Ekonomika
No, pokud dají, nedejbože, na Superb stejný facelift, jako na Octavii, tak se budou divit i ušima, jak se jim propadnou i prodeje Supa.. ;-\ .. takže se modleme, ať je to náhodou nenapadne!
ja mam (lepsie povedane maznelka ma) yetiho l&k 2016, a tam mi to pride v interieri dost prijemne, aj ked to porovnam s atecou v top vybave. v atece je dost uzky volant (volant z Leona FR tam nedavaju), a ani kozene sedadla nemaju elektricke ovladanie s pamatou (yeti to ma). Co sa tyka zadnych sedadiel, tak ateca ma konfiguraciu ako leon, ziadna funckcna vychytavka tam nie je. v yetine sa daju samostatne posuvat, sklapat aj vyberat oddelene 3 sedadla. z vonku uz samozrejme citit vek auta, ale stale ma svoje caro, napriklad v outdoor verzii s xenonami a led zadnymi svetlami, a zatmavenymi zadnymi oknami.
Chápal bych, že by Trumf byla jakási poslední výběhová varianta, podobně, jak to bylo s první Oktávkou.
Mluvilo se o tom, že se výroba Yeti přesune do Ruska, aby se konečně mohla pořádně rozjet Ateca a během roku i Yeti II, ale nevím, jak to dopadlo.
Prostě si spousta lidí řekla tak to ještě chvilku vydržím a koupim novou generaci.