Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lancia Ypsilon Versus: Limitovaná edice ve stylu Versace

13 komentářů

Navtech
Jo Versace na to sedí, to maj ty tangaři rádi a né že né! Jestli to přijde i sem, tak letos Lancia prodá ještě minimálně dva kousky a dostane se i do zdejších tabulek prodejů. :yes:
RS
Tak nějak 😄 Ypsilonka je hezká, ale cenově nesmyslná. Na běžného kupce je drahá a bohatší paničky maj Ypsilonku na háku. Ty chtěj jezdit na nákupy do Tesca Tuaregem. 8-s
euro89
prej "cenově nesmyslná" >😁 tak to jsi mě pobavil... Lancia neni žádná šáde fóbie.. Ypsilon má svojí cenu a je to tak dobře.. aspoň si to nepořídí kdejaká socka místo Sandera...😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Navtech
Takže je tak drahá, že si jí nikdo nekoupí?
T613
V to případě Fox je ještě dražší neb jsem ypsilonek viděl několik, Foxíka žádného 😉
Navtech
Fox je nějaká rasa psa?
T613
Pozoruju, že Fox je ještě dražší než jsem si myslel >😁
Deception
Tak si ji kup. >😁
Ale nejdřív budeš muset, "pár let" pořádně zabrat špónu :-!
euro89
nn, já už mám objednanou předváděčku s Deltou... až se dostane na náš trh Delta 1.8 Turbo Jet (147kW), chci si jí koupit... 😉 už jí v garáži zahřejvám místečko... 😄 Ypsilon je krásný autíčko, třeba na ježdění do školy by mi stačila... ale já chci něco většího a silnějšího... buď novou Deltu, nebo lehce ojetou Thesis... :yes:
zlysoused
Budeš se divit, ale onehdá jsem viděl v Brně na Pryglu Ypsilonku s italskou espézetkou a seděli v ní dva nefalšovaní italští bejčci. GTI by zaplesal.
Navtech
No to se máš, já neviděl Lancii žádnou a ani z cudziny >😁
Deception
Já na ni koukám každej den v garáži. :-!
T613
holt seš slepej 😉