Testy

Zpět na článek

TEST Nissan Murano: První jízdní dojmy

12 komentářů

twistedTSD
ne...,,TSD" je zkratka slova ,,twisted"...
Presne tak, kdyz jsem videl pred pul rokem prvni fotky tak jsme rikal jak je to hnusny, ted co uz to vidim par mesicu jezdit a nekolikrat jsem se v tom projel a poradne obhlidl tak uz se me to libi a klidne bych do toho sel. Proste prvni dojem nic moc, ale clovek tomu prijde na chut a kor po tom jak se v tom clovek sveze.
Jinak kdo ma zajem klidne zprostredkuju dovoz z USA 😉
MajoThePuk
mam podobny nazor...murano I sa mi viac pacilo a aj ten interier sa mi viac pacil, hoci mozno nebol tak luxusny, ale ta podobnost z 350Z v kontraste z exterierom bola super...toto sa mi viac nepaci ako paci.. ;-\
h.onzyk
První generace byla hezká, tohle je na anticenu za desing, :no:
RS
nemá být tvůj nick twistedLSD? >😒] 😉
twistedTSD
mne se to nahodou libi! a hlavne ten predek!!! narozdil od predchoziho murana ktery bylo hnusny... :yes: :yes: :yes:
Giorgio
Je to tak. Z relativně pohledné první generace je pohled na toto pro mě osobně šok, veskrze negativní. A v liniích masky a předních světlometů mám pocit, že se výše zmíněnou Hondou Civic návrháři Nissanu notně inspirovali...
Dinar
že prý bylo tohle Murano. Pak je, bohužel, smutný pohled na to, jak jej v druhé generaci Nissan zakopává šest stop pod zem, odkud už se nepr(ů)kope. :no:
RS
Tak to už fakt nevim co by museli vymyslet, aby to bylo šokující. Předek je otřesný a celé to má rysy vyteklé kaše z hrnce 😲 ;-\
Vážená redakce, ještě než se objeví halda příspěvků odsuzujících váhu, opravte prosím údaj na 1860kg což je správná pohotovostní hmotnost a nikoli 2380kg což je celková. Díky
zeby po civicu dalsie auto, ktore treba zbadat viackrat a potom sa opytat: a co to stoji? 😄
PavelK_
Nissan zřejmě cítil potřebu nabídnout obludu typu SsangYong. Po Muranu I pro mě zklamání.