Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMitsubishi Eclipse Cross oficiálně: Konkurent qashqaie má novou patnáctistovku
45 komentářů
Horst Fuchs
0
Tak tolik překlepů jsem neviděl ani při kontrole diktátů v přípravce na pomocnou školu. Dílka je špatně, píše se dýlka, když už...
dewill
0
snad délka, ne?, 8-s
KANKUNEN
0
Zkus se zamyslet, jak to Horst myslel.
Horst Fuchs
1
Omluvám se, někam jsem založil ceduli "Sarkasmus" 😉
caliban
0
A jak to dopadlo, dostal ses tam? Nenapínej.
Horst Fuchs
1
No, nejdřív mě chtěli všemi deseti, že prý splňuji naprosto všechny požadavky, některé i na 120%. Jenže se ukázalo, že ani po desetiletém studiu prvního ročníku bych nezískal ani ten blbý JuDr titul, který má skoro každý. Nabízeli mi jen nějaký DiBl, což sice taky zní pěkně, ale šel jsem raději do Plzně...
iudex
Myslím, že Mitsubishi posledné roky tvrdo pracuje na tom, aby sa získalo od Ssangyongu titul výrobcu najškaredších áut na svete. >😒]
:yes: Souhlas, ty chromované kly jsou úděs. A obecně žádná ladnost.
A přitom vevnitř celkem slušný.
Takovy japonsky Kodiak. Ale třeba interier, ač se mi moda trčicich tabletu nelibi, vypada velmi fajn. Takže trčici tablet proč ne, ale zaleži na celku.
... tak oni na tom (podľa mňa) pracujú od doby keď predok z EVA nahodili na všetky modely od Colta až po Outlander ... a tento posledný výtvor ... no škoda komentovať.
No, já si myslím, že používají "na zadek" stejného stylistu jako Honda a Toyota. Asi to vyjde levněji... 😉
stegi
V posledných rokoch mám dojem, že v japonských automobilkách sa snažia z karosérií automobilov urobiť chaotickú zmes origami. Jedno za druhým vyzerajú ako skladačky do seba nezapadajúcich tvarov, či patvarov. Toto nie je moja šálka kávy.
S origami coby inspirací ses trefil na 100%. 😉
[odkaz]
[odkaz]
Ano, tohle mistu může být inspirováno origami, ale taková CH-R mi přijde jen jako zmuchlaný papír. 😉
Viděl jsi na silnici naživo? Líbí se dokonce i mojí soudružce manželce...a to je co říct... 😉
Akurát včera. A v príznačnej bilologickej hnedej. Zľakli sme sa obaja, ja aj moja súdružka manželka.
Tož to musíte být oba mooooc konzervativní. Ale v té hnědé barvě opravdu nic moc. Viděli jsme hnědou poprvé ve Zlíně, v showroomu a opravdu nás nezaujala. Naopak v tmavošedé je to bomba... :yes:
caliban
No je to hnus, že bych blyl, kdyby to mělo alespoň malilinkaté logo Škoda, to bych to pochválil, jak je to nadčasové, ale takhle? To tedy nepochválím. Pochva.
chytrak1
Má to něco společného s peugeotem, když měli tu předchozí spolupráci, nebo ne? Přijde mi jako by architektura interiéru byla společná.
Ada - stop rendlíkovskému odpadu
Právě nedávno jsem tady psal, že ten podvodník Ghosn se chystá zničit další automobilku :no: :no: :no:
pumpkin
Mne sa to teda páči a Mitsu ma napriek jeho ťažkým časom príjemne prekvapilo. Síce to spolu s Toyotou C-HR pôsobí hondoidne, ale možno si konečne Japonci našli dizajnový smer, ktorý zafunguje v Európe. Držím palce a asi je to aj krajšie ako súčasná Honda HR-V. :yes:
na rodiel od CH-R to nevyzera ako auto pre mamicku ale nieco uz skor pre otecka na vikendovu okrsku.. s tou 1,5tkou to bude zvezenie urcite famozne... mitsu opat ukazuje ze v triede cross a SUV je proste ako doma :yes:
3_diamanty
s oturbenou 1,5kou v 4x4 to bude dokonalost... nadhera... ostre kompaktne tvary..... velky razvor.... ( defakto stale ten isty 😄 = zhodny s outlanderom a ASX ) ... pekne kukadla... za mna urcite top SUV alebo teda cross v triede kaskaja.... konecne.. lebo takyto model mitsu uz potrebovalo ako sol... hlavne za motor pochvala... :yes:
Jo s 1,0 turbo bys byl ještě spokojenější cvoku 😒
docela velký a těžký auto - rozhodně s dieselem 2,2 - a Mitsubishi už nemusí litovat že si ho ponechalo v nabídce
docela velký a těžký auto - rozhodně s dieselem 2,2 - a Mitsubishi už nemusí litovat že si ho ponechalo v nabídce
Ja si spis myslim, že to ma platformu peugeot 3008,neverim ze by to postavili na asx. Tohle musí být daleko modernější.
Propadák roku... 8-s
Kaškaj je proti tomuto výtvoru nádherný crossover.
Toto je fakt vyschlá pecka.. ;-\
Kaškaj je proti tomuto výtvoru nádherný crossover.
Toto je fakt vyschlá pecka.. ;-\
Tady s tebou absolutne nesouhlasim prvni muj dojem byl...jak to kulantne rict... Spadla mi brada a chvili jsem nemohl uverit, ze to u mitsu mysli vazne... Proste je to nehezke a vzhledem k situaci u misaku kontraproduktivni... Kde jsou ty casy, kdy spatrilo svetlo sveta 3000gt... Ale vnimej muj povzdech jako reakci evropana. Asiati to maji zkratka jinak...