Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2017

Autosalon Ženeva 2017

Starší ročníky

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Rok 2017 je již 87. ročníkem ženevské výstavy. Vstupenky jsou k dispozici přímo v Geneva Palaexpo nebo na webových stránkách autosalonu. Akce byla naplánována od 9. do 19. března 2017. Obvykle je výstava otevřena od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi.

Kdy: od 9. - 19. 3. 2017

Kde: Ženeva, Švýcarsko, z Prahy 920 km

VSTUPENKY http://www.gims.swiss/en/page/entry-rates-online-tickets-8947

Zpět na článek

Ženevský autosalon 2017, fotogalerie z nultého dne. Co bylo už k vidění?

7 komentářů

3_diamanty
sanka dole.. vyzera fantasticky.... uz sa tesim na porovnanie s CLS :yes😒br />
aerton bude isto tiez slusny nasup ale vedla stingera uz len vizazou nema najmensiu sancu.. tu je vidiet uz jasnu dizajnovu prevahu kie ... to je proste iny level ako vw
removed
Nadeleni bude Alpine. To je zkratka designovej high-end.
Kasprik
Na Alpinu se těším. Hlavně hmotnost má být kolem 1080 kg, zadokolka, motor uprostřed. Bude to zajímavé.
Emel
Jako... asi bych napsal něco podobného jako u GT-86. To auto se mi líbí z principu, jako malé kupé. Jinak tak napůl... líbí se mi jak vyladili světla, vpředu i vzadu, líbí se mi čistota toho auta bez nějakých křidélek a přehnaných výdechů a nádechů. Na druhou stranu, ty předchozí prototypy měly taky něco do sebe...
speedfred
...a preto si si kupil VW >😁
Emel
Hlavně Stinger bude RWD s šestiválcem. S designovou převahou bych ještě chvíli počkal 😄
Papezja
nějak jste ve článku zapomněli zmínit, že A110 je čtyřoká, jako nová Octavia >😒] Nebo to snad bude až v dalším článku? >😒]