Ekonomika
tie SUVecka obecne hodne rastu ked si vsimnete... je az neskutocne ako opat rastu a to som ich velky narast citil uz pred rokom.. a aj tento rok hned prvy mesiac a bum... dalsi viditelny narast.. zda sa ze SUV budu uz coskoro ( ak to pojde takym tempom ) najpredavanejsim segmentom aut nielen v eu ale aj inde vo svete
že přes lednový boom většiny značek a modelů má Škodovka mimo Yeti a Superb všude pokles >😁
Mohol by si mi vysvetlit, preco zase klames a manipulujes ? Skoda ma medzirocny narast vsade okrem CitiyGo a Octavie, ak sa bavime o tejto istej statistike.
Preco napriek udajne nemeckej (ne)kvalite su vsetky luxusne rebricky ovladane nem.znackami ?
Alebo preco ma taky velky narast VW (Passat?) napriek kauzam ?
Skor okomentuj, kde su tie udajne predavane "ameriky", nevidno to tam ani ako kusovky (okrem mustanga).
Co sa tyka Octavie - pokial ma Skoda velky podiel na predaji fleet (pravnicke osoby az 90😖, nie som si isty, ci zrovna januar je ten spravny mesiac. Zaujimave budu dalsie mesiace. A mozno vacsina caka s kupou na novu faceliftovanu verziu 😄
Staci ist o mesiac dozadu a tie statistiky vyzeraju uplne inak.
Preco napriek udajne nemeckej (ne)kvalite su vsetky luxusne rebricky ovladane nem.znackami ?
Alebo preco ma taky velky narast VW (Passat?) napriek kauzam ?
Skor okomentuj, kde su tie udajne predavane "ameriky", nevidno to tam ani ako kusovky (okrem mustanga).
Co sa tyka Octavie - pokial ma Skoda velky podiel na predaji fleet (pravnicke osoby az 90😖, nie som si isty, ci zrovna januar je ten spravny mesiac. Zaujimave budu dalsie mesiace. A mozno vacsina caka s kupou na novu faceliftovanu verziu 😄
Staci ist o mesiac dozadu a tie statistiky vyzeraju uplne inak.
mas pravdu, pokud se clovek jen trochu o auta zajima, byl by blbej, kdyby nepockal na fl. s prichodem fl ty prodeje zase pekne poskoci nahoru.
Ještě si přehlédl Fabii (taky pokles). Já zas pro změnu Rapid (naopak nárůst), takže sme si fifty fifty >😁
Ameriky měly v lednu prodeje následující😒br />
Cadillac - 4 ks
Chevrolet - 16 ks
Dodge - 5 ks
GMC - 1 ks
Jeep - 63 ks
Mustang - 31 ks
Tesla - 5 ks
(meziroční nárůst Cadillac, Chevrolet, Tesla, GMC a Mustang)
Abys měl radost, přidám i tvé oblíbené Rusko
Lada - 26 ks
UAZ - 7 ks
GAZ - 1ks
(mziroční nárůst Lada)
Ameriky měly v lednu prodeje následující😒br />
Cadillac - 4 ks
Chevrolet - 16 ks
Dodge - 5 ks
GMC - 1 ks
Jeep - 63 ks
Mustang - 31 ks
Tesla - 5 ks
(meziroční nárůst Cadillac, Chevrolet, Tesla, GMC a Mustang)
Abys měl radost, přidám i tvé oblíbené Rusko
Lada - 26 ks
UAZ - 7 ks
GAZ - 1ks
(mziroční nárůst Lada)
To je statistika ktera dava nakupy do hromady.
Ja sem zvedav jak to vypada kdyz se spocita rozdilnie nakupy firem a beznych obcanu.
Je tady prvni desitka stejna v obu pripadech?
Ja sem zvedav jak to vypada kdyz se spocita rozdilnie nakupy firem a beznych obcanu.
Je tady prvni desitka stejna v obu pripadech?
takova statistika neexistuje. ne objektivni. spousta aut koupenych na pravnickou osobu si clovek co v nem bude jezdit zcela volne a dobrovolne vybral, dalsi vec je cena - cim drazsi auto, tim na nej bezny clovek, zamestnanec, mene dosahne. ta nejlepsi a nejdrazsi auta se na pravnickou osobu kupuji takrka ze 100%. Fabie, i20 nebo Duster budou mit zas prevaznou vetsinu soukromych prodeju. Jaky maji spokecny jmenovatel?
Auta koupený na právnickou osobu si vybírají lidé to je logicky např zvířatům je to asi fuk. Ale je taky jasny že se ne vybírají podle toho jak se komu líbí, jak se s nimi jezdí atd ale spíš podle toho kolik stojí, jaká bude sleva, cena provozu, za kolik a jak rychle se auta zbaví. A v tom je škodovka nejlepší volba protože v naší zemi žijí lidé kteří v ničem jiným nikdy nesedeli a je pro ne taková olitana oktavka snem, mají ji totiž doma na plakátu a nic víc než škoda není. A pak jsou tu ti co mají na to si ji koupit novou a kupují je ze stejného důvodu jako ty firmy.
Ale ze tam je P2008 a Fiat 500X a nie napr. Mitsubishi ASX, ci CR-V ???
A este zaujimavejsie je, ze nejakym nedopatrenim sa dostal uz aj P2008 do kategorie SUV. 16cm vyska a par imidzovych plastov zrejme postacuje.
Alebo ix20 v "MPV a osobní dodávky" ?!? To su len tie veci, co mi udreli do oci.
[odkaz]
Subaru to pekne vsetko kontroluje zozadu 😊
Ale vobec netusim, preco su niektori priami konkurenti v SUV-C a niektori v SUV-D.