Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2017

Autosalon Ženeva 2017

Starší ročníky

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Rok 2017 je již 87. ročníkem ženevské výstavy. Vstupenky jsou k dispozici přímo v Geneva Palaexpo nebo na webových stránkách autosalonu. Akce byla naplánována od 9. do 19. března 2017. Obvykle je výstava otevřena od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi.

Kdy: od 9. - 19. 3. 2017

Kde: Ženeva, Švýcarsko, z Prahy 920 km

VSTUPENKY http://www.gims.swiss/en/page/entry-rates-online-tickets-8947

Zpět na článek

Koncernový večer VW: Prohlédněte si nejdůležitější novinky koncernu VW!

11 komentářů

Joky
Ono spíš už odzvonilo celému VW...
V6last imil
Asi jo, když už i ten slavný designer z východu utekl k roztočenýmu větráku
Kharl.ANTIDIESEL
jj
SLIBOTCHN-KONZERVÁGN DÍZLBLEJT das ist Krinden-Pinden ajne Šajze Katze 😉
PS: Kontrolní otázka soudruzi : Co VW za posledních 20 let novýho tisíciletí vlastně dobrýho udělal? [odkaz] [odkaz]
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
Arese
Chápu, že pro pana Vošického je to stále vlhký sen, ale ve skutečnosti nejde o nic víc, než o jeho zbožné přání! >😒] >😒] >😒]
white label
Marné přání...
white label
twistedTSD
"Cedric už nemá volant, ani pedály, zkrátka budete mít u sebe ovladač s jedním tlačítkem a Cedric na vaše zavolání přijede. A vy mu pak už v družném rozhovoru sdělíte, kam se chcete vydat, na jakou hudbu máte náladu…"

...a nebo si prostě zavoláte taxi.
Barry Lyndon
Což bude právě onen Cedric. Profese řidiče taxi zanikne obdobně jako profese liftboye ve výtazích. Případně bude už jen jako atrakce pro bohaté. Běžný plebs se bude muset spokojit s autonomním automatem...
Beefcake
Viete mi niekto povedat, kde zmizol ten paradny clanok o emisiach ? 😄
Joky
Každý článek co se nehodí nebo který nemá nemá patřičnou reakci místní lokajové a nohsledi božstva z MB někam uklidí...
Anonym
Já si mimo to všiml, že u mého příspěvku kde jsem kritizoval ACZ a měl u něj cca 50 +palců a 2 -palce, ze dne na den z 50 vzniklo 28. Zvláštní >😁 >😁 >😁

EDIT 8.3.2017 ráno zde +50, nyní +2 >😁