Testy
PavelK_
0
Nissan zřejmě cítil potřebu nabídnout obludu typu SsangYong. Po Muranu I pro mě zklamání.
zeby po civicu dalsie auto, ktore treba zbadat viackrat a potom sa opytat: a co to stoji? 😄
Presne tak, kdyz jsem videl pred pul rokem prvni fotky tak jsme rikal jak je to hnusny, ted co uz to vidim par mesicu jezdit a nekolikrat jsem se v tom projel a poradne obhlidl tak uz se me to libi a klidne bych do toho sel. Proste prvni dojem nic moc, ale clovek tomu prijde na chut a kor po tom jak se v tom clovek sveze.
Jinak kdo ma zajem klidne zprostredkuju dovoz z USA 😉
Jinak kdo ma zajem klidne zprostredkuju dovoz z USA 😉
Vážená redakce, ještě než se objeví halda příspěvků odsuzujících váhu, opravte prosím údaj na 1860kg což je správná pohotovostní hmotnost a nikoli 2380kg což je celková. Díky
Tak to už fakt nevim co by museli vymyslet, aby to bylo šokující. Předek je otřesný a celé to má rysy vyteklé kaše z hrnce 😲 ;-\
že prý bylo tohle Murano. Pak je, bohužel, smutný pohled na to, jak jej v druhé generaci Nissan zakopává šest stop pod zem, odkud už se nepr(ů)kope. :no:
mne se to nahodou libi! a hlavne ten predek!!! narozdil od predchoziho murana ktery bylo hnusny... :yes: :yes: :yes:
První generace byla hezká, tohle je na anticenu za desing, :no: