Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Insolito
Kolikrát mi přijde lepší nemít v autě nastavování sedaček v tisících směrech, protože si často s menším počtem nastavení najdu ideální posez skoro hned, ale s obrovským množstvím nastavení si ho někdy nemůžu najít vůbec. >:D
Ale sto lidí, sto chutí...
Ale sto lidí, sto chutí...
A taky to někdy s elektrikou nejde posouvat v takovém rozmezí/vzdálenosti jako obyčejné sedačky. Myslím že to tak má třeba RRE.
kalousek
Ty LEDky na stropě můžou být v noci hezké, viděl jsem něco podobného tuším v Airbusu a fajn.
Kdybych to navrhoval sám dal bych tam asi jen pár diod a hromadu světlovodných vláken, ale to by asi u RR neprošlo, určitě by to nemohlo být tak drahé jako samostatné diody
Kdybych to navrhoval sám dal bych tam asi jen pár diod a hromadu světlovodných vláken, ale to by asi u RR neprošlo, určitě by to nemohlo být tak drahé jako samostatné diody
Videl sem dokument z montaze nejakeho RR (mozna starsi model?) a byla tam jen opticka vlakna, ktera se protahuji skrz oblozeni stropu, lepi se z horni strany a po zaschnuti se ze spodni strany odcvakne presne tak aby vlakno nevycnivalo.
nathan
Článek je o driftování, tak bych čekal logicky video. Z fotek interiéru mám velké ho*no :no:
Sdílení komentáře
Vláda ČR a ASAP [odkaz] o budoucnosti automobilových koryt v České republice !!
16.02.2017 Mladá Boleslav !! [odkaz] pójď do DISKUZE pójď ;-)
>:D
>:D >:D
>:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D :yes: