Novinky
Tonito
0
Taky díky. Opravdu se na Soul těším ... Snad mě nezklame. 😄
Přejít do diskuze
Cena je opravdu drtivá, leč platí pro domácí korejský trh, uvidíme, jak dopadne po započtení nákladů výrobce/dovozce na dovoz plus dovozní daň. Pořád čekám, že kromě metrosexuálského jančení s tuningovými doplňky udělá Kia pro evropské důchodce taky verzi na 15" ráfcích s vyšším profilem pneu a motorem 1,4/80, což by mohlo cenu srovnat. Pecka by byla, kdyby se montáž nebo dokonce paralelní výroba dělala v Žilině. - S tím hybridem to vidím pozitivně, Hyundai+Kia do alternativních pohonů investují dost dlouho, potřebují je nutně pro Kalifornii i další US státy, a taky v Evropě přituhuje. Myslím, že svůj motor, který žere trávu, nakonec dostaneš 😄 - Řekl bych, že se Soul opravdu povedl, rozhodující bude kvalita platformy (která asi pochází z i20/budoucího Ria?) a pro hodnocení v ČR jako obvykle velikost kufru, známe to.
P.S. Kia Europe už má na media pages pár dalších doplňujících informací (i o těch hybridech) a pro obsesivní jedince taky několik hi-res fotek: [odkaz]
P.S. Kia Europe už má na media pages pár dalších doplňujících informací (i o těch hybridech) a pro obsesivní jedince taky několik hi-res fotek: [odkaz]
Jsou to asi 4 mesice, kdy jsme si tu povidali, ze auto uvadene na trh v roce 2009 by melo byt pripravene na moderni technologie a vida - dnes je tu hybrid. Ani jsem necekal, ze tak rychle na moje prani zareaguji 😄 . Ocekavam, ze korejci budou nasazene tempo udrzovat a ze tento hybrid neni jenom marketingovy chlacholic, ale ze, narozdil od evropskych automobilek, take prijde v dohledne dobe do vyroby.
Hratky s dizajnem jsou fantasticke a ze zjevu, ze ktereho jsem byl mirne na rozpacich, dokazi udelat uplne jine smrncovni auto. Z ceho jsem ale jeste vice prekvapeny je CENA - 11,318USD. Jezkovy voci, to je min nez Fabie !! I kdyz je mi jasne, ze v CR se dostaneme s cenou asi jinam, tak je to solidni zaklad. To auto mne prekvapuje cim dal tim vice.
Hratky s dizajnem jsou fantasticke a ze zjevu, ze ktereho jsem byl mirne na rozpacich, dokazi udelat uplne jine smrncovni auto. Z ceho jsem ale jeste vice prekvapeny je CENA - 11,318USD. Jezkovy voci, to je min nez Fabie !! I kdyz je mi jasne, ze v CR se dostaneme s cenou asi jinam, tak je to solidni zaklad. To auto mne prekvapuje cim dal tim vice.
Oficiální mikrosite už funguje, i když zatím jen korejský: [odkaz] Pod záložkou "My Soul" si fandové můžou pohrát s konfigurátorem. Česká premiéra bude začátkem října na pražské Autoshow. Délka+šířka (se zrcátky)xvýška = 4105x1785x1610, rozvor 2550. Nové fotky a údaje přibývají prakticky každý den na [odkaz]