jinde než SUV :yes: 😄
GS je samozřejmě naprosto jinde než SUV :yes: 😄
alternativa V6 či V8 benzín a LPG či CNG. Náklady na provoz = srovnatelné či nižší jak na naftu, ušetříš na servisu balík proti přetechnizovanému CRD.
A není ti divné, že nikdo do gazíku nekupuje to co tady hlásáš? Neznám jediného nového Gazíka předělaného na plyn.
Na servise voči crd prvý majiteľ neušetrí nič, všetko počká až druhého, alebo tretieho majiteľa a to už je prvému dávno jedno 😉
Pro většinu lidí nefunkční z mnoha hledisek od oemzení při parkování až po nutnost zbavit se části zavazadelníku ve prospěch nádrže.
nádrž se u dost aut dá dát toroid místo rezervy nebo pod auto. válec do kufru si dává jen pár lidí.
A rezervu dáš u SUV kam? Proč tyhle tanečky? Navíc ne každý motor přestavbu snese.
Někam jde dát na zadní dveře nebo je tam už rovnou z fabriky, jinde se dá do obalu dovnitř. Pořád rezerva (dnes většinou dojezdovka) zabere méně prostoru jak válcová nádrž. Druhá možnost je mít lepící sadu, stejně dneska hafo aut nemá rezervu a nemělo už jí dávno, že, třeba BMW.
V 650 bylo taky kulajz
No musíš mít správnej motor >😁 😄
V 650 bylo taky kulajz
No musíš mít správnej motor >😁 😄
RX a na zadním víku? Pokud nejsou RFT, pak lepící sada je k ničemu.
Jednoduše LPG nebo CNG není rozhodně univerzál a nefunguje jako zaklínadlo.
Jednoduše LPG nebo CNG není rozhodně univerzál a nefunguje jako zaklínadlo.
s autem za 2mega a nechat auto predelat na LPG bys vypadal jak vidlak z horni,dolni. Kazdej kdo ma rozum si koupi naftu,kde se da jezdit v pohode do 10litru. Kdyz predelas tyto velkoobjemove motory na LPG ci cng, dojezd budes mit max 400km a nadrz jako krava v aute.A spotrebu LPG 20 litru. Ne kazdemu vyhovuje mit nadrz na LPG v aute ci misto rezervy, kazdy rok chodit na revize lpg. Nemoznost vjezdu do garazi a to kolikrat i na CNG. LPG jsem mel a uz bych to nechtel do auta. Ani ve fordu mi auto drive nechteli servisovat, jak videli LPG na skle. LPG bych chtel jedine origos zastavbu od vyrobce, tak aby se mi nezmensil kufr a dojezd aspon 600km.A to je sci fi.
praděda7
Tak mě napadlo..........když Toyota celkem spolupracuje s BMW a Pepa tam teď míří, tak by mohl eventuálně pomoc Toyotě s tím stylingem......... 😉
BMW už bere lidi laciné lidi od Škodovky, no to bude paráda 😄
BMW hybridní auta... to je ale pouze technologie Prius.
Abych připomenul, že BMW neumí hybrid, vyměnila je s Toyotou za krám-naftové motory 1,6 např. do Avensisu, a to bude ostuda Toyoty, BMW opět vydělá. Rover také spolupracoval s BMW a jak to dopadlo. Od BMW raději ruce pryč, Korejci které v lásce nemám, jsou rozhodně spolehlivější než BMW...
BMW hybridní auta... to je ale pouze technologie Prius.
Abych připomenul, že BMW neumí hybrid, vyměnila je s Toyotou za krám-naftové motory 1,6 např. do Avensisu, a to bude ostuda Toyoty, BMW opět vydělá. Rover také spolupracoval s BMW a jak to dopadlo. Od BMW raději ruce pryč, Korejci které v lásce nemám, jsou rozhodně spolehlivější než BMW...
patras
No.....je to jeden velkej průser ale pojdme na to😒br />
Plusy: je to jedno z mala docela hezkych SUV (ShitUnderVVheels)
Je to auto ktere bude jednou (doufám zanedlouho) v radoby vtipnych seznamech typu "10 modelu aut ktere pohrbily downsizing" a za to mu velký dík!
Mínusy: nejede to
Zerrre to
Je to drahý
Ten zadek hezkej ale uz není
Ty dvoubarevný sesle bleeee
A ta palubka je takovej podivnej oulskůl...
Plusy: je to jedno z mala docela hezkych SUV (ShitUnderVVheels)
Je to auto ktere bude jednou (doufám zanedlouho) v radoby vtipnych seznamech typu "10 modelu aut ktere pohrbily downsizing" a za to mu velký dík!
Mínusy: nejede to
Zerrre to
Je to drahý
Ten zadek hezkej ale uz není
Ty dvoubarevný sesle bleeee
A ta palubka je takovej podivnej oulskůl...
Tak nějak. Pak by mě zajímalo, zda to běžně umí opravovat servisy Toyoty... Jináč do tak velkého auta nepatří 4 vál benzín. Nejsme fanda dieselu, ale tam by pasoval 6 válec diesel.
webpaja
...nafoukaný dvoulitr nemá v podobném autě co dělat. Nejede, přesto má vysokou spotřebu a nic nepřináší. Prostá vypiplaná V6 bez hybridu by byla lepší, minimálně z důvodu jemnějších způsobů.
Nejlepší je pak na RX hybridní 450h, která dokáže do určitých rychlostí držet krok se běžnými naftovými šestiválci konkurence.
Vzhled nekomentuji, není to můj šálek kávy. 😉
Nejlepší je pak na RX hybridní 450h, která dokáže do určitých rychlostí držet krok se běžnými naftovými šestiválci konkurence.
Vzhled nekomentuji, není to můj šálek kávy. 😉
Proč bez hybridu? Ale jako RX 350 se samozřejmě prodává 😉
RX350 v nabídce pro ČR je?
Vtipná je PR😒br /> "Odhalte tajemství vždy dostupného výkonu a nízké spotřeby přeplňovaného motoru" >😒]
Vtipná je PR😒br /> "Odhalte tajemství vždy dostupného výkonu a nízké spotřeby přeplňovaného motoru" >😒]
Proč se ptáš když víš? 😄
Je v nabídce pro tuhle planetu = i u nás se omezeně prodává třeba LX 570 V8 atp.
Tak proč ne hybrid V6 3,5?
Motor je v poho = klasickej Lexus. Kultivovanej, vlastní turba, 180 kW většině lidí stačí. Do IS snad i GS slušná volba. Do RX je optimum V6 = ale s hybridem = 450h
Je v nabídce pro tuhle planetu = i u nás se omezeně prodává třeba LX 570 V8 atp.
Tak proč ne hybrid V6 3,5?
Motor je v poho = klasickej Lexus. Kultivovanej, vlastní turba, 180 kW většině lidí stačí. Do IS snad i GS slušná volba. Do RX je optimum V6 = ale s hybridem = 450h
Nepíšu nikde, že RX450 ne. Naopak, nejlepší z toho co RX nabízí. Mě zajímá samosebou to, co si reálně můžu koupit v tom nejmodernějším šourůmu v Evropě.
Na kw kašli, nic to nevypovídá o dynamice, ta je spolu se spotřebou na danou kategorii a cenu tristní. A souhlas, motor fajn do IS jako nějaká střední motorizace pod V6 (tam kde se nabízí).
Na kw kašli, nic to nevypovídá o dynamice, ta je spolu se spotřebou na danou kategorii a cenu tristní. A souhlas, motor fajn do IS jako nějaká střední motorizace pod V6 (tam kde se nabízí).
Už si tam byl? 😄
Všechno co tam nemaj nabízí pár metrů vedle Dajych
Vyhonit nějakej 4válec umí každej Pepa z garáže. Postavit motor takhle [odkaz] si dneska troufne jen Toyota Lexus
Většina lidí tady to neocení = seš většina žejo 😉
Všechno co tam nemaj nabízí pár metrů vedle Dajych
Vyhonit nějakej 4válec umí každej Pepa z garáže. Postavit motor takhle [odkaz] si dneska troufne jen Toyota Lexus
Většina lidí tady to neocení = seš většina žejo 😉
Nebyl, k Lexu se dostávám přes kamaráda, který je Lex Úchyl Luthor. Šestihrnky do ČR nevozí ani k IS ani k RX. Což je jejich chyba a škoda pro zákazníky.
Krásně jsi postnul článek, ten je spíš tiskovou zprávou, ale do RX se motor přes udávaný výkon nehodí, dynamikou nenadchne a spotřebou zklame, nebo...?
Co ocenit na motoru, který je natolik nepřesvědčivý? U IS bych ocenil V6, tady spíš hybrid. Přesto bych musel využívat auto jinak než to potřebuju.
Krásně jsi postnul článek, ten je spíš tiskovou zprávou, ale do RX se motor přes udávaný výkon nehodí, dynamikou nenadchne a spotřebou zklame, nebo...?
Co ocenit na motoru, který je natolik nepřesvědčivý? U IS bych ocenil V6, tady spíš hybrid. Přesto bych musel využívat auto jinak než to potřebuju.
Myslim že to maj dobře spočítaný. Škoda to je bohužel pro jen velmi malej počet zákazníků = který si holt musí dojít do toho Dajbycha apod.
Tisková zpráva? Podívej se odkud to je 😄
Ale chápu že pro většinu lidí je to jednodušší řešení atraktivnější. Je to asi jako volvo a nárazový testy. Při konstrukci berou v potaz takový detaily že to hlava nebere = sou o míle před všema ostatníma.
Stejně je pojatej tenhle motor. Do IS bych ho bral, do nástupce CT což bude Lexus verze C-HR taky. Určitě bude slušně fungovat v GS = i když tam bych dal přednost hybridu nebo V8
Ocenit na něm můžeš to co motoráři. V6 ve střední je už dlouho okrajová záležitost = u všech značek na světě v Evropě eště víc.
V RX je jasnou volbou hybrid = pak možná V6 bez baterek a pak R4
Jak myslíš to používat auto jinak než potřebuješ?
Tisková zpráva? Podívej se odkud to je 😄
Ale chápu že pro většinu lidí je to jednodušší řešení atraktivnější. Je to asi jako volvo a nárazový testy. Při konstrukci berou v potaz takový detaily že to hlava nebere = sou o míle před všema ostatníma.
Stejně je pojatej tenhle motor. Do IS bych ho bral, do nástupce CT což bude Lexus verze C-HR taky. Určitě bude slušně fungovat v GS = i když tam bych dal přednost hybridu nebo V8
Ocenit na něm můžeš to co motoráři. V6 ve střední je už dlouho okrajová záležitost = u všech značek na světě v Evropě eště víc.
V RX je jasnou volbou hybrid = pak možná V6 bez baterek a pak R4
Jak myslíš to používat auto jinak než potřebuješ?
Hybrid jsem v nové generaci nezkoušel, na dlouhé dálniční přesuny se výhody hybridu neprojeví. Motor do IS OK, ale konkurence nabizí šestiválce, Infiniti pak z hlediska pohonu velmi parádní Q50h.
Do GS 4R rozhodně ne, je to auto, které si V6 zaslouží, tím se samo vymezí nad hráče z D3 chrochtající v naftovém čtyřhrnku.
Ano, většina z toho je opis řešení z podkladů dodaných výrobcem a relevantní je pak srovnání jemnosti s 28i od BMW.
U Volva bych trochu brzdil, po vyzkoušení XC90 zjistíš, že se auto kroutí a není tak pevné při jízdě jak by jsi od něj čekal. To se může (neboural jsem, proto podmiňovací způsob) negativně projevit v celkové strukturální pevnosti.
Do GS 4R rozhodně ne, je to auto, které si V6 zaslouží, tím se samo vymezí nad hráče z D3 chrochtající v naftovém čtyřhrnku.
Ano, většina z toho je opis řešení z podkladů dodaných výrobcem a relevantní je pak srovnání jemnosti s 28i od BMW.
U Volva bych trochu brzdil, po vyzkoušení XC90 zjistíš, že se auto kroutí a není tak pevné při jízdě jak by jsi od něj čekal. To se může (neboural jsem, proto podmiňovací způsob) negativně projevit v celkové strukturální pevnosti.
No Infiniti si u nás už taky nekoupíš = vůbec ;-\
Mě Volvo moc nebere. Kdysi to sem eště neměl řidičák mě majitel povozil v 850 T5R a to se mi tehdy líbilo. Teta měla na test půjčený S40 T4 = to taky nebylo úplně zlý
Jako náhradní vůz sem měl před časem půjčený XC60 a to bylo klasický volvo = totálně mě neoslovilo
Ale mluvil sem o detailech kterejm se věnujou v ochraně posádky = a tam sou fakt napřed. A podobně pojatej je ten 2.0 turbo = a podobně dá většina lidí na jiný hodnoty
Ze stejnýho světa a zdroje kde chválej konstrukci turba Lexusu [odkaz] 😄
Mě Volvo moc nebere. Kdysi to sem eště neměl řidičák mě majitel povozil v 850 T5R a to se mi tehdy líbilo. Teta měla na test půjčený S40 T4 = to taky nebylo úplně zlý
Jako náhradní vůz sem měl před časem půjčený XC60 a to bylo klasický volvo = totálně mě neoslovilo
Ale mluvil sem o detailech kterejm se věnujou v ochraně posádky = a tam sou fakt napřed. A podobně pojatej je ten 2.0 turbo = a podobně dá většina lidí na jiný hodnoty
Ze stejnýho světa a zdroje kde chválej konstrukci turba Lexusu [odkaz] 😄
Jistěže dá na reálné chování v provozu, to je pro uživatele rozhodující. Auto je stroj, ten se může porouchat a sám na přesvědčování o zvýšeném úsilí na to či ono moc nedám.
Notabene většina lidí z automotive ti upřímně doporučí brát auto po 3 roce výroby, v prípadě, že se jedná o zcela novou generaci, nebo po FL. A že producenti jednotlivých dílů vědí o čem mluví 😉
Přesto jsem dvakrát udělal vyjímku. V jednom případě to bylo u olympiády, ve druhém u kočky a přestože na tom druhém ještě nemám moc odjeto, jsem opět zřejmě vyjímka potvrzující jimi předesílaná pravidla.
Infiniti je z každopádně škoda. Zahrabali se ale designem sami a ten bohužel prodává. Taky drive by wire byl a je hrozný zmetek, ale podvozek a pohon byl u Q50 skvělý! Nýmandsky řešené dodávky nových aut, servisní zázemí minimální a ani nepočkali na Q30, které mohlo být tahounem do doby nových SUV.
Notabene většina lidí z automotive ti upřímně doporučí brát auto po 3 roce výroby, v prípadě, že se jedná o zcela novou generaci, nebo po FL. A že producenti jednotlivých dílů vědí o čem mluví 😉
Přesto jsem dvakrát udělal vyjímku. V jednom případě to bylo u olympiády, ve druhém u kočky a přestože na tom druhém ještě nemám moc odjeto, jsem opět zřejmě vyjímka potvrzující jimi předesílaná pravidla.
Infiniti je z každopádně škoda. Zahrabali se ale designem sami a ten bohužel prodává. Taky drive by wire byl a je hrozný zmetek, ale podvozek a pohon byl u Q50 skvělý! Nýmandsky řešené dodávky nových aut, servisní zázemí minimální a ani nepočkali na Q30, které mohlo být tahounem do doby nových SUV.
Nojo a poslední dobou se D3 porouchávaj nějak víc než je zdrávo = no nejen D3
Do prvního roku bych nešel = no teď zrovna lehce myslim na porušení tohohle pravidla >😁
Ale 3 roky je docela dlouho = to už rovnou počkat na facelift ne? 😄
Výjímka stejně jako s Multitronicem? Počkej až se ti to otočí aby se to vyrovnalo >😒]
Nemyslim si že by Q30 nějak výraznějš zasáhlo do místních prodejů. Trochu to sleduju a tenhle masovej odchod prodejců je v česku smutnou realitou ve všech oborech. Docela mě zamrzí až to tu teď zabalí i OMV
Do prvního roku bych nešel = no teď zrovna lehce myslim na porušení tohohle pravidla >😁
Ale 3 roky je docela dlouho = to už rovnou počkat na facelift ne? 😄
Výjímka stejně jako s Multitronicem? Počkej až se ti to otočí aby se to vyrovnalo >😒]
Nemyslim si že by Q30 nějak výraznějš zasáhlo do místních prodejů. Trochu to sleduju a tenhle masovej odchod prodejců je v česku smutnou realitou ve všech oborech. Docela mě zamrzí až to tu teď zabalí i OMV
Dost kluků tu na nových autech D3 jezdí, neslyšel jsem závažnější problémy. U všech foukaček budou nejvíc biti až další majitelé, poměr majitelů nedbajících základních principů jízdy s přeplňovaným motorem bude podle mě velký, ne-li převažující.
Jak u čeho...někdy už u FL zkoušejí komponenty pro NG, ale je to velmi individuální.
Vyjíka nevyjímka...psal jsem za sebe. Kdyby mě ta auta štvala, tak je tu sepsuju jako každý jiný.
Q30 speciálně v té cross verzi mohlo zabodovat. Nicméně Infiniti stálo bokem, Lex umí reálně kooperovat s matkou, ale prodávat Infi u Nissanu nebo Rendlíku úplně nejde a te'd, kdy se svážejí rozlámané Navarry by to už vůbec nevypadalo dobře (tady je jasně vidět, že obecně v autech stejně jako všude platí "Padni komu padni") 😉
Jak u čeho...někdy už u FL zkoušejí komponenty pro NG, ale je to velmi individuální.
Vyjíka nevyjímka...psal jsem za sebe. Kdyby mě ta auta štvala, tak je tu sepsuju jako každý jiný.
Q30 speciálně v té cross verzi mohlo zabodovat. Nicméně Infiniti stálo bokem, Lex umí reálně kooperovat s matkou, ale prodávat Infi u Nissanu nebo Rendlíku úplně nejde a te'd, kdy se svážejí rozlámané Navarry by to už vůbec nevypadalo dobře (tady je jasně vidět, že obecně v autech stejně jako všude platí "Padni komu padni") 😉
Myslim že o většině kluků z těch 6 mil
milionů kusů co D3 ročně vychrlí si neslyšel 😄
A v plánu je dostat se na 10 mega kusů ročně >😁
Jestli myslíš že po obrovskym propadu došlo už ke zlepšení = bylo by načase
Jj Navara mě dostala [odkaz] :yes: >😒]
milionů kusů co D3 ročně vychrlí si neslyšel 😄
A v plánu je dostat se na 10 mega kusů ročně >😁
Jestli myslíš že po obrovskym propadu došlo už ke zlepšení = bylo by načase
Jj Navara mě dostala [odkaz] :yes: >😒]
RX350 žrala menej ako toto. Navyše malo krásny zvuk vo vyšších otáčkach a dynamiku o dva levely vyššie.
Škoda imbecilných emisných pravidiel, lebo realita je taká, že emisie ostávajú rovnaké, len komfort a dynamika sú degradované.
Škoda imbecilných emisných pravidiel, lebo realita je taká, že emisie ostávajú rovnaké, len komfort a dynamika sú degradované.
Žere furt = že se zrovna tady neprodává je jen malá komplikace = neni problém si objednat 😉
Emisní omezení je rozumný = kam to dovedli některý debilní úřadové je jiná věc :no: 8-s
Pro RX byl a je ideální volbou hybrid = benzín V6 3,5 s elektrickym bonusem = a ten je ke koupi i u nás
Emisní omezení je rozumný = kam to dovedli některý debilní úřadové je jiná věc :no: 8-s
Pro RX byl a je ideální volbou hybrid = benzín V6 3,5 s elektrickym bonusem = a ten je ke koupi i u nás
Jaros71
Za nepříliš pěkné auto , s otřesným asymetrickým interierem v hybridu dá 2 mega opravdu jen skalní fanda značky. 8-s
A tento benzín je úplná tragedie.
Do SUV patří diesel..třeba levněji by byl VW Touareg se šestiválcem.
Lepší auto..a s adaptivním podvozkem vhodné i do terénu.
A tento benzín je úplná tragedie.
Do SUV patří diesel..třeba levněji by byl VW Touareg se šestiválcem.
Lepší auto..a s adaptivním podvozkem vhodné i do terénu.
Hele byl si už někdy mimo Evropu? Jak tam bez nafty můžou vůbec žít? >😒]
ako sa hovorí, 100 ľudí, 100 chutí a názorov. Ja mám Lexa v hybride objednaného, a veľmi sa teším. Dôvovov pre mňa je veľmi veľa...
- nechcem sa voziť na traktore, jednoducho mi to vadí (nie, V6 v nafte to u mňa nerieši)
-auto mi príde z Japonska, a Japonskej manufaktúre dôverujem - čo sa o Nemcoch (ono to vlastne ani nie sú už prevažne ani nemecké produkty) už povedať rozhodne nedá (mám i BMW)
-auto je neskutočne tiché a nemá v tomto smere v triede konkurenciu
-je to benzín V6 , už takmer raritná záležitosť
-jazdíme veľa presunov na krátke vzdialenosti
-kvalita spracovania interiéru je iná galaxia (design je už subjektívna záležitosť)
-je to prémiový produkt, ktorý je neopozeraný, neuniformný
atď, atď..
- nechcem sa voziť na traktore, jednoducho mi to vadí (nie, V6 v nafte to u mňa nerieši)
-auto mi príde z Japonska, a Japonskej manufaktúre dôverujem - čo sa o Nemcoch (ono to vlastne ani nie sú už prevažne ani nemecké produkty) už povedať rozhodne nedá (mám i BMW)
-auto je neskutočne tiché a nemá v tomto smere v triede konkurenciu
-je to benzín V6 , už takmer raritná záležitosť
-jazdíme veľa presunov na krátke vzdialenosti
-kvalita spracovania interiéru je iná galaxia (design je už subjektívna záležitosť)
-je to prémiový produkt, ktorý je neopozeraný, neuniformný
atď, atď..
drack2
Uprimne jsem zde ani zadny zazrak necekal. 2t v takovem aute nema co delat, to je zakladni motorizace IS preci. Uplne stejna kravina mi prijde ona 1.4T v Kodiaqu, ale tam to lze omluvit pokusem o mainstream cenovku a jiny znacek.
Ono ne nadarmo se to s 2t v USA neprodava. Nikdo by to dobrovolne nechtel, kdyz si lze vzit V6 3.5.
Prilis Lexus nechapu, proc toto vubec dela. Predstava velkeho SUV s benzinovym 2t za premium cenu mi proste nejde do hlavy a jen si kazi znacku. Chapu EU normy, ale na to sakra maji ty hybridy. Volvo se to snazi ustat s mnohem vice naspeedovanym motorem a beztak za to dostavaji cocku. Nicmene i ten jejich zakladni 2T motor ma vyssi vykon a byt stejny kroutak posazen o 250 ot nize a drzi do o 800 ot vyse.
Navic maji v nabidce NX..
U Lexusu si drive clovek mohl byt jisty, ze dostane vzdy auto s rozumnym motorem. Neexistovaly tam hovadiny co slo nakonfigurovat jinde u D3. Ted mi prijde, ze jdou opacnou cestou. Clovek zkratka motor resit nemusel, beztak nebyl slyset a vykon byl dostatecny. Nikde nezaclanel.
Fakt jsem rad, zejsem jeste stihl posledni IS s puvodni V6tkou. Co si koupim za 2 roky ale fakt netusim. 😒
Ono ne nadarmo se to s 2t v USA neprodava. Nikdo by to dobrovolne nechtel, kdyz si lze vzit V6 3.5.
Prilis Lexus nechapu, proc toto vubec dela. Predstava velkeho SUV s benzinovym 2t za premium cenu mi proste nejde do hlavy a jen si kazi znacku. Chapu EU normy, ale na to sakra maji ty hybridy. Volvo se to snazi ustat s mnohem vice naspeedovanym motorem a beztak za to dostavaji cocku. Nicmene i ten jejich zakladni 2T motor ma vyssi vykon a byt stejny kroutak posazen o 250 ot nize a drzi do o 800 ot vyse.
Navic maji v nabidce NX..
U Lexusu si drive clovek mohl byt jisty, ze dostane vzdy auto s rozumnym motorem. Neexistovaly tam hovadiny co slo nakonfigurovat jinde u D3. Ted mi prijde, ze jdou opacnou cestou. Clovek zkratka motor resit nemusel, beztak nebyl slyset a vykon byl dostatecny. Nikde nezaclanel.
Fakt jsem rad, zejsem jeste stihl posledni IS s puvodni V6tkou. Co si koupim za 2 roky ale fakt netusim. 😒
Mas pravdu, ten motorcek tam nema co jednoducho robit. je to ako aktualny diesel 4 valec v XC90, tiez zle.
Inak rozmyslam prave, ci nevymenim svoje GT3 za IS250 - lebo tento motor uz jednoducho nebude. V6 atmo a Mark Lewinson som chcel vzdy - len zial uz treba lovit starsie rocniky, myslim ze do 2015 - potom sa robil uz len 200t.
;-\
Inak rozmyslam prave, ci nevymenim svoje GT3 za IS250 - lebo tento motor uz jednoducho nebude. V6 atmo a Mark Lewinson som chcel vzdy - len zial uz treba lovit starsie rocniky, myslim ze do 2015 - potom sa robil uz len 200t.
;-\
Jj, do 2015.
Jako 200t v IS pruser urcite neni, je tam lepsi prevodovka. Ale V6 sve kouzlo ma a proto jsem to koupil. Ve sport rezimu je to vazne i zabavne svezeni.
PS: druhe rodine auto co mam je V70 s benzinovym petivalcem. Ja jsem vazne smolar 😊))
Jako 200t v IS pruser urcite neni, je tam lepsi prevodovka. Ale V6 sve kouzlo ma a proto jsem to koupil. Ve sport rezimu je to vazne i zabavne svezeni.
PS: druhe rodine auto co mam je V70 s benzinovym petivalcem. Ja jsem vazne smolar 😊))
:yes: 😄 som rád, že je viac ľudí, ktorým nafta nevonia.
ja som chcel V6 benzín už dávno, je to môj sen, ktorý asi inde už nezrealizujem, ak chcem aby to auto bolo súčasné a technicky :yes: - malo by to byť IS. Na druhej strane, GS 450h s 5,9 na 100 je zaujímavé tiež, ale ekonomika je inde
Inak moja polovička zbožňuje XC90 , je to krása...ale kvôli motorom to bolo u mňa no go.
ja som chcel V6 benzín už dávno, je to môj sen, ktorý asi inde už nezrealizujem, ak chcem aby to auto bolo súčasné a technicky :yes: - malo by to byť IS. Na druhej strane, GS 450h s 5,9 na 100 je zaujímavé tiež, ale ekonomika je inde
Inak moja polovička zbožňuje XC90 , je to krása...ale kvôli motorom to bolo u mňa no go.
Poslední ucházející Lexus se vyráběl snad naposledy před 10ti lety... tedy ten, který nevypadal jako chromovaná bestie >😁
Každá koncernová plečka i motor je přechválená do nebes = nespočtem článků aby se to vryl do paměti
A konkurence zvlášť ta technicky vypilaná, spolehlivá a cenově rozumná = přesně naopak :yes: >😒]
Lexus v Praze před 14 dny otevřel nejmodernější showroom v Evropě = tady klasicky ani píp >😁
Pověz, tobě se tenhle Lexus opravdu líbí a přijde ti to jako hezké auto? Technika netechnika, naco vyhodit takových peněz za ošklivé auto? >😁
Co ta Alpina jaká byla? 😄
Nevím, já auto mám a nechci Alpinu >😁
Takže si 2 dny otravoval mě i Barika pro nic? No fajn >😒]
A proč by sis ho nekoupil? Motorizace?
Oboje. SUV mě neberou = no trochu RRS SVR >😒]
A když už tohle auto tak šestiválec je fakt lepší
JGC SRT V8 6,4 je zajímavej = za tu cenu skoro bomba :yes: :yes😒br />
Nafta mě nebrala ani před Dieselgate
JGC SRT je taky finančně jinde .
Tyhle konkurenty jsem vypsal v návaznosti na cenu základní RX - 1.3M.... Jenže to zase asi bude trvat, než ti to dojde, že jsou i lidé, kteří mají omezený rozpočet >😁
Ani s penězma ani jinak 😉
JGC SRT je vzhledem k tomu co je finanční bomba = konkurence je o třetinu až polovinu dražší
edit: ano GC SRT je bomba, ale vůbec nesouvisí s testovaným autem... leda tak, že je to taky SUV... to tu můžeme rovnou polemizovat, že je v nabídce v akci Kia Sportage....
papírová spotřeba dle bláznivé EU : 10,0 průměr 😉
Nebo obráceně = za 1,8 je to fantastická nabídka :yes: :yes: 😄
V diskuzích tu každý rpzhazuje jako ožralý milionář, ale skutečnost je jiná.
Evropa masivnim používánim nafty nic neušetřila. Je to pitomost jako přehnanej downsizing = teď poslední dobou snad i v Evropě začíná probleskovat rozum
A že je SRT zajímavá nabídka to určitě ano, běžte kluci nakupovat 😉
XT5 kdybych chtěl SUV bych si klidně koupil
Pravda má o něco lepší výkon [odkaz]
A je nepatrně levnější [odkaz]
Na to je těžké odpovědět. Třeba mně se vysloveně nelíbí hyundai i30 a stará ix35. Ale co konkrétně... prostě celek, ix35 vypadá z profilu jak kapibara a i30 je v mých očích ošklivá 8-s
A trochu si ulítávám na Dodge Durango >😁
Ne, že by mi tu nikdy žádné info nechybělo, ale že by mě zajímalo, že automobilka co tu téměř neprodává otevírá šourům....
Mmch, co na něm může být "nejmodernější"? Budou tam místo vystavených aut hologramy? Nebo budou prodavači v kostýmu astronauta?
Že ty věříš i na Audi Vorsprung durch Technik? 😄
Také mám rád full hybridy. Hlavně pro malou baterii, což má významný dopad na cenu. I když při pohledu na cenu hybridní Panamery jsme možná dospěli do bodu, kdy se ani plug-in nemusí prodražit (vzhledem k nabízené dynamice). Jen ta hmotnost. Oproti 4S má navrch snad 300 kg, pokud si dobře vzpomínám. Neuvěřitelné. S trochou štěstí to nebude moc cítit (většina by mohla být pod těžištěm).
mne sa dodnes moc paci prvy lexus is v kombiku 😉
Zajímavé je, že tady kážeš vodu a sám piješ víno (viz VW co sis koupil, což naprosto chápu >😒] )
je to v poradi uz druhe polo v rodine ... takze zase nic az tak zvlastne 😉 ...
ja svoje rozhodnutie nelutujem... zatial 😉 >😁
mne sa moc paci aj prave kompaktnost este sucasnej generacie pola... je podla mna velskostou ( aspon pre mna ) dokonale 😉 ... kasnou prehladne.. moc obratne... vyborny vyhlad... zive... v kabine ozaj masivne kvalitne.. samozrejme uz ina vec je razvor kufor... nejaka ta spolahlivost sa tiez ukaze az casom ... ale ako vravim... nieco si clovek vybat musi...
nova fiesta ma uz tu masku krajsiu... aj lepsie zakomponovanu... posobi s nou uz prirodzenejsie... aj ked mozno som cakal viac revolucny dizajn... ale v pripade tak uspesnej generacie ako bola ta posledna sa dala ocakavat uz skor evolucia takze chapem...
nove rio to ma velmi dobre naslapnute ... jeho dizajn aj kabina su ozaj velkym krokom vpred .. hrany dnes letia ( aj na pole ich ocenujem.. davaju smrnc a vizualnu dynamiku malym vozom ) :yes:
Nová Ibiza ho ovšem dost překonává , designem i rozměry.
Ale prostor jsi psal že neřešíš.
A zatím není v prodeji..jako to korejské Rio , to se taky designem povedlo.
Osobně mám hybridy pro nulové náklady, nerozbíjí se na nich jednoduše nic (mluvím o desítkách kusech které prošli firemní flotilou stabilních 10-13ks hybridů a pak si je často odkupují známý, rodinný přátelé)